Arabalar Otomobil mi Motosiklet mi? Xxbtül Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Otomobil Motosiklet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Otomobil mi Motosiklet mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Motosiklet 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 345 cevap paylaştı. Otomobil baş tacıı hem daha konforlu ve rahat tehlike riski daha az 0 3 Yorumla Xxbtül +1 yıl Motosiklet çok amaçlı kullanılabilir, trafik ve park problemi yok. Yorumla Balhaatunn +1 yıl Allah göstermesin kaza olasılığı yüksek sürücüler motosikletlere pek dikkat etmiyorlar Yorumla Xxbtül +1 yıl Sorma şeker, en büyük problem o Yorumla
Beneklı1910 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bütçe meselesi ben otomobili tercih ederdim 0 1 Yorumla Xxbtül +1 yıl Motosiklet deyince aklına paket motorumu geliyor? Ne motorlar var 2-3 tane sıfır araç alır Yorumla
bLackbLoad Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Otomobil maddiyat verir motosiklet can verir ❣️ 0 2 Yorumla Xxbtül +1 yıl Kaliteli motorda can yakar dimi Yorumla bLackbLoad +1 yıl Kaliteli motor temiz can verir 😅 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl İkisinide kullanıyorum ikiside olmaz mı? :) 0 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Otomobil 0 1 Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Sence? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Motosiklet
Otomobil baş tacıı hem daha konforlu ve rahat tehlike riski daha az
Motosiklet çok amaçlı kullanılabilir, trafik ve park problemi yok.
Allah göstermesin kaza olasılığı yüksek sürücüler motosikletlere pek dikkat etmiyorlar
Sorma şeker, en büyük problem o
Bütçe meselesi ben otomobili tercih ederdim
Motosiklet deyince aklına paket motorumu geliyor? Ne motorlar var 2-3 tane sıfır araç alır
Otomobil maddiyat verir motosiklet can verir ❣️
Kaliteli motorda can yakar dimi
Kaliteli motor temiz can verir 😅
Otomobil tabi ki.
İki teker tehlike
İkisinide kullanıyorum ikiside olmaz mı? :)
Otomobilde daha rahat oluyor
Otomobil
Sence?
Otomobil
araba
Otomobil.
Motor ❤️
Otomobil
En güzeli otosiklet
Motor