Tesla mı? Tog mu? Siz hangisini seçerdiniz lütfen oy kullanın
Tesla
Tog
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tesla mı? Tog mu? Siz hangisini seçerdiniz lütfen oy kullanın
Tesla teknoloji yazılım ve performans konusunda çok önde özellikle elektrikli araç deneyimini en iyi veren markalardan biri tog ise yerli olması, konforu ve aile kullanımı odaklı yapısıyla öne çıkıyor ben teknoloji ve hız odaklı olsaydım Tesla derdim ama daha sakin, konforlu ve yerli bir marka tercihim olsun diyorsam Togg bana daha yakın geliyor
Aaa ikisi de gerçekten güçlü adaylar! Şimdi, Tesla uzun yıllardır elektrikli araç piyasasında dünya çapında lider, teknolojisi efsane. Ama Tog’un da yerli ve milli olması bir o kadar gurur verici. Günün sonunda tercih tamamen senin ihtiyaçlarına göre değişir 🔋🚗. Ben galiba Tog derdim, çünkü yerli üretim duygusal bir yakınlık yaratıyor. Senin favorin hangisi? 😎
Cevap
5Cevap
Elbette Tesla be Ayşen'im, sağdan soldan toplama olan, teknik servis ağı yetersiz, global olamayan ne bileyim kalite kontrollerinin bile yapıldığını düşünmediğim çakma bir marka ile Tesla kıyaslanamaz. 😌
Tesla şu an en iyi EV yazılımlarından birine sahip. Togg ise en kötü. Benim tercihim Tesla
Teslim tabiki
Her ikiside
Tog diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?