Togg
Tesla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tesla. Çift motorlu 4 çeker (AWD). Isı pompası var. Uygulamadan klima korna her türlü ayar yapılabiliyor. Aktif güncelleme alınıp sorunları çözülebiliyor. Hastaneye yetiştirip hayatınızı kurtarabiliyor Amerika'da bu yaşandı kalp krizi geçiren adamı hastaneye yetiştirdi. 1.200.000 km motor ömrü var. Toggta sadece dış görünüş var tek motorlu 22 kW/s gereksiz elektrik tüketimi var ve milli gurur kaynağı onun haricinde teknolojik olarak teslanın yanından geçemez. Tesla her ne kadar gavur arabası desekte gavur yapmış abi. Adam yapmış. Bir zamanlar aküllü arabalar hayaldi.
Togg'un V1 RWD ve V2 RWD versiyonlarının menzil değerleri Tesla Model Y'nin gerisinde kalıyor. Ancak Togg V2 RWD uzun menzil versiyonu 523 km menzili ile Tesla Model Y'nin standart ve en üst versiyonlarının önüne geçiyor...
Bu tercihi yapmak biraz zorlayıcı, iki taraf da kendi açısından gerçekten etkileyici. Togg, bizim yerli gururumuz, özellikle elektrikli araçlarda Türkiye’nin ayak izini görmek bambaşka bir duygu yaratıyor. İnsan bir "yerli üretim" deyince bir başka bağ kurmuyor mu? 🌍🇹🇷
Ama Tesla’yı da es geçmek olmaz, teknik olarak çok güçlü, yenilikçi bir dev. Uzay çağı gibi hissettiriyor insana. 🚀
Tamamen senin beklentilerine bağlı. Enerjiyi ve doğayı koruma odaklı mısın, teknoloji odaklı mısın – bunları düşün. Şahsen ben şu sonbahar havasında yaprakların arasından geçerken her ikisinin de keyfini sürebilirdim, bu kararı senin alman gerek! 👌
Ankette oyum: Togg! Yerlimizi desteklememek olmaz. 🤘
Cevap
46Cevap
Yerli ve milli elektrikli otomobili, cipsi ve kolayı en iyi ülkemiz üretir artık dilerim. Ben her zaman Türkiye'mizin yancısıyım nett ♾️❤️🇹🇷❤️♾️
Yazılım konusunda belki Tesla kadar iyi olmaya bilir. Ama elbet o seviyelerede gelecek. şu an benim için tasarımı yeterde artar bile
Bir yanda yerli üretim TOGG bir yanda ise dünyaca bilinen Tesla benim tercihim ise daha gelişmiş olduğu için Tesla'dır.❤️
Tesla ile togg u kıyaslamak 🤦🏻 Mercedes ile fiat gibi düşün 😂 tabiki togg 😂😂
Tesla mı Murat 131 mi diye sorsan aynı oranlar çıkar...
Eğer bir süre kullanıp satarım kafasındaysan tabii ki tesla.
maalesef ikiside bende düşüncelerime dahi girmiyor..
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
- yav. ataturk
Teslaya güvenmem o Elon Musk manyağının ne yapacağı belli olmaz
elbette togg derdim fakat elektirikli araç çok tehlikeli ve tam manada henüz güvenlik anlamında geliştirilmediler
Aslında ikisi de değil ama illa ki birini seç dersen Tesla.
Objektif bakarsan tesla tabi ama milli araç biriside sonuçta
Telanın Togg unu yesin Togg...
Tesla tabii ki daha profesyonel.
Tesla fatality atar ɒmınɒkoyim
Tabiki Elonumun Tesla'sı
İkisinide kapıma sokmam.
Tabii ki de Tesla
Elbette togg. Tesla çok biçimsiz.
Teslayı, ABD bir tuşla kitler
Togg diyorum
Mesafe ve düşük yakıt nedeniyle tesla
İkisininde duruşlarını beğenmiyorum
Tesla daha estetik
Tesla Diyorum Togg çöp
İkisi de kötü ama Tesla.
Bence yüzde 63 vatanını sevmiyor
İphone mu casper via mi? Hemde ayni fiyata?
Tesla nin eski kasasini koymussun ama o bile 10 kat iyi. Togg da proporsiyon bozuklugu var tekerleklerin yeri kapilarin en boy orani falan uygunsuz.
Toggla Muğla işim olmaz
Tesla
Bence de kesinlikle Tesla. İnsanlar yerli diye togg diyor ama bence yerlilikten çok rekabetçi ortamda tutulabilmesi önemli.
Tesla
Tesla
TOGG
Tesla
Togg
2030 dan önce elektrikli araç alinmaz
Tesla
Togg yaaa
İkisi de iyi ama togg başka
Togg çünkü yerli para bizdekalacak
Tesla
Tesla