Arabalar Tesla mı daha iyi, Togg mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Türkiye araba piyasasına giren hangi araba daha iyi Tesla Togg Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tesla mı daha iyi, Togg mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl ABD de yerli biri asgari ücret ile ortalama 29 maaşı ile Tesla alabilirken bu durum Türkiye için yerli araba olan togg 117 maaşı ile alabiliyor var git sen düşün 0 1 Yorumla wantutiri +1 yıl birde bunun kirası, faturası yemesi içmesi var Yorumla
lemeasare Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ben bir soruya bakarım bir de soruyu sorana bakarım demiş şair 😂😂🙈🙈 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yağdı yağmur çaktı şimşek sende mi şair oldum ul*n e... 😅😂😜 Yorumla ysnydn +1 yıl Teyze teyze teyze Yorumla
ClementineBB Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 72% +1 yıl yerli malı ama 1 milyon tl :) :) avrupa bizden daha ucuza binecek araca. soran olursa yerli dersiniz 0 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Saf altınla , altın kaplı bakırı karşılaştırmak gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İphone mu? vestel telefon mu? Gibi bir soru olmus. Tesla nin kamyon carpmis hali dersen o zaman düşünülür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vestel daha mı iyi diyosun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden cikardin bunu 😂 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Vestel mi Apple mı? Duellosu olmuşda baya boş bir karşılaştırma ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vestel bence apple'dan iyi değil Yorumla Erens19 +1 yıl Yoghh amnaa Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Apple çöp Sony parça vermesin bugün Apple bk gibi olurdu Yorumla Erens19 +1 yıl @1ACIMASIZBİRİ aynen yavrum aras kargo Yorumla
Nilaylin08 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bunu ciddi ciddi soruyor musun dalga mı geçiyorsun anlamadım. O kadar saçma bir karşılaştırma 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Dalga geçer gibi at ile eşşeği karşılaştırmışlar. 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Tesla piyasası var ikinci eli rahat satılır. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Tesla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aaa ama yani Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Arabalar konusunda 946 cevap paylaştı. Togg 🇹🇷 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tesla tabiki 0 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Tesla 0 1 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Toyota olmasın bir hiçti bugün Tesla Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Togg 0 1 Yorumla tahacan__ +1 yıl Togg marka arabamızın Tesla nın herhangi bir modelinden neleri daha iyi açıklar mısınız? Biz de bilelim belki daha iyidir gerçekten? Yorumla
elmbef Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Daha eski cunku 0 1 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Tesla yı Toyota var etti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ABD de yerli biri asgari ücret ile ortalama 29 maaşı ile Tesla alabilirken bu durum Türkiye için yerli araba olan togg 117 maaşı ile alabiliyor var git sen düşün
birde bunun kirası, faturası yemesi içmesi var
Ben bir soruya bakarım bir de soruyu sorana bakarım demiş şair 😂😂🙈🙈
Yağdı yağmur çaktı şimşek sende mi şair oldum ul*n e... 😅😂😜
Teyze teyze teyze
yerli malı ama 1 milyon tl :) :) avrupa bizden daha ucuza binecek araca. soran olursa yerli dersiniz
Saf altınla , altın kaplı bakırı karşılaştırmak gibi
İphone mu? vestel telefon mu? Gibi bir soru olmus. Tesla nin kamyon carpmis hali dersen o zaman düşünülür
Vestel daha mı iyi diyosun yani
Nerden cikardin bunu 😂
Vestel mi Apple mı? Duellosu olmuşda baya boş bir karşılaştırma ya
Vestel bence apple'dan iyi değil
Yoghh amnaa
Apple çöp Sony parça vermesin bugün Apple bk gibi olurdu
@1ACIMASIZBİRİ aynen yavrum aras kargo
Bunu ciddi ciddi soruyor musun dalga mı geçiyorsun anlamadım. O kadar saçma bir karşılaştırma
Dalga geçer gibi at ile eşşeği karşılaştırmışlar.
TOGG bakan bir daha bakıyor.
Tesla piyasası var ikinci eli rahat satılır.
Tesla yı Toyota destekliyor
Tesla
aaa ama yani
Togg 🇹🇷
ay tesla ya
Yerli milli bir araba
Tesla tabiki
Tesla tabii
Tesla
Toyota olmasın bir hiçti bugün Tesla
Tesla yurt dışı ve fiyat aynu
Togg
Togg marka arabamızın Tesla nın herhangi bir modelinden neleri daha iyi açıklar mısınız? Biz de bilelim belki daha iyidir gerçekten?
Tesla tabiiki
Teslaaa
Bizim olduğu için togg
Tog tabiki
Daha eski cunku
Tesla yı Toyota var etti
tesla