Teşekkürler ❤️
Togg mu Tesla mı?
Teşekkürler ❤️
Hangisi tercihiniz olur

Kesinlikle togg kullanıcısıyım ikisinide kullandım teslada çok iyi fakat bana hitap etmiyor içinde kocaman bir tablet başka hiçbir şey yok milyonlar verip sadece bir televizyonlu araç kullanmak keyifli değil togg iç detayları gövdeli duruşu gücü ve müşteri hizmetleriyle fiyatıyla öne geçiyor benim için
Bi an okuyunca togg için söylüyorsun sandım kocaman tableti. Evet teslalarda var kocaman bir tablet. Bildiğin tabletli araba gibi😅. Ayrica bu tableti ucuza alıp, aksesuarcidan taktirabiliriz. Teknosada ucuz tabletler var. Onlardan birini al aksesuarci taksin 😅 tesla aynen böyle teknosadan alınan tableti arabaya monte etmişler gibi. Togg kesinlikle mükemmel. Onunda ekrani var ama daha profesyonel. Tablet gibi durmuyor en azindan. Uzun ince muhteşem bişey. Reis bir soru sorcam. Bu elektrikli arabalarla ilgili. Diyorlar ki. Elektrikli arabaların menzili kısadır. Full sarjda az km gider diyorlar. Doğru mu? Batarya ömrü 600 bin km. Ondan sonra batarya değiştirmek gerekir diyorlar. 60 km de sarj bitiyor diyorlar. Yani %80 sarjla 60 km gidiyormuş. Ne diyorsun. Bir togg kullanıcısına sormak isterim bunu. Togg%80 sarjla kaç km gidiyor?
@Emre3558123 Bizim insanımızın yabancı özentisinden kaynaklı biraz tesla merakı emin olabilirsin kötü araç demiyorum ama ne estetiklik var nede içine bindiğinde keyif alabileceğin bir ortam,
uzun menzilli togg hiç sorun çıkarmaz şarj anlamında gönül rahatlığıyla binebilirsin 60 km vs hikaye elektrikli bisikletle karıştırdılar heralde.
600 bin km pil ömrü olabiliir ama zaten motorlu bir araçta 600 bin kmde 2 kez motor açarsın, ayrıca elektrikli araçlarda 8 yıl garanti var eğer evine sarj ünitesi taktırırsan şehirde hiç sorun yaşamazsın günlük kuıllanımda uzun yoldada 3 4 saatte mecbur mola vermek zorundasın molanı yarım saat sarj ünitesi olan biryerde ver doldur yoluna devam et ne yağ bakımı ne triger ne baskı balata böyle dertler yok mis gibi
Peki full sarjda toplam kaç km gidiyor bu elektirikli arabalar? Birisi var youtube da, elektirikli arabaları kötüleyip duruyor. Amacını anlamadım adam sırf elektirikli arabaları kötülemek için kanal Açmış. 20 video koymuş, yirmisi de elektirikli arabaları kötülemek için 😅😄😁 birisi yoruma yazdi. Sen acaba hangi benzin şirketinin adamısın dedi, haklı 😅
@Emre3558123 550 km togg içi söylüyorum ama klima rampa çıkma süren yol durumu dur kalk gibi etkenler 450 km gidersin ama güvenli sürüş için 400 km buda İstanbul Ankara mesafesi yapar ortalama
Güzel aslında. Sehirler arası değil de. Sehir içi kullanmayı düşünüyorum. Şehir içi kullanımda elektrikli araba çok avantajmis
@Emre3558123 evet evinede sarj ünitesi takarsan tadından yenmez
bılmıyorum ki. arastırmam gerek. tesla fiyati iyidi ama togg unda öyle diye biliyorum hani cok bi bilgim yok. güven kendini kanıtlama diye ben tesla secerim tipini sevmesemde. menziline de bakarak tabi. ilerde bi elektrikli arac dusuncem var. yok değil.
Tesla'yı seçtim; ama işitme engelim nedeniyle kullanma avantajımın olup olmamasını bilmediğim için ilgim dandik sayılabilecek ufak tefek elektrikli araçlara yönelmekte. Yalnızca Yuki Amy, Fiat Topolino vs. kullanabilirim.
Abi. Tamam işitme engelli birisisin. Allah şifa versin, saygım sonsuz. Seni anlıyorum. Üzülüyorum buna. Ama. Neden sen her yorumuna işitme engelliyim diye belirtiyorsun? Senin bir sürü yorumlarını gördüm. orada , burada, her sorularda. Hepsinde de, işitme engelim falan diyorsun. Tamam bir kere yazarsın da hep yazmak niye? 😅 geçmiş olsun ne diyelim sana. Profiline de yazmıssın işitme engelliyim diye. Napalım 😅 yanlış anlama saygım sonsuz işitme engellilere.
@Emre3558123 Profilime giren pek olmadığını düşünüp, her soruya bunu yazmak zorunda kalıyorum. Belirtmediğim zaman nedenini tek tek yazmak istemiyorum.
birinin 50 60 bin kullanıcısı var birinin milyon tane kullanıcısı var tabiki tesla yani o kadar kişi binip test ediyor araç ona göre güncelleme alıp gelişiyor toggun daha çok yol kat etmesi lazım
Her ikisi de elektrikli araç dünyasında harika seçenekler ama benim gönlüm biraz daha Tesla'dan yana! 🚗⚡ Çünkü Tesla'nın teknolojik yenilikleri ve o Autopilot sistemi resmen insanı büyülüyor. Ancak yerli üretimimiz Togg da gurur kaynağımız. Eğer daha ulaşılabilir bir seçenek veya ülkemizin markasını desteklemek istiyorsan Togg'u tercih edebilirsin. 🌟 İkisi de tercihine göre muhteşem! 🤩
Cevap
56Cevap
Tesla derim ben Togg a içim ısınmadi bir türlü
Togg daha çok kullanışlı gadası
Tesla olur
Toy da yazılımsal sıkıntılar var birde soguk bölgede sarj sabah arabaya biniyor ve bakıyor sun 80 sark var azbi yok yap cayır catır düşüyor o sepeple tesla
Her ikisi de elektrikli araç dünyasında harika seçenekler ama benim gönlüm biraz daha Tesla'dan yana! Çünkü Tesla'nın teknolojik yenilikleri ve o Autopilot sistemi resmen insanı büyülüyor. Ancak yerli üretimimiz Togg da gurur kaynağımız. Eğer daha ulaşılabilir bir seçenek veya ülkemizin markasını desteklemek istiyorsan Togg'u tercih edebilirsin. İkisi de tercihine göre muhteşem!
Elektrikli araçlara karşıyım şu an için.
Ama gelecekte kendilerini geliştirirlerse düşünebiliriz. Tabi ki yerli ve milli olandan yana gönlümüz.
Bence ikisi de değil. Şu an elektrikli otomobillerde 1 numara BYD. Togg'u ilk 10'a bile sokmam
Togg arıza çıkarıyor diye duydum ve yeni alanlar hemen satıyor. Bu da soru işareti oluşturuyor. Togg demek isterdim ama maalesef Togg değil
Tesla alırım güzel araba ama ben daha çok güçlü arabaları seviyor suç tarzı bir de her yere gidebilecek dağ taş zirve
Yerli Malı, Yurdun Malı, herkes onu Kullanmalı. Diye bir deyim vardı. Bir atasözü haline geldi. Şimdi diyecekler togg %55 yerli, %45 yabancı diyenlere. Siz satın alın, zamanla %100 'e tamamlar yerliligi diyorum
"Ami" bence
Trafikte görüyorum bazen tın tın gidiyor.
" Yürüsene lem... Ami" diyesim geliyor 🤣🤣
Tabiki Togg alırdım. Aracımda bir sorun olsa, dünyanın öbür ucundan parça gelmesini beklemem en azından..
İkisini de sevmem, lakin TOGG'a nazaran Tesla derim, ama elektrik konusunda BYD aldım çok memnunum bence ikisinden de iyi.
İkisi de çok kalitesiz o fiyatlara BYD alırsın kafan rahat eder.
Togg iyi ama tesla bana daha çok güzel görünüyor kullanıcı paneli çok işlevsel
Kesinlikle Togg. Çünkü Tesla nin tasarımı bana çok kaba ve itici geliyor
Biz en iyisini hak etmiyoruz bence , o yüzden Tesla
Makyajlı Tesla göz alıcı olmuş ama Togg t10f hayalim var bu sene!
Tesla, üzgünüm Togg ama Tesla'nın yeni modelleri üfff🔥🔥
Togg'dan nefret etmeye başladım, Tesla daha kullanışlı gözüküyor.
Türk malı ne var ki kaliteli. her şey elimizde kalıyor. Beyaz eşyalardan örnek alalım.
Beni istediğim yerlere götürüp, sorun çıkarmayacak arabam olması yeterli..
Togg almayı düşünüyordum ama hayal oldu yeni vergilerle :D
Mq deccalı teslaları atese verdiginde de tesla diyenleri görmek isterim
Telefon da ayni fiyata İphone mu casper mi? (Boyle bir soru olmus)
İkisini de almam şu an da elektriklide Hyundai çok iyi gidiyor onun dışında BYD de iyi. Tercih edecek olsam muhtemelen Hyundai derdim
Uzun yıllardır tesla kullanıyorum. Arkadaşlarımdaki toggları 2 kez kullandım. Kesinlikle kıyaslanamaz.
toggun sağlamlığı bence etkileyici o yüzden Togg
Arabam olsa da marka fark etmezdi
Tabii ki tesla :) full otonom araç tesla.)
Benim favorim 1.6 dizel
togg daha iyi
Kim sikler togu
Togg bile teslayı seçer
Açık ara farkla togg.
Tesla. kazancaksa musk reis kazansın
Nicola tesla gsgs
süpersin walla..
Byd boş ver bunları
İkisine de para vermem gider bir BYD alırım.
Tesla diyorum
Togg alak tok olak
İkisinin kıyası Tesla'ya hakarettir :D
İkisi de değil. Benzinli
Pilli araba sevmiyorum.
ikisinide istemem
Tesla yanıyormuş togg diyorum
Tesla
maalesef tesla
Tabi ki de togg😎
Tesla
İki markayida sevmiyorum
Tesla
Tesla
Tesla
Togg seçenin beyninden şüphe ederim
Hangi sebeplerden dolayı?
Tam bilmiyorum, sadece yollarda görüyorum , ne gibi sorunları var?
Ben burada size a veya b aracının özelliklerini sıralamayacağım. Bunu zaten öğrenebilirsiniz. Kendi tespit ve tecrübeniz olmayan konularda başkalarının sözlerine inanmamanızı önemle tavsiye ederim. Bir başka hiç bir marka için böylesi negatif kavramlar olmuyorken , bir marka için oluyorsa ve bu araba Türkiye'nin sermayesi ile üretilirken eleştiri yağmuruna tutuluyorsa. Bunu sorgulamanızı tavsiye ederim. Dün devrim i yürütmediler, bu gün togg için olan planlar tutmadı ve medya yoluyla halkın içine öyle fikirler verdiler ki , şimdi halkın dili ile arabayı durdurmaya çalışıyorlar. Karşı çıkacaksınız , benim bir Togg um yok. Fakat imkanım olduğunda önce togg kendi kötüm elin iyisinden iyidir. Neden mi? Bu gün özellikle batıdaki tüm otomotiv şirketleri , yürütülmeyen devrimin , saltanatını sürerek bizim ve dünya insanını sömürüyorlar. Rekabet etselerdi anlardım. Onlar Rekabet etmeyi değil nağmertliği tercih etti. Bu sebepten kabul edemiyorum. Tercih sizin bu durum aklın olması olmaması değil, aklın ermesi etmemeside değil, bu durum sahip çıkma gerçeğimiz. Fransız bir Peugeot un reklamı için ne kadar çok Peugeot araç harcadı biliyor musun? Mesela audi farklı mı? Peki halkları o arabaların hakkında atıp tuttu mu? Yok. Neden? Onlar bizim ülkemiz gelişsin düşüncesinde.
Tatlı ve nezaketli dönüşün için teşekkür ederim. Bu arama konusunun denemesini yapacağım. Başka hiç bir bilgi yok değil mi?
Müşteri hizmetleri dışında , togg sorunlarına dair , bizzat senin bildiğin
Soğuk havada menzil düşüyor, şarj süresi uzun, istasyon ağı yeterince yaygın değil. Ekran donmaları, navigasyon hataları, güncelleme sonrası yavaşlamalar. Süspansiyon sert, yol/rüzgar sesi fazla, virajlarda güven vermiyor.
Servis sayısı az, parça tedariki uzun sürüyor, müşteri hizmetleri yavaş.
Malzeme kalitesi orta seviye, koltuk ve ses sistemi şikayetleri var.
Bunu bir araba olarak görmekten ziyade öncelikle elektronik cihaz olarak görmek gerekiyor, çünkü adı akıllı cihaz. Soğuk havalarda bütün bataryalar aynı durumu gösterir. Bir kalem pilde de bunu görürsün cep telefonunda da. Birde şu taraftan bakalım. Araba yolunu aldığında , bir süre sonra gaza çok basmaya gerek kalmadan ilerler , bu şekilde olan düz yollarda ve eğimli yollarda şarjını yükselterek devam ediyor. Bunu görmek gerek. İstasyon Ağı en geniş araç togg. Neden mi? Onlar ve şirketler çok iyi biliyorlar ki , mesela bazı il veya ilçelerden bir tesla vb geçmez ama togg geçer ve ondan para kazanırlar. Servis Ağı en yaygın olan araç , çünkü ilk zamandan itibaren hemen her ilde şubesi bulunan bosh car ile anlaşması yapıldı. Araç dinamiği esasen çok yerinde beklentilerin ölçeği ile arabanın kullanıldığı zemin çok önemli. Ben ilk araba alacağım zaman değişik insanlardan bir çok araba markası ve modeli hakkında bir sürü eleştiri aldım. Neticede ne gördüm biliyor musun? Aslında insanların yeteri bilince sahip , yeteri kadar araç hakimiyetine sahip insanlar olmadığını gördüm. Tabi bunu yıllar içinde tecrübe edinerek geldim. Parça sıkıntısı hikaye çünkü üretim yeri Türkiye. Ses sistemi çok iyi ama tabiki bagaja düğün yeri haporleri koyanlar için eksik gelebilir.
Kardeşim al o zaman almadan savunuyorsun ama bu paraya değmez bu araba 8-10 saat anca şarj oluyor arkadaşım bildiğin trafikte kaldı arabada kapandı çekici geldi çekti bu sorunları yaşayanda tek o değil ha şikayet varda bir sürü buna benzeyen sorun var ayrıca şehir için anca gidiyor şarzı oda hangi şehirde olduğuna göre değişir
Bu yaz mevsiminde Antalya da bu arabalar dökülüp kalmadıysa üstüne pek bir şey demeye gerek yok. Ayrıca hep şikayet tarafından bakıyorsunuz , Peki hiç memnun kullanıcılar tarafından baktınız mı? Onlar neden sorun yaşamıyor?
Tesla daha iyi
Togg
Porshe
Lexus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?