9 ayKorkuyorum. Bunu senin şahsına söylemiyorum ama yani önüme pat diye kırıyorlar çoğu zaman teğet geçiyorlar kazadan. Ben dikkat etmesem belki 20 30 kez kazayla sonuçlanırdı yaptıkları hatalar. Dikkatli kullanana, kurallara uyana saygım var ama kim dikkatli kim degil bilmediğim icin motorlu görünce temkinli olmaya başlıyorum bırakıyorum geçsin gitsin beni rahat bıraksın diyorum
11 Yorumla- 9 ay
Tabiki doğru söylüyorsun bazıları gerçekten dalga geçer gibi kullanıyor.
En İyi Cevaplar
9 ayTrafikte motorcu gördüğümde kesinlikle daha dikkatli davranırım. Çünkü motorlar, diğer araçlara göre daha küçük ve daha hassas oldukları için kazaya daha açık bir konumdadırlar. Ayrıca, motorun dengesini koruması daha zor olduğundan ani bir hareket veya sürücünün ufak bir hatası ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu yüzden, motorcu gördüğümde hızımı ayarlar, şerit değiştirirken daha dikkat eder ve her zaman sinyallerini takip etmeye özen gösteririm. Motor sürücülerinin güvenliği, trafikte herkesin sorumluluğundadır; bu bilinçle hareket etmek, hem onların hem de bizim can güvenliğimizi korur.
13 Yorumla- 9 ay
Geldi yapay zeka jsjsjs
- 9 ay
Yok benim düşüncelerim. Ne yazması gerektiğini söyledim. O lafı uzattı :D
- 9 ay
İkna olmadım jsjsjs
Arabalar konusunda 425 cevap paylaştı. Vebalı olmayanlar düzgün kullananlardır. Ama çoğu vebalı. Sağdan soldan geliyorlar. Sürekli aynalara bakıyorum. Sağdan yaklaşırken biri ben sola yanaşıyorum rahat geçsin diye, hoop solumda da biri varmış meğerse. Birinin şu motorculara araç olduklarını, sağdan soldan geçmemeleri gerektiğini, güvenlik şeridi ya da yoldaki çizgileri çizgileri geçmemelerini, trafik ışığında en öndeki çizgiye kadar gelmemelerini, kaldırımda sürmemelerini, yaya geçişlerinde U dönüşü yapmamalarını vs vs vs öğretmesi lazım diyeceğim ama çok zor.
23 Yorumla- 9 ay
Hap bilgiler için minnettarız hojam😊🌸
- 9 ay
Tabi haklısınız bi de ehliyet yayını düşürdüler
Arabalar konusunda 576 cevap paylaştı. Valla biraz dikkatli davranıyorum, paranoyak gibiler yok kıçıma çok girdin yok aynaya bakmiyorsun vs diye ağlamaya başlıyorlar. Hayir 7 sene bende motosiklet sürdüm, ama hiç bir arabanin sağından ya da solundan bir anda fırlayıp gitmedim. Öyle bir geliyorlar ki ben yolunda gittiğim halde bir anda daha aynaya bakma fırsatım bile olmadan dibimden geçip beni korkutuyorlar. Ya aniden önüme biri atlasa direksiyonu kırmak zorunda kalsam ne olacak?
13 Yorumla- 9 ay
Tabi dengesiz kullanan çok haklısınız.
- 9 ay
Video çekenler de var o ara jsjsjs
Yapay Zeka Cevapladı
Motorcular asla vebalı değil, hatta trafikte en hassas davranmamız gerekenlerden biri! 🤘 Çünkü iki tekerle denge kurmak kolay değil, rüzgar bir yandan, araç sürücüleri öbür yandan. Özellikle kör noktalarda onlara çok dikkat etmek gerekiyor.
Sana denk gelsem ekstra dikkat ederim, çünkü belli ki sen de benim gibi iki teker aşıklarından birisin! 🏍️🔥 Aman hepimize kazasız belasız yollar, rüzgar hep yanımızda olsun! 💨💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Arabalar konusunda 15,8b cevap paylaştı. Çok dikkatli davranıyorum. Sıkıştırmam, sıkışık trafikte mümkün olduğunca motorluya yol veririm.
12 Yorumla- 9 ay
Ya Cansın🌸
- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 9 aySinek gibi her yerden çıktıkları için dikkat ediyoruz
22 Yorumla- 9 ay
Sinek miyiz biz barış jsjsjs
- 9 ay
yok abla estağfurullah sdfsd
- Arabalar konusunda 347 cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle vebalilar
Trafik boşken koca şeridi ortalamam 1 mm kipirdamiyorlar
Trafik sıkıştığında da yarim metre boşluklarda dans edicez diye her yerden girip çıkıyorlar ve malum basit kazalar
Hic bir motorluya trafikte bir saygım yok ama onlar ölüp basimi belaya sokmasınlar diye cok daha dikkatliyum10 Yorumla
9 ayKimseye özel bir ilgim yok. Trafikte kimse umurumda olmaz akar giderim
22 Yorumla- 9 ay
Özel ilgi değil motorculara trafikte saygı gösterilmiyor
- 9 ay
Beni motor araba kamyon ilgilendirmiyor. Dediğim gibi akar giderim kimseye ne özel bir saygım olur ne de saygısızlığım
Daha dikkatli davranirim vebali diye degil iki teker her an denegesini kaybedip uzerime gelebilir arabanin onune devrilebilir her sey olur yani
11 Yorumla- 9 ay
🌸
Daha dikkatli oluyorum çok dikkatsiz kullananlar var hatta arabayla parkta dururken arabaya vurup 3 takla attı motorun biri o günden sonra çok daha dikkatliyim..
11 Yorumla- 9 ay
🥹
Motorcular ciddi tehlike. Adamları görür görmez yavaşlıyorum. Çünkü 4 yıl önce motor kazasinı arkada oturan yolcu olarak yaşamış birisi olarak bilirim.
12 Yorumla- 9 ay
Çok geçmiş olsun🌸
Sıkıştırmamaya yol vermeye çalışıyorum, ama bazılarıysa çok dikkatsiz, nereden çıkacakları belli olmuyor , dikkat etmek lazım.
21 Yorumla- 9 ay
Evet bazıları ergence sürüyor
Bende motorcu olduğum için dikkat ediyorum … elinde telefon üzerime kıran kardeşim vardı kaçmasam biçiyordu
12 Yorumla- 9 ay
Seni ezecem jsjsjs
9 ayAraç fark etmeksizin trafikte tüm sürücülerin birbirine karşı saygılı olması gerektiğini düşünüyorum
Trafik hayattır12 Yorumla- 9 ay
Teşekkür ederiz saygılar.🌸
- 9 ay
Rica ederim 🌺
9 ayBen kendim motorcuyum zaten ama arabayla çıktığımda da dikkat ediyorum. Hiç motor tecrübesi olmayan anlamaz
110 Yorumla- 9 ay
Evet çok dikkat istiyor.
- 9 ay
Apaçilik yapma ama düzgün git sen de geçen gördüm teker kaldırmıştın 😂😂
- 9 ay
Hayy Allah yanlışlıkla Keşfete düşmüşüm jsjsjs
- 9 ay
😂😂 tekerine daş değmesin
- 9 ay
Bir ayetül kürsi okuyup üfle jsjsjs
- 9 ay
Nazar duası as gidona
- 9 ay
Tükür biraz jsjsjs
- 9 ay
Tü maşallah maşallah nazar değmesin
- 9 ay
Tamamdır şimdi gaza basabilirim jsjsjs
- 9 ay
😂😂🏍️💨
9 ayDaha dikkatli davranırım ama dikkat et canım benim 🥹
24 Yorumla- 9 ay
Yaa sen böyle söylüyn üzülüyorum dikkatli kullanırım🌸
- 9 ay
Allah korusun bitanem benim 🥹🌸🌸
- 9 ay
🌸🤗
- 9 ay
💖💖
9 ayMotorcular candır... Ama kurallara uyanları. Ki çok şükür bir sorun yaşamadım onlarla...
12 Yorumla- 9 ay
Yaa ağlicam teşekkür ederim sen de cansın
- 9 ay
Rica ederim
9 ayBazılarına hayran hayran bakıyorum ne yalan söyleyeyim jsjs
11 Yorumla- 9 ay
En azından dürüst jsjsjs
Motor süren birini gördüğümüzde herkesin sağa çekip ona yol vermesi gerektiğini düşünüyorum.
11 Yorumla- 9 ay
🌸
Önlerine atlayıp da yollarını kesmek için oldukça dikkatli davranıyorum 😂
114 Yorumla- 9 ay
Atla şerii jsjsjs
- 9 ay
Kask takacam hiç bişey görmicen jsjsjs
- 9 ay
Korkmican yani jsjsjs
- 9 ay
Ben varım korkma jsjsjs
- 9 ay
Tutun bana sen aynaları sen kontrol et ben düz gidiyom jsjsjs
- 9 ay
Koruyucu meleğim olarak jsjsjs
- 9 ay
Ben tabeee jsjsjs
m 9 ayNe zaman önüme kıracak fren mesafesi umursamayıp diye tetikteyim
13 Yorumla- 9 ay
Sakin bakin
- 9 ay
Ben sakinim. Onlar tuhaf. Yanlarından geçerken 20 kat dikkatli olmak lazım. Anında önüme kırabilir. Hızlı hızlı giderken bir anda durabilir 🫠
- 9 ay
Var öyle dengesiz
Nötr ama aralardan en öne geçipte kalkamadıklarında sinir oluyorum veya tek şerit yerde yol istediklerinde asla vermiyorum
10 YorumlaMotor çok tekerlekli kullanıcı tayfa için yok. Mesela ben şu an Antalyada değilim beni orada göremezsin ya yokluk bu.
Bizde de kardeşim çok11 Yorumla- Arabalar konusunda 407 cevap paylaştı.
9 aySinek gibi her yerden çıkıp gözümüze gözümüze girdikler için başımız belaya girmesin diye daha dikkatli oluyoruz
10 Yorumla Motor sevmem … düşerde altımda kalır başıma bela olur diye ya ben uzaklaşırım ya onun uzaklaşmasını beklerim
10 YorumlaNormal davranırım kurallar ne ise motorlu taşıtların hepsi için geçerli
10 Yorumla
9 ayDaha çok dikkat ediyorum, korkuyorum onlardan. Bi tır, kamyon vs bide motosikletler. Anksiyete tetikleyiciler
00 YorumlaAraç kullanmıyorum aktif olarak ama edersin, kaç defa motora bindiysem ezmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
00 Yorumla
9 ayMotorculara karşı sempatim var, normal davranıyorum
10 Yorumla
u 9 ayDikkatli ama onlar hayvan gibi iş yapıyor dfvg
28 Yorumla- 9 ay
Aşk olsun biftekk jsjsjs
- 9 ay
Biftek ne 😦 fhbnn
- 9 ay
Şaka şaka Bihter jsjsjs
- 9 ay
Ama cidden bazıları şov yapmak amaçlı hızlı sürüyorlar rahatsız ediyorlar erkekler özellikle 🤔💗
- 9 ay
Tabi canım bazıları çok dengesiz ben keyfi hiç kullanmadım acil durumlarda ancak bi de köyde.
- 9 ay
Sana sözüm değil zaten hayvanlara dfvvv
- 9 ay
😊🌸
- 9 ay
💗🌸🙂
Seni görürsem ezecem 😀
110 Yorumla- 9 ay
Bende seni görürsem aynaların vınn jsjsjs
- 9 ay
Kim ağlar belli olur jsjsjs
- 9 ay
Seni puf edecek kadar kendime güveniyorum diyelim jsjsjs
- 9 ay
Hurdacı bile seni kabul etmez
- 9 ay
Senin arabayı okutup üst versiyonu alaçam
9 ayDikkatli motor kullanın çok arkadaşımızı kaybettik
16 Yorumla- 9 ay
Doğru tabi çok üzücü.
- 9 ay
Motorun yoksa iyi varsa çok dikkat et
- 9 ay
Ya niye öyle diyon ben çok düzgün kullanıyorum şehir merkezinde kolay kolay kullanmam.
- 9 ay
Niçin üstüne alındın sana sen dikkatsizsin acemisin demedimki 🙂 araç kullanan trafik magandalarına dikkat et demek istemiştim
- 9 ay
Bende kullanıyorum ondan.
- 9 ay
Haklısın bende olsam alınırdım
adamların kendisi çok dikkatsiz biz ne yapsak boş
11 Yorumla- 9 ay
Dikkatsiz mi sol şeridi tapulu malı olarak görüp 40-50 ile gitmek nedir
Valla sürücü olmadığımdan pek umursamıyorum
17 Yorumla- 9 ay
En iyisi bisiklet
- 9 ay
Aaa neden
- 9 ay
Çok geçmiş olsun🌸 üzüldüm ama
Arabalar konusunda 977 cevap paylaştı. üstüne sürüyoz
12 Yorumla- 9 ay
Biz de senin üstüne süreriz bahh
9 ayNormal davranırım trafiğe çıkmışsa o düşünsün
12 Yorumla- 9 ay
Bencil jsjsjs
- 9 ay
Ne alaka bee trafik bu sadece motor değil herkes düşünmeli
9 ayNormal yolumda gidiyorum onlar da aralardan tehlikeli şekilde geçmezlerse zaten ben sorun yaşamam. Ama kör noktamdan gidip bir anda önüme garip hareketlerle çıkanlar oluyor tehlike arz ediyor bu hareketler. Sesi duymasam kaza ihtimali yüksek.
00 Yorumla
9 ayuzaklaşıyorum direk sdfsdfd
18 Yorumla- 9 ay
Bööö jsjsjs
- 9 ay
dsfdsfds Azrail gibi birde kask tak tam olsun :D
- 9 ay
Bende o iş jsjsjs
- 9 ay
Azrail is joined sass
- 9 ay
Arabana dikkat et jsjsjs
- 9 ay
aynalarıma dokunma sdfsdfds
- 9 ay
Çalacam aynalarını jsjsjs
- 9 ay
motorunun poposuna takılırım bırakmam valla sdfsfdsf
9 ayZarar verilmemesi için farkında olmadan falan; daha dikkatli davranırım
10 YorumlaBana ürkütücü gwliyir aşırı hız yapanlar
10 YorumlaArabalar konusunda 519 cevap paylaştı. Daha dikkatli oluyorum
10 Yorumla
9 ayKaç km hızla gittiğine bağlı :P
10 YorumlaArabalar konusunda 459 cevap paylaştı. Mümkün olduğunca uzak dururum.
10 YorumlaOlabildiğinçe dikkatlı davranıyorum.
11 Yorumla- 9 ay
🌸
Gizli Üye(36-45)9 ayMotor süren kadın görünce hayran oluyorum
10 YorumlaDaha temkinli olmaya çalışıyorum
00 Yorumla
9 ayLütfen daha hassas davranılsın.🤦
00 YorumlaArabalar konusunda 367 cevap paylaştı. Yoluma bakıyorum
10 YorumlaMotorcuyum
10 Yorumla
9 ayDaha dikkatli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNefret ediyorum