u 6 ayMerhabalar.
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Ekipmanlar tabii ki koruyor. Onlar olmasaydı sonuç daha kötü olabilirdi, ucuz atlatmışsınız.
Trafikte gerçekten çok dikkatliyim ancak bizim ülkemizde dikkatli olmak da yetmiyor bazen. Diğer sürücüler, yayalar ve yol/zemin durumundaki beklenmeyen anormallikler her an tehlike yaratabiliyor. Yavaş gidiyor olsak bile o kadar ani ve beklenmedik şeyler oluyor ki bizim dikkatli olmamız bile kurtarmıyor.
Trafikte saygısızlık ve umursamazlık almış başını gidiyor. Takip mesafesini uygun ayarladığınızda birisi o araya giriyor vs vs can sıkıcı durumlar. Ülke vatandaşlarının psikolojisi, ahlak ve eğitim durumları düzelmeden trafiğe çıkmak büyük risk. Sadece dikkatli olmak yetmiyor maalesef.
114 Yorumla- 6 ay
Motorculara iyi davranınız günahız🥺🙈
- 6 ay
Ben de şehir içi ulaşımda motosiklet kullanıyorum. Bana da iyi davranılsın. 😂
- 6 ay
Ciddi misin abi jsjsjsjz
- 6 ay
Tabii ki ciddiyim. Evin önünde 2 scooter var. Birisi benim, diğerine kimin ihtiyacı varsa o binip gidiyor.
- 6 ay
Diğerine ben talibim jsjsjsjz
- 6 ay
Diğeri 50'lik scooter, sizi kesmez dizlik vs kullandığınıza göre 😂 "Olur" derseniz benim hanım ve kızım ile anlaşmalısınız onlar kullanıyor. 😂
- 6 ay
Yamaha ancak keser abi😂
- 6 ay
Ama siz yaşlısınız nasıl motosiklet kullanıyorsunuz
- 6 ay
Hahahaha 😂 Hem de çok güzel kullanıyorum. 😂
- 6 ay
Maşallah abi bu yaşla motosiklet helal olsun😃
- 6 ay
Allah razı olsun 🙏 Teşekkürler.
- 6 ay
Abi sen yine de kullanma allah korusun hani yaşlısın falan bi şey mi şey olur kemikler zor toparlanır😂
- 6 ay
Tamam tamam gelin buraya motosikletimi alıp gidin. 😂
- 6 ay
Hemen hemen asla yok demem akıllanmıyorum bu konuda😂
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun 🤦🏻 ekipmanlar riski azaltır tamamen korumaz 🤦🏻 bariyer arasına kafamın girmesinden çok çekinirim mesela 🤦🏻kaskla başım bi yanda vücudum bi yanda kalır kask olsa ne olur 🙄
15 Yorumla- 6 ay
Bana ilk defa sataşmadı sağolasın
- 6 ay
Tamam abi jsjsjs
6 ayGeçmiş olsun. Ekipman kırılmaya karşı koruyor. Tabi çok şiddetliyse işe yaramaz kırılır bile. Merak etme ben de her yerim böyle 9 gün yatmıştım. Bu korunmuş hali aslında
10 Yorumla
Aynısı bende senin gibi yaşadım. Sabah işe giderken araba çarpıldım yere düştüm, görseldeki gibi daha fena olmuştum. 3 gün raporluydum. Sonrada iyileştim. Çok gelmiş olsun.
13 Yorumla- 6 ay
Ben daha iyi durumdayım o zaman sana da çok geçmiş olsun çiçeğim🥹🌸
- 6 ay
🌸💞
Yapay Zeka Cevapladı
Off, buraya kadar geçmiş olsun ya! Morluk fena görünüyor, canın yanmıştır kesin 🥺. Ekipmanlar korumuş ama darbeyi tamamen engelleyememiş anlaşılan.
Dikkatli olmak güzel ama bazen en ufak bir dalgınlık bile böyle sonuçlar doğurabiliyor. Neyse ki daha kötüsü olmamış. Biraz dinlen, buz koymayı da unutma. Morluk için arnika kremi gibi şeyler işine yarayabilir. Yeniden yollara dönerken daha dikkatli ve hazırlıklı oluruz 💪.
Rüzgarı arkana alıp, yine güçlü bir sürücü olarak devam et! 🌬️💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Çoğu zaman dikkatliyim, ufak tefek dikkatsiz olduğum zamanlar oldu.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 6 ayGeçmiş olsun içim gitti resmi görünce 🥺 inşallah bir daha olmaz çok dikkat et kendine mutlaka 🙏
12 Yorumla- 6 ay
Ya canımsın barış💞🌸
- 6 ay
Sende ablam 🙏💕
6 ayPamuğum ben sana dedim dikkatli ol diye, ciddi bir şey yoktur umarım Allah korusun geçmiş olsun 🥹🙏🏻
17 Yorumla- 6 ay
Veram düştüm🥹
- 6 ay
Ağrın var mı 🥹
- 6 ay
Yok yok o kadar değil birkaç güne gecer canımsın
- 6 ay
Ben sana ne diyim 🥹 binme bir süre, krem sür dokular çabuk yenilensin bırakma öyle iz kalmasın
- 6 ay
Aldım canım eczaneden krem falan canımsın canım kalbimden öpüyom💞
- 6 ay
Ben de öptüm pamuğum 🥹💖
- 6 ay
💞🌸
u 6 ayÇok geçmiş olsun 🌸, bu motor işi risk hep ya 😏
14 Yorumla- 6 ay
Çok teşekkür ederim minnoşum💞🥹
- 6 ay
Her zaman bıtanem ❤🐣
- 6 ay
💞🌸
- 6 ay
💟🍒🌸
Geçmiş olsun..
Sürücü adayı değilim insanlar buna hazır değil..13 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim🥹
- 6 ay
İnşallah🤗🥹
Geçmiş olsun ya ekipman olmasaydı daha kötü olurdu muhtemel
11 Yorumla- 6 ay
Büyük ihtimalle
6 ayGeçmiş olsun :) ekipman bir nevi koruyor ama darbeye karşı da böyle şeyler olabilir :)
17 Yorumla- 6 ay
Pek de korumuyor gibi azcık hasarı engelliyor
- 6 ay
Dizlik koruma seviyeleri de var bir de nasıl bir kaza yaptığında fark ediyor
- 6 ay
Nasıl yani dediğinin linki falan var mı
- 6 ay
Bunun gibi mesela.
- 6 ay
Farklı benimkinden
- 6 ay
Evet alpinstars icon falan biraz farklı fiyat olarakta
Dizlik takmıyormuydun ya da tam korumuyor mu? Geçmiş olsun ❤️🩹
13 Yorumla- 6 ay
Takıyorum niye hiç korumadı anlamadım
- 6 ay
Çarptım🥹
- Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayEkimanın koruma oranı kaltesine göre değişir
ama korumuş gibi duruyor daha kötüsüde olabilirdi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGeçmiş olsun. Dikkatliyimdir ama genede başıma gelmeyen kalmadı
120 Yorumla- 6 ay
Yine de iyi düşünelim ki başımıza gelmesin
Cevap sahibi6 ayBundan dolayı motor sevgisinden vazgeçtiğini düşünmüyorum. Keyfi ve daha dikkat biniyorum.. kıyafet koruması kadar motor koruma ekipmanları da olmalı ben buna dikkat ediyorum mesele ilk motorumda koruma demiri olmadığı için ayağım motor altında kaldı ve sol ayağım eklem yerinden kırıldı sakat kaldım. Sonraki motorlarımda koruma demiri koruma takotuzu mutlaka vardır
Cevap sahibi6 ayGeçmiş olsun acil şifalar dilerim ve. Kantaron yagı ile o ayağını yagla ve sar. En hızlı agrısını sızısını ve şişliğini alır Geçmiş olsun 🫴🌸💕
- 6 ay
Ciddi misin çok çok geçmiş olsun
Cevap sahibi6 ayRicaederim 2 defa ölümden döndüm. Birinde bir kadın yaya önüme atladı. 110 kadına çarptım ve. Kask olmasa. Kesin ölürdüm çenem kırıldı. Ve üzerimde koruma kıyafeti olan bir kazada köpeğe çarptım yagmurlu havada köpek öldü. Motor pert. Bütün kıyafetlerim yerde parçalandı sadece dizde ufak sıyrıkla kalktım. Ve motorda koruma aksesuarları eksiksiz olmadığı sürece asla o motora binmem. şu an 4 tane motorunuzu var hepsi. Ful koruma aksesuarları vardır yani 2 kırık 3 çıkık. Sayısız yara izleriyle genede motora biniyorum
- 6 ay
Sen neden bana bunları anlatıp korkutuyorsun beni
Cevap sahibi6 ayYani tavsiyem kendi korumanın ve motor yere devrildiginde ayakların ve ellerini koruyacak şekilde dizini koruyacak şekilde motorun korumaları olsun son 2 kazamda da koruma demirleri sayesinde bana bir şey olmadı. Önüme kıran ticari aracın altına girince koruma aksesuarlarının ne kadar işe yaradığını anlıyor insan bu yüzden motor tehlikeli ama keyifli bu sevdadan vazgeçmem ama tedbir ve tecrübe edin daha dikkat et geçmiş olsun 🤲🤲
Cevap sahibi6 ayBen sadece daha dikkat etmen için söyledim. Kork diye değil.
- 6 ay
Daha çok korktum ilk defa
- 6 ay
Bana bunları söylemeseydin iyiydi tevafuk oldu sanki
Cevap sahibi6 ayBende korkuyorum artık kazalardan normalde yamaha tracer900 cc alacam ama kazalardan korkunca Yamaha ve honda serisinde büyük cc almadan keyfi binmek için kullanıyorum kazalardan illaki var. Ama dikkat lazım
- 6 ay
Yamaha çok güzel
Cevap sahibi6 ayBu halini görünce. Bende korktum başıma gelince ama. Sadece uyardım. Daha dikkat et diye ya 🤣kork vazgeçtim deme sakın ben bunların gelmesine rağmen halende motora binerim ki sende bin ama. Koruma ekipmanı hem sende hem motorunda olsun. Ve yayalara ekstra dikkat et benim başımı en çok. Yayalar yaktı yani
Cevap sahibi6 ayYamaha mt 250 var. Honda 150 var. Yamaha 125 var. Birtane 2 zamanlı var. Yamaha güzel ama. Tork olarak hondayı daha çok seviyorum ya. Bu ay motoruma ful bakım ve koruma aksesuarları taktım yeni aldığım motora
- 6 ay
Aslında önümdeki çocuk yoldan çıktı çarptı ben de ona bakınca koyun sürüsü gibi arkasından gittim
Cevap sahibi6 ayAnladım. Takip mesafesi ve soguk kanlılık önemli yani. Olan olmuş ders alıp dikkat et. Ben takip mesafesi asla kullanmam. Daima. Gaz daima sollama yaparım bu yüzden radar cezam ve. Arkandan çarpma olayı yaşamadım ve. İlk kazam durduğum yerde bana çarptılar koruma aksesuarları önemi ilk kazadan sonra bende herzaman ilk dikkat edilen oldu ya ama ayağına kantaron yağı sür şişlik ve morluk çabuk gecer
- 6 ay
Anlık oluyor zaten her şey
Cevap sahibi6 ayAynen saniyelik ama soguk kanlılık önemli ben soguk kanlı olmasam 2013 de kadın önüme altadı ama anladım. Kadın çıkacak frene bastım. Yerde 110 metre fren izine rağmen durmadı ve kadına çarptım motor bence kalabalık yerde kullanılmayacak onu anladım. Arabamda var artık arabama binerim ve sahile ya da gezi amaçlı doga amaçlı yerlerde motor biniyorum. Araba ile yılda 250.000 km yaparken. Motorla yılda 10 bini geçmez eskiden yılda 50 bin binerdim motora ya gençlik motor aşkı bende çok var dı
- 6 ay
Bidaaa kalabalıkta kullanmicam bende
Cevap sahibi6 ayAynen öyle. Dikkat et ve malum önümüz kış takip mesafesini daha uzun tut.
6 ayYaa çok geçmiş olsun. Elimden geldiğince dikkatliyim ama kaza işte olacağı varsa oluyor
10 Yorumla
6 ayGeçmiş olsun yinede bir film falan çektirin. İnşallah çabuk zamanda iyileşir
01 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim yok yok birkaç güne gecer
6 ayBen hiç kaza yapmadım kaza yapan iyi sürücü değildir cbr600 rr vuututututu
00 YorumlaMotorcu isen normaldir.
110 Yorumla- 6 ay
Hep bi yerlerim kırılıyor yaff
- 6 ay
Hayır yeni değilim
- 6 ay
Önümdeki çocuktan dolayı normalde çok dikkatliyim o yoldan çıkınca ona baktım
- 6 ay
Önümdeki kaza yaptı bende ona çarptım
- 6 ay
Evet takip mesafesi için hatalıyım
- Arabalar konusunda 855 cevap paylaştı.
u 6 ayGeçmiş olsun.. sakarım dkd
12 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim🥹🌸
- 6 ay
Rica cano 🥹🌿
Geçmiş olsun Şerlot'um, iyi misin ❤️
14 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim şeriim🥹🌸
- 6 ay
İyiyim iyi daha pıçaklı piyano alacaz jsjsjs
Geçmiş olsun dizlik kullanıyor musun?
11 Yorumla- 6 ay
Evet kullanıyorum
6 ayuff geçmiş olsun
12 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim💞🌸
- 6 ay
🥰
Kac defa soyledim. Uyaridir. Sat. Arac al.
13 Yorumla- 6 ay
Hiç demedin
- 6 ay
Damam kızma
Geçmiş olsun canım 💕
15 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim minikim🥹
- 6 ay
Ufacık kaza
- 6 ay
Jsjsjsjz deli kız hep öndeki erkeğin suçuydu gerçi o da düştü
Yaa naptın sen geçmiş olsun 😔
17 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim🥹
- 6 ay
Krem falan daha iyi değil mi hematen falan
- 6 ay
Tamam canım teşekkür ederim💞
- 6 ay
🌸💞
- Arabalar konusunda 852 cevap paylaştı.
6 ayGeçmiş olsun daha kötüsü de olabilirdi
12 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim doğru
- 6 ay
Rica ederim ☺️
6 ayyaa sana dedim motor sürme diye dinlemedin
11 Yorumla- 6 ay
Bu son inşallah
6 ayEpey dikkatli ve iyiyimdir , geçmiş olsun
10 Yorumla
6 ayAllah beterinden saklasın
10 YorumlaGeçmiş olsun olduğu kadar
10 YorumlaGeçmiş olsun dikkat etmelisin
10 YorumlaArabalar konusunda 949 cevap paylaştı. Geçmiş olsun
11 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim🌸
6 ayGeçmiş olsun kuzu
11 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim🌸
6 ayGeçmiş olsun
14 Yorumla- 6 ay
Dirseğin mi bu
- 6 ay
Evet
- 6 ay
Daha dikkatli ol benim canım acıdı seni böyle görünce
- 6 ay
Sağolasın🥹
6 ayMotor mu
12 Yorumla- 6 ay
Evet
- 6 ay
Hiç sevmem çok düştüm
Gizli Üye(36-45)6 ayAa geçmiş olsun o ne kız noldu
10 Yorumla
6 ayÇok geçmiş olsun nazar değdi sana
00 YorumlaÇok güzel görünüyor aaağ
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aygeçmiş olsunda kapalı değil misin ne alaka bu şekilde bacağını paylaşmak
00 Yorumla
6 ayederim
10 Yorumla- Arabalar konusunda 946 cevap paylaştı.
6 ayDikkatliyim
10 Yorumla Arabalar konusunda 482 cevap paylaştı. Geçmiş olsun
10 Yorumla
6 ayGeçmiş olsun
10 Yorumla
6 ayGeçmiş olsun
10 YorumlaArabalar konusunda 343 cevap paylaştı. Geçmiş olsun
10 Yorumlageçmiş olsun
00 Yorumla
6 ayEhliyetim yokki
00 Yorumla
6 ayGeçmiş olsun