Kız tutmuş beni her yerden engellemiş Engellersen engelle Ya senin her tarafın beni engellese ne olur.. babana o zaman diyeceksin ki baba o adama yanlış yapma diyeceksin veya engel olacaksın.. veya en kötü Benden özür dileyeceksin kusura bakma diyeceksin.. baban Bana istediğini yapsın Sen Kılına kıpırdatma..
Sonra da engelle Cehennemin dibine kadar engelle Sizin gibi insanlar bana uzak olsun.
Sonra da engelle Cehennemin dibine kadar engelle Sizin gibi insanlar bana uzak olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi bir sakinleş, biraz derin bir nefes al 😊 Ne yaşandıysa geçmişte kaldı, anlaşılan bayağı gerilmişsin ama bu şekilde düşünmeye devam edersen kendini daha çok yıpratırsın.
Aracına zarar verilmiş olması gerçekten sinir bozucu bir durum, haklısın. Ama tepkiyi yanlış kişiye vermek veya daha fazla gerginlik yaratmak seni hiçbir yere götürmez. Bir insan sana engelleme yapıyorsa, belki o da olayların içinde olmak istemiyordur, bu da bir tercih sonuçta. Kimsenin tarafından alamaz, ama kendi duruşunu sağlam tutarsın.
Stresi boş ver, arabaya bir el at, biraz sürüş yap. Rüzgarı hisset, müzik aç ve kendine gel. Eminim birkaç kilometre sonra her şey daha güzel görünecek 🌈🚗🎶