Çok güzel bir kız olmama rağmen çocuk bana senin bmwyi hak edecek neyin var dedi oysa ilk yazan kendiydi neden bu kadar ezikler?

Beyaz genli mavi gözlü keskin yüz hatlı kızım. Benim yarım kadar güzel olmayan sıradan kızlara bile Mercedes alınıyorken ben sadece diyprum ki ben güçlü erkek severim ve güzel bir kızım Bmwnin altı olan erkek bana yazmasın diyorum mal dedi ki bmw karşılığında ne vericen ıyy ne kadar ezik ya bmwyi bile bu kadar gözünde büyütüyor sanki özel jet. Dedim öyle düşünüyorsan yazmasaydın sen ilk mesajı attın, olabilir bu senin bmwyi hak ettiğini göstermez dedi ya rollys rolce dan bahsetmiyoruz bmw çok pahalı bi şey değil ama ben çok güzel kızım en iyisine layığım yine de aşırı yüksek aramıyorum bari Bmwnin altı olmasın diyprum. Ben de dedim benim gibi güzel kız Bmwnin altına layık değil sen mi diye cevap vermiş güzel bulmuyorsan niye çok tatlısın diye ilk mesajı attın bi de galeriden öne çıkanlar koymuş galericiyiz diyo ama eminimki onun değil çünkü markasız arabaları bile öne çıkanlara koymuş eğer zengin çocuğu olsaydı asla markasız arabayı öne çıkana koymazdı

Çok güzel bir kız olmama rağmen çocuk bana senin bmwyi hak edecek neyin var dedi oysa ilk yazan kendiydi neden bu kadar ezikler?