sevgilim bana ne kadar gerizekalı bir kızsın dedi beni aldatıyormu acaba bana hep böyle diyo kendimi ezik hıssedıyorum :(?
Cevabın nedir?
+1 yılHep böyle şeyler diyorsa sana ve sen onu bırakmıyosan muhtemelen kendini vazgeçilmez sanıyor ve üstünde egosunu tatmin ediyor. Şutu çektiğinde aklı başına gelir, ona vazgeçilmez olmadığını göster fino köpeği gibi peşinde dolaşır :D
41 Yorumla
Soran+1 yılevet hep dıyor egosu var ama bana nıye ego yapıyor ya nıye sevıyom ben :(
En İyi Cevaplar
O bence dayak istiyor. Demeyeyim diyorumda nereden buluyorsunuz bu kalasları cidden. Ezik hissetmek neymiş bötle birini arkadaş olarak bile sevemezsinki.
44 Yorumla
Soran+1 yılcunku ask boyle bırsey katlanıyorsun herseyıne
- +1 yıl
Şimdi ne diyim ki ben sana, iyi o zaman şu an hissettiğini aşk zannetmeye devam et ve bol hakaret bol aşağılanma onun egosunu uzaya çıkarma gibi işlerle uğraş oda artis artis takılsın çok erkek triplerinde, böyle konuşmam normalde ama bile bile kendini harcatan ezdiren kullandıran insanlara artık kızıyorum. sen kızsın ve birinin itp kakacağı ya da malıymış gibi davranacağı bir varlık değilsin. Ileride belkide anne adayısın bir bireysin ruhun var kıymetlisin yani kendine bence birazda buradan bak o zaman kendine değer vermeye başlarsın :)
Soran+1 yılHaklısın sanırım.. kadın obje değildir bu sözu cok severım ;) :)
Ağırlığını koymalısın eğer gerçekten ne dusundugumu sorarsan sana aşık değil sadece zaman geçiriyor bence. Ne demek senden tonlarca var ya! Seni herkesle bir tutmuş resmen
13 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorum ınan su sevgım lanet olsun benı oldurucek ne dese sankı dıger kulagımdan cıkıyor
Soran+1 yılTepkı gosterem gerekıyor ama kıyamıyorum yınede. Söyluyor arada cok fazla demez oyle odun bıraz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatmıyor dahi olsa seni aşağılıyor. Böyle bir insanla birlikte olmamalısın bence.
73 Yorumla
Soran+1 yılama sevıyom belkı duzelır
- +1 yıl
Belki düzelir diye bir şey yok. Sen ona yıllarını da versen o düzelmeyecek. Karakter meselesi. İnsanlar değişmezler. Sadece birbirlerine uyum sağlamayı öğrenirler. Ama aslın neyse, her zaman osundur.
Soran+1 yılhaklısın sanırım duzelmıcem bende boyle yıllarca cekıcem aşk benı kor ettı sanırım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
19Cevap
Benim sevgilim de bana çok hakaret ederdi bende ayrılmadım ve de aşkından gözüm kördü hâlâ seviyorum o ayrı ama ben bırakmadan iki gün önce seni çok seviyorum deyip sonra ben bir daha senle olmam deyip ayrıldı. Ama sonra geri döndü ve emin ol benimki de egoistin tekiydi hâlâ seviyorum ayrıyız ama senin yazdıklarını okuyunca iyiki bitmiş dedim. Ama o bana senden çok var gibi şeyleri çok sık kullanmazdı ve kullanınca da ben lafimi söylerdim sen kendine yazık ediyorsun senden çok var beni kızdırma ne demek kölesi degilsin sen zaten bırakacak bizde evlenecez dedik ama ben sonradan dedim ki böyle bir adamla evlenmektense olmasın daha iyi
10 Yorumlabide hala sevgilim mi diyosun sen ona. karaktersiz de ne bilim öküz de mankafa de ama sevgilim deme. o -m, eki hoş olmuyo sana gerizekalı diyen insan için.
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgılım dıyorum cunku ben bu adamla evlenıcem evlılık planlarımız var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağılıyor iste daha ne yaaa bu aldattigi anlama glmezki
12 Yorumla
Soran+1 yılama ne yapayım bı akıl verın
Cevap sahibi+1 yılKizim ortada
+1 yılo zaman ziktir git gerizekali bir kızla olma diyemedinmi
12 Yorumla
Soran+1 yıldıyemem cunku sevıyorum ve evlılık planlarımız var bıde bana senden tonlarca var dikkatlı ol benı kızdırma dıyo
- +1 yıl
sen bu kafayla devam edersen mal gibi kullanırlar seni. devam et sen
+1 yılEgosu yüksek birisiyse bir an önce kurtul derim aynisi bendede vardi bıraktım cok rahatladım vallah. Kendisi hep en mükemmelidir herşeyi en iyi onlar bilir.. Karşısındakınıde hep kücümser veya kırarlar. İyi düşün derim kimse senin hayatından önemli degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü öylesin
yalan mı söylesin çocuk56 Yorumla
Soran+1 yılsen sankı çok akıllısın tatlım kendını bı şey sanıyorsun ama ınan çok fazla iticisin ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
her 18 yaşındakiler senin gibi zeki olabilseler
anlatamıyorsun işte. @Vanilyalıkurabiye - +1 yıl
Aşk gözünü kör etmiş.. İlerde çok çekeceği var
Soran+1 yılVanılyalıkurabıye tatlım bu kızın yorumlarını bırkac yerde gordum ve ınan karakterını ve nasıl bırı oldugunu az çok anladım o yuzden lutfen bana karsı savunma bu kısıyı cunku savunulcak bı taraf goremıyorum ben sen belkı gormus olabılırsın ama ben goremıyorum. Kendısı akıl vermede bır numara ama gel görki kendısıne akıl veremıyor ''çünkü öylesın'' bu soruya bunu yazabılıyorsa benden bu kızı cıddıye almamı beklemeyın işi dalgaya alı dikkat cekmek hobisi olmuş. ;)
- +1 yıl
Ne diyim ki.. Hayırlısı be ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kendini bisey zannetmis ters tarafini gostermelisin bence hernekadar seviyorsan da bu kadar olmaz senden tonlarca var demesi de cabasi zaten , sen olurda tersini gosterdigin zaman ayrilirsa seni sevmemis demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Bende gerizekalıyım , bizler sivrizekalılar la yapamayız, onlarda bizle
14 Yorumla
Soran+1 yılsıvrızeka değil gayet ıyı benım sevgılımın zekası ama bana boyle demese daha ıyı olcak
Soran+1 yılhaklısın sanrm
+1 yılSende karşısında hiç bir şey demiyorsun öylemi yapmayın şöyle kendini niye ezdiriyorsun. Geri zekalı olmasam seninle sevgili olmazdım zaten de geç
23 Yorumla
Soran+1 yıldıyemem cunku evlenıcez
- +1 yıl
He canm he evlenirsiniz
Soran+1 yılevlenıcez
- Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılsenı kaybetmekten korkuyor. guzel derse sımarır gıdersın dıye korkuor
02 Yorumla
Soran+1 yıldımı bencede bak bunu hıc dusunmedım zaten bız evlenıcezkı
- +1 yıl
evlenin
Bir an önce uzaklaşmaya bak şimdi böyleyse ilerde daha beter olur. Kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyo senden pasif ve eksik olduğundan dolayı bu tavırları. Yol yakınken uzaklaş. Bazı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılama sevıyorum aşığım bu adama nasıl bırakayım nasıl yapayım bunu
Soran+1 yılyok o olmaz baska bı yol bulmam lazım
Soran+1 yıldenıcem bakalım anlar ııns
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılcevap vermediysen hala bir şansın var
33 Yorumla
Soran+1 yılcevap verdım
- +1 yıl
e hadi geçmiş olsun o zaman
Soran+1 yılsağol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldedirtme, çak ağzına bir tane görsün ebesinin *mını.
16 Yorumla
Soran+1 yılçakamam kıyamam ona ben asla
- +1 yıl
o sana kıysın sen ona kıyama :P o yüzden gerizekalı diyor işte :P
Soran+1 yılaşk gözumu kor etmıs ne desem boş. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılValla o seni bizden iyi tanıyordur, biz ne desek boş :D
10 Yorumla
+1 yılSiz zaten, sizi kullanan hakaret eden, sizinle oynayanların kuyruğu olmakta ısrarcısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılne kuyrugu evlenıcem ben o adamla kullansa evlenmem
- +1 yıl
peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin sana o hakareti söylemesi ile sen o kelimeye sahip birisi mi oluyorsun? Hiç kendini ezik hissetme senin eşin mi nişanlın mi sadece bir erkek hiç kafaya takma.
03 Yorumla
Soran+1 yılama evlılık planlarımız var ama hep boyle kelımeler duyuyorum bırsey dıyemıyorum uzulup ıcıme atıyorum
Cevap sahibi+1 yılSana hakaret eden biriyle evlenmeyi düşünüyorsun? İlerde bu hakretlerin boyutları büyür ve hiç istenmeyen şeyler olabilir iyi düşün. Dünyada bir tek erkek o değil.
Soran+1 yılben onu herseyıyle sevdım kabul ettım ama onu degıstırmek gıbı bı şansım varsa ubun yapmaya calısıcm tek care bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence güzel keşke bir sevgilim olsa o da bana dese çok hoşuma gider di
02 Yorumla
Soran+1 yılof ben ne dıyom bu ne dıyo
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence hemen terk et onu sonuçta delik sende o düşünsün
20 Yorumlaaçık sözlüymüş. seviyorsan takma, geri zekalı sevgilin geldi de
03 Yorumla
Soran+1 yıltakmıyom ama uzulyorumm
Soran+1 yıledıcem malasef
+1 yılyok ya o kadar da geri zekalı değilsin. baksana aldatıldığını anlamışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılişi dalgaya almada adam gıbı cevap ver soruma vermıceksende çıkıs yukarda sol kosede
- +1 yıl
kıyamam. bugün geri zekalı der yarın başka bir şey tavrını koyman lazım
Soran+1 yılnasıl koycam
- +1 yıl
öncelikle sana gerizekalı diyemeyeceğini belirtmen lazım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrilmazsan su cocuktan gercekten gerizekalisin.
21 Yorumla
Soran+1 yılsevıyorum dıyorum ama dınlemıyor kızım sen benım sen sadece benım bahcemdekı bı papatyasın bende tonlarca papatya var dedı gozkırptı ama hep terslıyor benı uzuyor :/
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye dedirtiyorsun sende?
00 Yorumla
+1 yılEvet Gerizekalısın. Onu demesine müsade ettiğin için evet gerizekalı eziksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl kendine yediriyorsun böyle demesini
23 Yorumla
Soran+1 yılyedırmıyorum ıste sorun bu
Cevap sahibi+1 yılSana öyle diyen bir insan seni gerçekten sevmiyordur. Ne olursa olsun kendini ezdirmemen gerek
Soran+1 yılhaklısın sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılRica ediyorum onu dov ve ayril!
16 Yorumla
Soran+1 yılama sevıyorum evlenıcez ne ayrılması
Cevap sahibi+1 yılEvlenecegi kiza gerizekali der mi bir erkek? Tamam ayrilma ama yin de dov.
Soran+1 yıldövemem kıyamam ona ben
Cevap sahibi+1 yılYa bir sey olmaz o sana kiymis hakaret etmis. Hicbir sey yapamiyosan bari bir tane tekme at beynine kan gitsin.
Soran+1 yılyapmam ben direkt öldürürüm orası ayrıda. Bu cocuk benı kanser edıcek :/
Cevap sahibi+1 yılÖldürmene gerek yok ya bir tane tekme salla zaten kendinden geçecek :D
+1 yılaslında gerizekalı olduğunu düşünen sensin , bence haksızda değilsin
yaptıkların buna alamet01 Yorumla
Soran+1 yılne yapmısım ben anlat bakayım bi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu cocuga hâla sevgilim mi diyorsun?
41 Yorumla
Soran+1 yıldıyorum cunku sevıyorum
+1 yılAldatmak ne alaka şimdi?
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatıyor dıye yapıyor belkı o yzuden dedım
- +1 yıl
Aldatıyor olsa soğuk davranır mesaj atmaz. Gerizekalı diyorsa davranışlarına dikkat etmen gerek. Ayrıca niye kendine hakaret ettiriyorsun ki uyarmalısın bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana ayak uyduruyorum deseydin. :):
20 Yorumla Kendini begenmis erkeklerden nefret ediyorum
00 YorumlaOyle diyen biri ile konusman hata
00 Yorumlaya saçmalama seni kızdırmak hoşuna gidiyor
00 YorumlaEzikce davranani ezerler böyle. Hata sende
13 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım sevıyorum
Soran+1 yılbakalım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıloyyy kıyamamm
23 Yorumla
Soran+1 yıl:( cok dertlıyım
- +1 yıl
biraz çek kendini.
değerin varsa ancak böyle belli olur
Soran+1 yıldenıcem
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Azinin ortasina çakamadin mi.
00 Yorumla
+1 yılbazı erkekler çok odun orman ayıları nolacak
00 Yorumlasiz sevgili değilsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılevlencez bız
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden dedki
210 Yorumla
Soran+1 yılçünkü ben ne dsem hep tersılıyor ve boyle şeyler dıyo
Cevap sahibi+1 yılsüreklimi diyor
Soran+1 yılevet hep dıyor böyle aptal demıstı ılk sonra aptal mal sımdıde gerızekalıya takmıs maymun suratlı
Cevap sahibi+1 yılşimdi sen bu herife aşıksın küsmüyon kırılmıyon dimi
Soran+1 yılevet asığım kusmuyom
Cevap sahibi+1 yılküfür edecektim vaz geçtim. bakın şimdi espri olarak kulanılır bunlar ever katılırım ama dozunu kaçırmadıkca iş hakarete girdiginde senin dur demen gerekir bu duruma o şimdi biliyor senin kör kütük oldugunu kafasına göre takılıyor ama sen ona farklı bir izlenim versen.
Soran+1 yılne gıbı bı ızlenım vereblırım nasıl degıstırıebılırımkı
Cevap sahibi+1 yılböyle elimi salarsam ellisi totyu sallarsam mahalleyi baglarım peşime gibi ir izlenim ver abla sen sonra bak bakayım seni kaybetme korkusu sarsın bir onu ondan sonra gerizekalı nın yerini aşkım hayatım alıyormu almıyormıu.
Soran+1 yıltamam denıcem bakalım
Cevap sahibi+1 yılcinsel vs hiç bir bagınız oldumu
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gel başını omzuma yasla. Ağla
00 Yorumla
+1 yıl:) :)
16 Yorumla
Soran+1 yılkomık mı
- +1 yıl
Niye kendini asağılattırıyirsun? Bundan zevk mi alıyorsun? :)
Soran+1 yılsevıyorum sen sevmek nedır bılır mısın?
- +1 yıl
Resmen hakaret ediyor ama... Gururun incinmiyor mu? İncinmiyorsa karakter sorunu var demektir.
Soran+1 yılıncınıyor ama bellı etmıyorum ıcıme atmak gıbı pıs bı huyum vardır
- +1 yıl
Bence biraz tepki göster. Sana isyan et demiyorum. Seven insan katlanır ama hakarete maruz bırakma kendini. Kadın onurlu bir varlıktır. Kutsaldır.
+1 yılSen ne dedin
01 Yorumla
Soran+1 yılsen benı cok uzuyon dedım sen bundan anlıyosun dedı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTroll?
00 Yorumla Oha ya he he
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekmeyi bas
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!