Tabiki fiat 500l den bahsediyorum. Cakma mini Cooper diye mi kimse almadı bilmek istiyorum bu araca da çok çekiliyorum

Avrupada çok satan bir model? Benim eski citroen c1 e benziyor 😂 konfor olarak citroen daha iyiydi benim için ehliyeti yeni aldığım zamanda kullanmıştım kendimi geliştirmek için sonra sattım 2017 golf 7 aldım
Konfor olarak derken nasıl yani? Ben pek anlamıyorum da arabalardan. Buna benzer citroen cactus de var farkları nedir. Acaba insanlar ambleminden dolayı mı fiatten kaçıyor diye düşünüyorum
Onlar ne demek ya😅
Ben niye koltuk rahat anlıyorum 🤣
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Güzelse sen al! 😅
boş ver milleti! 😅
Önemli olan ayağımızı yerden kesmesi! 😅
Arabadan pek anlamıyorum ama beni sanayiyle uğraştırmasından korkuyorum o yüzden kararsızım
Her araba illaki sanayiye götürür seni. 😅
Usta önemli, piyasa üçkağıtçı dolu, ustalar şerefsiz hep. 😅
Bütçen dahilinde al 😅canın sağolsun
Yani gider de cok fazla götürüp masraf çıkarmasın
Sıfır mı alacaksın 2. El mi?
Sıfır istiyorum da bunun sıfırı var mıdır
Aracı sıfır alırsan garanti süresi boyunca sıkıntı olmaz. Fiat iyi bir araba servis ağı geniş ve ustası çok basit araba tamiri basit. 😅
Ben kendim tamir ediyorum elektrik elektronik dijital gösterge bir çok şeyini bunu sıfırı varmıdır bilmiyorum 😅
Arabayı dene showrumlara git bak test et bin 😅indirim iste
Gutmasi için bi sebep yokki tip yok motor desen vasat ve gereksiz pahalı bi araçdı ilk senelerde
Ya kör müsünüz tipinde ne var🤣 karga burunlu araba mı ilginizi çeker. Motor mu vasat hmm ne dezavantajı olur ki onun
Valla araba işi zevk işi pek göze hitap etmiyo bence ama sen beğenmişsin 🙂
İtalya üretimi özellikle kaporta parçaları çok pahalı
Yav ucuz mu pahalı mı karar verin🤔
Pahalı
Kim diyo yaa. Hani ucuzdu parcaları, sorunsuzdu🤬
Benim vardı jantın ortasındaki fiat yazısını bulamadım sadece serviste varmış yıllar önce tanesi 250₺ idi
Şuana kadar hangi arabaları kullandın ve onların jantı kaç paraydı
:) galericiyim ben o zaman 250 ₺ ona verdiğimde normal arabalarınki en fazla 50 ₺ idi
Ay anam galerici arıyordum bende hojgeldin😄
:) h bulduk
Ses çıkmadı
Reno clio gibi parçalar ucuz az yakıyor demişlerdi. Youtubeda da birçok video izledim. Hangisine inancam ben🙄
Aen bana inan arabada ayarlarım sana :) tkp et
Güvenli görünmüyor bir de gerçekten çakma gibi. Midi Cooper demedikleri kalmış.
Ne anlamda güvenli görünmüyor
Trafik kazası gibi durumlarda...
hiçte tatlı olmadığından olabilir mi
İlla BMW mi olması lazım tatlı olması için 🤣
kizzz o keko arabası Allah korkusun
BMW mi !
BMW mi?
Trafikte denk gelirsen kaç tövbe akil yok o arabayı kullananlarda sjsh
Türkiye de bu segment satmıyor direkt
Avrupada dolu
orada cok alıyolarsa iyi demekki ama burdakilet neden sevmiyorlar neyin kafasını yaşıyorlar bi anlasammmmmmm
Sen al bundan
Nedennn
Konserve
O ne anlaamda
O kadar güzel değil
Çöp araba
Neresi çöp💩
Doblo daha güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?