Neden boyle, bilen var mi?

Esimle aramiz bozuk, kendisi salonda yatmaya basladi bende sallamamaya basladim, ikimizde ayni derecede hataliyiz bu arada. Ben sallamayinca bazi gunler o da sallamiyor, cikip arkadaslariyla gorusuyor, bende cikip gezmeye basladim, spora basladim vs, sonra yataga geldi kuzu kuzu sarilmaya calisiyor istemiyorum ama ozur falan dilemiyor ya da konusalim demiyor, bosanacagim dedim laf arasinda, ciddiye almadi pek galiba, simdi de takmis hergun spora gidiyorsun biriyle mi gorusuyorsun diyor, yahu gel konusalim seni yemege cikarayim vs diyipte efor harcamak yerine neden yok beni mi aldatacaksin falan diyor, boyle bisey hic olmadi ama takildi buna. Bir adam neden boyle davranir, beni suclu cikarmaya mi calisiyor, biseyde olmadigini biliyor bence, ayrica merak eden evinde oturur, yanimda takilir, kendisi de cikiyor, apartmandaki arkadasimiza gidiyor vs, ben cikinca hemen biriyle mi gorusuyorsun, sanki insanlarda kapida dizildi beni bekliyordu:) Simdi bu yaptigi kiskanclik mi sevgi mi ne sizce? Yani madem barismak istiyorsa cok basit benimle birlikte biseyler yapmak istemesi gerekmez mi, hic sesimi cikar miyorum, ne yapmaliyim bana bir akil verin ama ben adim atmayacagim, cok zamaninda adim attim, bu sefer o yapsin kafasindayim, neden boyle davraniyor, fikri olan var midir? tesekkurler herkese

Neden boyle, bilen var mi?