Audi RS var kendisinde bende hız yapmayı seviyorum ondan mıdır bilmiyorum adam kendi arabasını bana kullandırtmıyor. Neden böyle yapıyor olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinizin arabasını kullanmamanızı istemesinin birkaç olası nedeni olabilir. Belki güvenliğinizle ilgili endişeleri vardır, çünkü bazı insanlar trafik ve sürüşle ilgili kaygılar taşıyabilir. Ayrıca, bazen kişiler araçlarına duygusal bağ kurar ve başkalarının onları kullanmasını istemeyebilir. Eşinizin araba kullanırken kendisini rahat hissetmiyor olması da bir ihtimal. Bunun dışında, eşinizin kontrol etme isteği ya da alışkanlıkları da etkili olabilir. Bazen, kıskanma ya da güvensizlik duyguları da bir faktör olabilir. Durumu net olarak anlayabilmek için eşinizle dürüstçe ve sakin bir şekilde konuşarak bu konuda ne hissettiğini öğrenmeniz faydalı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEşinin, arabasını kullanmamanı istememesi için birçok nedeni olabilir: Dediğin gibi hız yapmayı sevdiğin için olabilir ya da;
- yasal hız sınırlarının üstüne çıkacak kadar duyarsız olduğun için,
- kırmızı ışıkta da olsa aynada makyaj yapacak kadar duyarsız olduğun için,
- trafiği birbirine katacak bir noktaya kendini sokup çıkamayacak olduğun halde ehliyet alabilmiş (!) ve araba kullanıyor olduğun için,
- birilerinin arkandan sövmesine neden olacak kadar kötü araba park ettiğin için,
- yukarıda saydıklarımın hepsini yapacak kadar kötü bir sürücü olduğun için
olabilir.
Bunlardan hiçbiri nedeniyle değilse, durum daha vahim; eşin ya cimrinin teki ya da eşinin bile, kendi işine gelmediği sürece, bir şeyleri gerçekten iyi yapabilmesini hazmedemeyecek kadar kıskanç/aşağılık kompleksli/narsist bir kişilik.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, bence burada durum iki yönlü olabilir. 🙂 Eşin belki hızlı sürmeyi sevdiğini bildiği için tedirgin oluyor olabilir, sonuçta Audi RS gibi bir arabadan bahsediyoruz. Performansı yüksek, hız yapmaya adeta teşvik eden bir araba! 🚗💨 Adam haklı olabilir ama haksızsın demiyorum tabii ki. 😅
Bir de bazı insanlar arabalarını çocuğu gibi görürler, bir başkasının kullanması - hatta eşlerinin bile - onlara garip gelir. Belki biraz da kıskanıyor olabilir, kim bilir... O arabayı kullanan sadece kendisi olmalı gibi hissediyor olabilir. Konuşsanız belki altındaki sebebi daha iyi anlarsınız. Peki, hız yapmayı seviyorsan kendi bir performans aracı almayı düşündün mü? 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
65Cevap
1 yılBence eşin arabasına çok değer veriyor olabilir ve hız yapmayı sevmen onu endişelendiriyodur. Audi RS gibi bir araba kolayca aşırı hız yapabileceğin bir araç. Belki de güvenliği konusunda tedirgin oluyordur, senin hız yapman onun kontrol edemeyeceği bir durum yaratabilir diye düşünüyordur. Ayrıca bazı insanlar arabalarını kişisel bir alan olarak görür ve başkalarının kullanmasına pek sıcak bakmazlar. Belki bu da onun için bir sınırdır kendi özel alanını koruma isteğidir.
10 Yorumla
1 yılZenginlikle fakirlikle alakası yok bunu diyen hayatı boyunca Hep başkasının sırtından geçinmiştir net.
Kimisi cimri
Kimisi arabanın Orjinalliği değişmesin diye korkar
2. el Ve yan sanayi parçaları Niye takayım aracıma orjinali varken?
00 Yorumla
1 yılEşinle hala bir bütün olamamışsın onun arabası dediğine göre 🙃
22 Yorumla
Soran1 yılBazen eşler bu konularda bütün olamayabiliyorlar sen yorma kafanı
- 1 yıl
Ben değil sen yorma diye yazdım
1 yılBabamda istemezdi bana yenisini aldı kurtuldu😂 erkeklerın genel ozellıgı bu arabayı paylaşmayı sevmıyırlr
20 Yorumla- Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı.
1 yıl2 yıl önceydi. Ramazanda bir aileye yardım götürmesi için eşime arabamı verdim. Akşama ağzından kaçırdı ki benim arabamla Ankara Nata Vega AVM civarında 180 km hız yapmış. Bir daha sence arabamı verir miyim?
00 Yorumla
1 yılBundan dolayı haha
https://youtube.com/shorts/iDkkkwlQi_U?si=YdHUzLOoK-Ii0PzA00 Yorumla
1 yılAraba bazi erkekler icin kutsal gibidir :) istemeyebilen bir ton erkek taniyorum. arabalarına daha titiz bakıyorlardır daha dikkatli kullanıyorlardır başkalarının çarpabileceğini düşünüyorlardır. birçok sebebi var işte böyle :)
00 Yorumla
1 yılben araba yuzunden degil hiz tutkunun olan kisi sevdigim ve ona zarar gelmesini istemedigim icin vermezdim gerci arabam yok ama oyle yapardim herhalde sanirsam galiba kesinlikle
10 YorumlaSize arabadan daha az değer veriyor. Çok saçma buluyorum bu durumu. Onun malı sizin malınız değilse, sizden sakınıyorsa nasıl evliliğinizi devam ettirebiliyorsunuz?
10 Yorumla- Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSana Audi RS emanet mi edilir başına iş gelse karıyı boşarım
11 Yorumla
Soran1 yılMax araba sevdalısı erkek 😄😄
1 yılHız yapmayı seven birine ben de arabamı vermem. İster eşim ister kardeşim olsun. Herkes kendi aracını kullanmalı. Ölümlü kaza anında araç sahibinin de başı ağrıyor
00 YorumlaArabası karısı gibidir erkekler için bazen. Degerlidir onun için yani. Kaza yapma istiyor. Ayrıca bir zevktir araba kullanmak ve o yüzden o zevki almak istiyor belki
00 YorumlaArabalar konusunda 492 cevap paylaştı. güvenmiyordur. benim eniştem de ablama kullandirmaz o da gitti arabayi ondan habersiz anahtari aldı sürdü shdhfj mahallede sürdü güveni yok kaza yapar diye korkuyo
10 Yorumla
1 yılValla kimse arabasini birine kullandirtmaz da sen onun esisin arkadasi falan degil. Sana kullanma demeye hakki yok. Sen kullanicam bu benimde arabam de ve al anahtari bin.
00 Yorumla
1 yılPahalı bir araba olduğu ve trafikte kadınların nasıl araba kullandıklarını gördüğü ve bildiği için, eşinize hak verebildiğim bir durum.
10 Yorumla
1 yılKadın olduğun için araba kullanmaya seni lâyık görmüyor olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumlardaki erkekler fakir. Parası olan bu sorunu yaşamaz ve yaşatmaz. Bir tanıdığım kocası arabayı pert etti. Ama kadın her zaman kullanıyordu arabayı. Kadınlar özgür olunca çok daha iyi kullanıyor arabayı.
123 Yorumla- 1 yıl
Yanlış tespit bu arada.
- 1 yıl
@HakanTakan35 kısa kuyruk komustu
- 1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 sen şu ehliyeti 1373848 kere kaybeden kızsin dimi shxnsjfndn
- 1 yıl
@HakanTakan35 ne alaka ehliyetim. var benim
- 1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 aynen bacaksiz
- 1 yıl
Saçma yorum kimisi cimri kimisi gerçekten orjinali bozulmasın diye dikkat eder
Mal mıyım Orjinal arabamı karımın altına verip dağıtayım heryerine çıkma 2. el yan sanayi parçalar takayım? - 1 yıl
Özgür olunca araba sürüş kabiliyeti artar Kadınlar için değil acemiler için geçerli kız ve erkekte'de aynı
Fakirliğe gelecek olursak
Demek ki hayatın boyunca Birilerinin sırtından geçindin artık geçinemiyorsun başkalarını kıskanıyorsun
Cevap sahibi1 yıl@DÜNYANINsahibi777 takma sen fakirleri. Başkasının parasını kıskanacak kadar zavallılar. Ben ilk direksiyona oturmada trafiğe çıktım ve sadece bir defa istop ettirdim ışıklarda. Hem de 20 yaşından sonra kullanmaya başladım. Şimdi harika kullanıyorum. Beni gören küçük yaşta kullanmaya başladım sanıyor. Mesela ben arabamı kimseye vermem. Neden param çok yok. Ama eşime veririm. Ama babamın bana aldığını vermem. Ortak alınan arabayı isterse parcalasin ondan kıymetli değil. Ben de parcalarim. Çünkü hiçbir şey benden değerli değil. Arabasını benden esirgeyen koca olamaz. Hatta sadece araba değil hiçbir şey benden ayrı olamaz. Benden değerli hiçbir şey olamaz. Ben Ben Ben. Su yorumlardaki zavallilardan birini almadığım için kendimi tebrik ediyorum. Sen de sana bir şey almayan kocayı sakın nikahına alma. Benden sana abla tavsiyesi. Hele babandan gelen bir şey varsa sakın kendini ezdirme. Yoksa fakirler kendisini seninle denk görmeye çalışır. 😂😂😂😂
- 1 yıl
Komiksin. çünkü bu dediklerine kendin bile inanmıyorsun.
- 1 yıl
Mercedesim var sen fakir arabanla eglen
- 1 yıl
O kadar haklısın kiii teşekkür ederim 🩵tavsiyeler için evet haklısın evlenmeden önce aldırmak önemli ne aldirsam acabaaa
Cevap sahibi1 yılKız ne aldirmasi ben onu demedim. Parası varsa zaten içinden gelir her şeyi alır. Parası var diye biriyle konuşmak olmaz. İçinde aşk varsa tamam paralı olsun. Ama aşk ve tutku yoksa Parası seni mutlu etmez. Ben kendi kıymetini bil diye söyledim. Eşinle eşit ol. Ne o senden üstün olsun ne de sen ondan. Ben sana kendini ezdirme diyorum. Kendi kıymetini bil diyorum. Kocam bana eşyadan daha az değer verirse kapı önüne koyarım. Kaldı ki kendisi her yerde sözü geçen biridir. Kimse ağzını dahi açamaz eşine kalkıp önünde ceket ilikler herkes. Ama o bana bu saygısızlığı yapamaz. Yaparsa yollar ayrılır. Çünkü ben eşime verdiğim değerin aynısını görmek isterim. Ha itiraz edecek olursa yollar ayrılır bu kadar. Çocuklar için de çekemem kimseyi. Alirim zaten çocukları Ha ona da mı itiraz etti. Bırakırım babalarına hayatımı yaşarım. Ben sana şunu söylüyorum. Kendi kıymetini bil. Gerisi geliyor. Bunu deyince herkes kocam kılıbık sanıyor. Hayır değil. O bana saygı duyuyor ben de ona. Gerekirse onu başıma taç ederim. Canımı veririm. Ama saygısızlık olamaz. Para için kocamı tercih etmedim. Onu sevdim seviyorum saygı duyuyorum. Hep var olsun.
- 1 yıl
Bu sitedeki erkekler bizden uzak Allah’a yakın oldun ne değerli paraları var aqw
Cevap sahibi1 yıl@hebelehubeleleelele O zaman dikkatli olmak lazım. Ama sadece bu site için değil. Genel olarak cimri erkekten uzak durulması lazım. :)
- 1 yıl
@hebelehubeleleelele Parayla satın alacak kızların erkeklerin gözünde İt kadar değeri yok O yüzden Ya fakir taklidi yaparlar ya da hep Fakirler denk gelir size ezikler
- 1 yıl
Parayla satın alınacak kızlarsınız 5 dakikalık zevk için Kimse Hayatını zehir edipte sizin gibi toksik insanlarla uğraşmaz
- 1 yıl
Aynen öyle askım gizli
- 1 yıl
@GünahkarMuhammed bana denk gelen erkekleri hep reddettiğim icin bilmiyorm parayla satın alınacak kişiye annen desek hoşuna gider mi burada tanımadığın kızlara karakter analizi yapıyorsunuz
- 1 yıl
@hebelehubeleleelele tanımadığın erkekleri Kendinle kıyaslıyorsun açlıktan nefesin kokuyor Beleş hayat yaşayıp onun bunun üstünden yemeye çalışıyorsun Laf lafa geldi mi namuslu olursunuz bir kere bakınca saçma sapan hareketler yapan ergen kızlardansın sende
- 1 yıl
@hebelehubeleleelele Sende azcık insanlık namına şeref olsa kadın olmana rağmen başka bir kadını olaya dahil etmezsin İQ seviyen topuk seviyenden düşük bu yüzden küfür ve hakaret ederek Karşılık vermeyi tercih ediyorsun Zeka geriliği olan insanlarda normaldir savunma mekanizması olarak küfür edip laf soktugunu zannedersin Geçer bunlar doktor masraflarını veririm git bir görün
- 1 yıl
@hebelehubeleleelele sana geşen erkekler ya kördür ya topal Doktora göster sevap işlemiş olursun En azından Hayata bakış açıları değişir
- 1 yıl
@hebelehubeleleelele klavyenin bile Şu saçma yorumun karşısında harfleri karıştırması soksksksksks
Erkekler arabalarına verdg değeri eşlerine vermio 🙄
10 YorumlaArabasını seviyor ve sen o arabayla hız yapıp kazaya sebebiyet verirsin diye kullanmanı istemiyor. Bu kadar basit aslında
00 Yorumla
1 yılMerhaba,
Eşinize sorarak net bir sonuca ulaşabilirsiniz! 😅02 Yorumla
Soran1 yılAaa yapma ya hiç denememiştim ben en iyisi deneyeyim çok dahisin 👍🏻😄
- 1 yıl
Bir erkek her erkek değildir herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 😅
Sihirli küremiz yok aksi sallamasyon olur 😅 mesela aşkım arabamı parçalasada canı sağ olsun
1 yılÇok dengesiz kullanıyorsunuz, sinir krizi geçirmemek elde değil, bide Audi rs var bende olsam bende vermem o araba çok pahalı parçaları bile.
10 Yorumla
1 yılArabası insanı gaza getiren güçlü bi araba kaza yaparsan hem sana hem arabaya zarar gelmesini istemez
00 Yorumla
1 yılErkekler araba konusunda hassas oluyorlar. Birçok nedeni var, çizilme korkusu, kaza korkusu koltuk ayna ayarlarının sürekli değişmesi vs
00 Yorumla
1 yılZarar verirsin diye. Öyle adam boşanmalık tam.
20 YorumlaSor kendisine araç güçlü bir araç korkumu yoksa mali kiymetli ondanmi öğren
00 Yorumla
1 yılHız yapmanı istemiyor olabilir, özgürlüğün olsan istemiyor da olabilir...
00 YorumlaBı baskı balata ne kadar olmuş biliyor musunuz 😂😂😂😂
00 Yorumla
1 yılHız yapmayı sevdiğiniz için olabilir işte...
00 Yorumla
1 yılKıyamiyor arabasini demekki sende kendine yeni bir Araba al
00 YorumlaBir yere vurursun diye ama yanlış düşünce. Ozel ders al imkan varsa
00 Yorumla- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılErkeğin canıno aş arabasını alma. Bu yüzden bizim evde 2 araç var
10 Yorumla Ya malı kıymetli ya da kaza yapmandan korkuyordur
10 Yorumla
1 yılSevdiğine zarar gelsin istemiyordur, arabasına yani 🙃
00 YorumlaSürüsünumu begenmiyor acaba erkeklerin arabasi çok kiymetli🤣
00 Yorumla
1 yılŞoförlüğüne güvenmiyordur. Arabasını sevdiği için ona zarar vermeni istemediğindendir.
00 Yorumla
1 yılAdam haklı. Sürmeyi bilmiyorsa sende vermezdin.
00 Yorumla
1 yılAcemi olduğun içindir. Sana güvenmiyor. Bence biraz daha geliştir kendini.
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hız yapmayı seviyorsun ya malûm, sen de ona kullandırma.
00 Yorumla
u 1 yılKaçır sen de nsjsjs ne demek kullanmama izin vermiyor nsjs
00 Yorumla
1 yılPrensip olabilir ya da güvenmiyor olabilir hız yapmandan korkuyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir Ortadoğu sığırıyla evlisin. Ondan.
arabayla bağ kurma, arabasına tapma, araba markasıyla kız düşürebileceğini sanma.. bir tek alt toplumlarda vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBize soracağına eşine sorsan cevabı çok daha hızlı alabilirsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBi çılgınlık yapıp onunla konuşmayı deneyebilirsin eşin ne de olsa. Basit soruyu bile eşine soramayacaksan neden evlisin.
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄
1 yılBi erkegin telefonuna cüzdanına arabasına el sürme derim
02 Yorumla- 1 yıl
Tamam kral Sen eşine benim kafadan baska bi kafayla yaklaş Herkesin fikri baska Herkes herkesin fikrini begenmeyebilir Saygı duymak gerekir ama beni fikrimden kimse vazgeciremez Bu benim düşüncem
Gizli Üye(18-24)1 yılKaza yaparsın diye falan ama bence bir erkek eşine arabasını vermeli ya sonuçta evlendikten sonra bir bütün olmalı insan
01 Yorumla- 1 yıl
😊👍🏻
1 yılKızım zenginsiniz gidin kendinede bir rs al. Şaka maka bu devirde cinsiyeti yok bunun erkekler şakasını yapsada hata yapanların çoğunluğu erkekte oluyor. Bu kadın sürücü esprilerinden dolayı olabilir bende hak veriyorum bazılarına.
00 Yorumla
1 yıl😂😂😂 sen o arabayla görünürsen adamın manitalariyla arası açılır çünkü
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka Allah aşkına
- 1 yıl
Tmmm
Gizli Üye(25-29)1 yılAraç çok pahalı o yüzden olabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler araba konusunda hassas güvenemiyorlar kadınlara
01 Yorumla- 1 yıl
😄👍🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılBenımkide asla istemiyor ve kullandırtmıyor
01 Yorumla- 1 yıl
😞😞
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Adam arabasını koruyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArabasını seviyor, kaza felan yaparsın diye vermiyordur.
00 Yorumla
1 yılSana güvenmiyor demek ki. Ya da malını başkası ile paylaşmayı sevmiyor olabilir
10 YorumlaAblacım audi rs diyosun. Canını iste hemen verir ama rs yi asla
10 Yorumla
1 yılTrafik teroru olmasin diye. Bence hakli, ben de kullandirtmazdim
016 Yorumla- 1 yıl
Onu yapan sizsiniz genelde
- 1 yıl
Kadınlar dikkatli kurallara uyar yolda makas atanlar hep erkek aşırı hız yapan erkek
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk tecrubelerim pek oyle degil diyor. Makas vs evet biraz zorbalik var hatta saka amacli uzerimize de suruyoruz ama fren yerine milletin uzerine gaza basmiyoruz :)
- 1 yıl
Tecrübelerin değil kadın düşmanlığın diyor sende biliyorsun ki kadınlar ağır sürer hız yapmaz ayrıca birazda değil baya baya makas atıyordunuz trafik magandaları hep erkek olur kadın maganda görmedin. Senin araban hasar görür ama karınınki sapasağlam sürer aşırı cesaretten trafik kuralları bilmiyorsunuz arabayı siz Peri ediyorsunuz Allah büyük
- 1 yıl
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk ahahhaa kadin dusmani olsam ikinci sinif muamele ederim sana. Gerci sosyal yasam disinda pek ortak alan tanimiyorum. Biraz hakliligin var ama yine de kotu arac kullandiginiz gercegini degistirmiyor. Bu arada agir kullanmak degil yerinde kullanmak esastir, mesela otoyollar...
- 1 yıl
Yav senin yapacağın muameleden ne olur kim takar seni ki ikinci sınıf muamele edeceksin vız gelir tırs gidersin 😂😂
- 1 yıl
Kendini çok değerli sandın ama sana değer vermiyorum ikinci sınıf birinci sınıf muamelen umrumda değil
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk o yuzden mi satir satir yaziyorsun :) neyse konunun cok otesine gitme taraftari degilim ve beni yanlis degerlendiriyorsun. Sadece ekseriyetten bahsetmek istemistim.
- 1 yıl
Satır satır mı yazıyorum 😂😂 diyecek bir şey bulamayıp haklı olduğumu gördüğünü anlıyorum berbat araba kullanıyorsunuz arabayı perte çıkaran hep erkekler
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk bence sen kendi kendine kuruluyorsun 😂
- 1 yıl
Ne yaşıyorsun bilmiyorum bir doktora görün araban birgün dağılınca karının arabasına yarışma öküz maganda gibi kullanıyorsunuz arabayı
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk karis kadar aklini kendine sakla istersen kezban. Mevcut bir hakikati dile getirdigim icin kuduz kopek gibi saldiracagina konfor alanindan cik da su aptalca kadinlik gururunu bir kenara birakip reflekslerinizin ne kadar yavas oldugunu ve mevcut hakikati gör istersen. Kimse hoyratca arac kullanan dangalak güruhu veya zeka seviyesi deniz seviyesinin altindaki adrenalin heveslisi hiyarlari savunmuyor burada ama ekseriyeti bunlar olusturmadigi icin dile getirilme ihtiyaci duymadim. Ayrica senin yasadigin gunden fazla arac kullanmisimdir. O eziklik ruhunu hissettiren temenninle doktora sen gorun istersen.
- 1 yıl
Kadın düşmanı kafasız kopeğe bak nasılda kudurttum sağa sola kadınlara kuyruğunu kısıtırıp yazacağına araba kullanmayı öğren IQ seviyen 1 hayvan gibi eşşek gibi kaza yapıyorsunuz sağa sola sap olup kavga edip öldürüyorsunuz hala kadınlara havlıyorsun akılsız erkek müsvettesi beynine zıçayım senin sana ehliyeti verende kabahat ezik olanda sensin beceriksizliğinizi maganda gibi kullanmanızı hazmedemeyip kadınlara saldırıyorsun karşıma senin gibilerin nefes alması bile haram oksijen israfi köpek dölü
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk nickin gibi random komedisin. Yanmissin belli ki agzindan kopukler sacaraktan sovuyorsun😂😂 Gerci okudugunu anlama ozurlusu olduguna gore dogustan gelen bir engelin mevcut ki hem yazdigimi anlamamissin hem de ehliyetsiz olmalisin. Maganda vari davranis sergileyenler icin bak ne yazmisim onceki mesajimda, asagiya birakiyorum iyi oku. Bu arada kopek dölü filan boyle sovmeyi escort annenden ogrenmissin belli ki. Senin gibi idrak yollari tikali, iq seviyesi oda seviyesinin altinda olan ezige daha agir seyler soylerdim de burasi musade etmez. Ha doktora git bu yazdiklarimi okuduktan sonra da o tikali idrak yollarini acsin. Simdi sen bu yazilanlari da anlamazsin😂😂
"Kimse hoyratca arac kullanan dangalak güruhu veya zeka seviyesi deniz seviyesinin altindaki adrenalin heveslisi hiyarlari savunmuyor burada"
Kıyamıyor arabasına vurursun diye
20 Yorumla
1 yılSeni sevmiyor
03 Yorumla
Soran1 yılAllah aşkına bi soru sordum saçma sapan cevaplar geliyor. Eşimin beni sevmediğine kadar saçmaladınız. Tabikide çok seviyor bende onu seviyorum bi arabadan konuyu saçma sapan yerlere getirdiniz…!
- 1 yıl
Seven erkek maddi şeylerin hesabını yapmaz canını bile verir bırak arabayi
Kaza yaparsın sensiz kalır diye sjsj
00 Yorumla
1 yılEşyası çok kıymetlidir
00 YorumlaSenden daha çok sevdiği için olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi