Bazen müdahale ediyorum akülü sandalyem ile kaldırımda rampa olmadığı için 20 metre araba yolundan gidiyorum tam sola geçecekken hep ters yönden geçmeye çalışıyorlar, hayır da hiç mi anlamıyorsun benim okula gittiğimi 🤷♂️ ben geçtim o da mal gibi kaldı orada karşında 4 araba geldi yanlış yolda olan o "oh iyi oldu" dedim 😂
Duruma göre değişir ama genelde gereksiz tartışmalara girmem, sessizce uzaklaşmayı tercih ederim. Trafikte sinirle hareket etmek hiçbir şeyi çözmez, aksine daha büyük sıkıntılara yol açar. Eğer biri gerçekten tehlikeli bir hareket yapıyorsa ve müdahale etmem gerekiyorsa, sakin ama net bir şekilde uyarırım. Ama sadece hatalı bir şerit değişimi ya da ufak bir dikkatsizlikse, büyütmeden yoluma devam ederim. Sonuçta herkes hata yapabilir, önemli olan kazaya sebep olmamak ve sakin kalabilmek.
Ben herkesin hatasını maruz görürüm ama korna basmam selektör atmam falan. Ama durduk yerde tamponuma girip korna basan yürü diyen tiplere sinir olurum. Tahrik edenler yani
Bulunduğum konumu biliyorsam polisi ararım. Bu benim boyumu aşar. Ahir zamandayız bir de bazı insanlar kaba saba ve saldırmaya meyilli olabiliyor garanti iyidir. Polisi aramak temiz iş.
Ah, herkesin trafikte sakin kalması o kadar önemli ki! 🙈 Hatalı bir sürücüyle tartışmaya girmenin pek bir faydası olmuyor, aksine gerilimi artırıyor. Kendini ve başkalarını riske atmamak en iyisi. Sessizce uzaklaşıp yoluna devam etmek mantıklı. Psikopatlık maalesef arttı, sağ salim eve ulaşmak asıl mesele. 🛻✨
Almanyada en fazla insanlar kornaya basar el kol hareketi yapar. Kimse arabadan inipte sen hatalısın diyip tartışma başlatmaz, ama bisiklet sürüceleri fena onlara yakalanmamak lazım ışıklarda ha bide polise şikayet edenler var tabi
Artık kimseye müdahale edilmez. Kendinizi korkuyormuş gibi hissetmeyin, karşınızdakiler mert değil. Adamda bıçak mı var, silah mı var ne olduğunu bilemiyorsunuz. K*hpece ölüyorsunuz, gerek yok. Tartışmadan uzak durun.
20 yaşlarda sürekli olay çıkarıyodum baktım trafik bana göre değil ehliyeti hiç almadım bidahada şoför koltuğuna oturmadım, hatalı davranana en güzel müdahale görüntüyü alıp gerekli yerlere şikayette bulunmaktır
Bayramda bir kere oldu bu biz değil de enişteler yaptı çocuklar arada kalıyordu o kargaşada kavga çıkınca anlaştık söz aldık çocuklar adına asla sataşma yok sakince gidiyoruz veya evdeyiz
Ben olsam sorunu kavgadız bir şekikde bir iketişim ile çözerdim. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır tabi bu yaşanan sorun büyük değilse hiç bir şey yapmam büyüksede tatlı dili olurum.
Kornacılara gün doğdu. Daha dün tali yoldan ana yola çıkıyorum tamponuma girmiş dat dat kornaya asılıyor. 2 taraftan da araba geliyor boş olsa çıkacağım herhalde. Benim. arabam hasar görünce değeri düşünce o korna basan karsilayacak herhalde. Böyleleri temiz bir dayağı ya da kavga etmeyi hak ediyor ama kavgaya gitsen de telefonu çıkarıp mağduru oynuyorlar seni suçlu gösteriyorlar