Özellikle sol şeridi gitmediği halde tekeline alanlar, sadece önüne focuslanan ablalar. Makas atanlar, sola kaçanlar..
Tahammül etmek zor oluyor çoğu zaman bu sebeple sırf trafiğe yakalanmamak için geç çıktığım oluyor.

Özellikle sol şeridi gitmediği halde tekeline alanlar, sadece önüne focuslanan ablalar. Makas atanlar, sola kaçanlar..
Tahammül etmek zor oluyor çoğu zaman bu sebeple sırf trafiğe yakalanmamak için geç çıktığım oluyor.

Hayır ben küfür etmem. çünkü küfür etmek rahatlatmadığı gibi sorunları da çözmüyor bu yüzden de sakin kalırım.. ama trafik de çok sinir bozucu bir şey özellikle de tam yeşil yanarken.. ben geçeceğim zaman kırmızı yanıyor önce ki araç bazen gereksiz yavaş gidiyor ya da makas atıyor.. bu tür insanların olduğu trafik de sakin kalmak da zor oluyor doğal olarak...
Allah şöyle nir trafiğe sokmasın ben. Tam döneceği anda sinyal verenlere sinyal yerini öğretene kadar sövmek istiyorum. Sol şeritte 20 ile gidenler, hızlı geldiğimi gördüğü halde şerit değiştirenler vb... Saydıkça birmeyecek şimdi. En güzeli uzun yol zaten sakin sakin herkes adabında ilerliyor.
Sürücü adayı biri için gerilim dolu bir soru olmuş bu. 🙄
Alışıyor insan, korkma sen :)
😅 Çok panik yapıyorum napıcam bilmiyorum.
Zamanla geçiyor bu haller. Sonra kimseyi beğenmezsin trafikte :)
Hadi bakalım inşallah 😊
:)
Yok😀
Sana hiç yakışmaz zaten :)
Hanımefendi kişiliğim müsade etmez aq😀
Aksine yakışıyormuş :)
Ahahahah iyi olsa yakışmazdi
O da yakışır. :)
Eyvallah:))
Cevap
9Cevap
O görevi erkek kardeşim araba kullanırken üstleniyor 😬o yüzden erkek kardeşimin kullandığı arabaya hiç binesim gelmiyor 🤦♀️
İstanbul da yaşıyorsan her an küfür edebilirsin
Sinyal vermeden dönenlerin arabalarını ellerinden almak istiyorum.
Hayır eliniz mi yapışıyor yani, niye sinyal vermiyorsun dingil? diye bağırasım geliyor ama yapmıyorum öyle bişey tabi.
Sıkça yaparım bunu.. Benim için bir hobi neredeyse..
Araba sürmüyorum ama etmiyorum oluyor arada yine de bir de bizim burada yani kötü yerde bile var bu millet ne araba sürmeyi bilmiyor ne de yolda yürümesini bilmiyor
Trafiğe çıkmaya fırsatım olmadı henüz ama çıksaydım sakin biri olabilir miyim emin değilim sokaklarda geçerken bile sinirleniyorum
Çok kol kırdım küfür de neymiş 😂 içimden Hulk çıkıyor
Hatır. Bir gün arabam olursa bunu deneyimleyeceğim.
Hayır :/
Tek küfür ettiğim yer trafik
Sırf bu yüzden araba almaktan kaçınıyorum.
Küfürsüz geçmiyor günüm.
Günde iki vakit sabah akşam
Otobüste giderken şoförün yerine sövüyorum 😂
Hep 😄
Her daim
Çok beee😟😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?