Arabalar Trafikte hiç atar yapıyor musunuz? Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence bunu yapmayan yoktur :D ben de çok yapıyorum böyle atar :D Trafikte hiç atar yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum 0 0 Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle yoktur.. Ama bazıları da hak etmiyor değil yani 😅 0 0 Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl En iyi atar hatta küfür niteliğinde korna çalmak 😂 0 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır yapmıyorum. sor neden diye 🙄 0 8 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl sordum neden diye :D Yorumla Aso6533 +1 yıl Çünkü arabam yok 🤦😄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl :D: D Yorumla Aso6533 +1 yıl Arabam olmadığı için 🥺atar yapamıyorum ühuuu🤭 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl ülkede çoğu insanın yok zaten Yorumla Aso6533 +1 yıl Biliyorum 🙂 şaka yapmaya çalışıyorum olmuyor Yorumla Ehlivukuf +1 yıl bazen işte nemrutluğum tutuyor :D Yorumla Aso6533 +1 yıl 😄seni nemrut herif 😜 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Arabalar konusunda 14,5b cevap paylaştı. Çok nadir yaparım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Instagram kullanıyor musunuz? 0 7 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Hayır neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiiç öylesine Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada yani ksde başarılısınız ya Instagram da kullanıyorsunuz sandım sorry Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Yok kullandigim tek sosyal medya KSInstagrami da İSG için açmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır yapmıyorum
Kesinlikle yoktur.. Ama bazıları da hak etmiyor değil yani 😅
En iyi atar hatta küfür niteliğinde korna çalmak 😂
Hayır yapmıyorum. sor neden diye 🙄
sordum neden diye :D
Çünkü arabam yok 🤦😄
:D: D
Arabam olmadığı için 🥺atar yapamıyorum ühuuu🤭
ülkede çoğu insanın yok zaten