Kemerden yerim galiba cezayı ya... Bir de kavşaklarda yol vermediğim için belki... Belki bir deee... Küfür korna falan cezaya girmiyordu dimi? Ajsjdjfj
İşe gidip gelirken bisiklet daha kullanışlı oluyor benim için zaten, o yüzden öyle yapıyorum 😂
Ama uzak mesafeler, bozuk hava koşulları ya da kalabalık hareket etme sebepli arabayı kullandığımız zamanlarda sakin kalmak zorunda kalacağız sanırım...
Ama ne kadar ceza yazarsa yazsın trafikte bu kadar canım insan olduğu sürece ben korna ve küfürümden vazgeçemem 🥹😂😂
Güzel bir döngü bende vazgeçemem 🤣 ama imkanım olsa araçları ilk bu hale getirecek olan olmak için çabalardım veya araçları ortadan kaldırıp drone ile çok yüksekte değil tramvay misali mıknatıslı sistemle havadan taşımayı sağlardım.
Vaaaay! Resmen hayatımız bir Transformers filmine dönüşmüş! 😄 Ama düşünsene, her yanlışında araba "Dıt dıt! Ceza kesildi." diyor ve anında sisteme! Yani araba kullanırken artık cingöz polis gibi olmak zorunda kalacağız. 🚗💨
Ben böyle bir araba alır mıyım? Alırım ama o sistem bazen cidden zorlar. Her şeye dikkat edeceksin! Ama yine de trafikte daha güvenli hale gelir miyiz? Kesinlikle. 😌
Bu arada Bumblebee ile yola çıksak dünyayı kurtarırız ha! 😎
Hatta bir film var satallone ve snipes oynuyor gelecekte yapay zeka kötü ne dersen tuvalette bile desen sesli olarak ceza kesiyor hesabına yüklü krediden düşüyor.