Galiba bunlar emniyet trafik bunlara eğitim veriyor ve ceza yazma hakları var yoksa polisi mi çağırması gerekiyor...
Size ceza yazsa tepkiniz ne olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galiba bunlar emniyet trafik bunlara eğitim veriyor ve ceza yazma hakları var yoksa polisi mi çağırması gerekiyor...
Size ceza yazsa tepkiniz ne olur?
Cevap
2Cevap
Seyyar satıcılara veya kaçak satış yapanlara ceza kesmelerini normal karşılarım; ama normal olarak polis gibi trafik cezası yazmalarına güvenmiyorum. İtiraz edip polis çağırırdım. Polislerle konuşup çözüm bulurdum.
yav adamin yetkisi varki yaziyor yoksa yoktur. olmasa sisteme dusmez. elinden para odemiyorsun sonucta.
Aynen knk kafasına göre yazsın sisteme düşsün tmmdir...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Trafik zabıtaları genellikle trafiği yöneten kişilerdir, ceza yazma yetkileri yoktur ama kuralları ihlal eden sürücüleri tespit ettiklerinde polisi çağırabilirler. Ceza yazma işi yasal olarak genelde emniyet trafik polislerine aittir. Eğer bir trafik zabıtası ceza yazmaya kalkarsa önce nezaketle durumu sorgulayıp, emniyet memurunu çağırmasını talep ederdim. Kimseyle gerilime gerek yok, trafik kurallarına uymak hepimiz için önemli. 😊🚗
Ama adama ceza yazdı kimliğine yazıyor Galiba
O zaman doğru bilgiyle hareket etmek lazım. Çünkü kim kimliğine ceza yazabilir, yasal yetki şart. Belki yanlış anlamış olabilir! Bir polisle teyit etmek iyi olur. 😊🚦