Arabalar Trafik cezasına itiraz etsem sonuç alır mıyım? ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Durumum kötüydü acile geldim serum taktılar hemen mide kanamasından şüphelenip. Arabayı da engelli yerine koydum anons etmeden emniyetten aradılar aracınızı çekin cezai işlem uygulandı diye. İtiraz etsem sonuç alabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim arkadaşlar. Hastaneden rapor alıp sulh hekimliğine itirazda bulunacakmışım Trafik cezasına itiraz etsem sonuç alır mıyım? Cevapla İş Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Geçmiş olsun.. kanıt varsa çözülür bence 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Öncelikle çok geçmiş olsun reis durumunu kanıtlarsan çözülür diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 855 cevap paylaştı. Evet hastaneden aldığın belge olayı çözer İbo bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun.. kanıt varsa çözülür bence
Öncelikle çok geçmiş olsun reis durumunu kanıtlarsan çözülür diye düşünüyorum
Evet hastaneden aldığın belge olayı çözer İbo bence
Hastane belgeleri ile itiraz ederen belki sonuç alabilirsin
Sanmıyorum