Trafik cezasına nasıl itiraz edilir bilen var mı?

Dün gece aracımı bir otobüs durağının biraz gerisinde park ettim. Sabah erken çıkmayacağım için aracım çekilmesin diye açıp internetten baktım. Kanuna göre otobüs duraklarının 15 metre gerisinde ve ilerisine park etmemiz yasakmış. Benim aracım otobüs durağının 25 metre kadar gerisindeydi. Ancak sabah geldiğimde aracımı bulamadım. Otoparka gidip yetkiliye durumu anlatınca otobüs durağının 30 metre ilerisinde ve gerisine park etmenin yasak olduğunu söyledi şimdi ben bu adama mı inanayım yoksa kanuna mı inanayım? Sabah sabah 75 TL otopark 600 TL çekici parası 475 TL ceza kestiler. Hak etsem gam yemeyeceğim ama bu ekonomide bu insanlara yapılan zülümden başka bir şey değil. Bunun için hükümeti suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Bu tamamen polisin kendi insiyatifine göre düşünüp karar verdiği bir şey durumum olmadığından değil ama ben bu cezayı ödemiycem. Hakkımı geri alabilmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Çünkü bu başıma gelen ilk haksız ceza değil. Oturduğum bölgede park sorunu olduğu için her gün bir sürü insan mağdur oluyor. Arabayı alırken vergi alıyorlar yol için vergi alıyorlar vergisini ödedin arabayla vergisini ödedin yola park ediyorsun diye ceza kesiyorlar ondan da %20 vergi alıyorlar hükumete tam olarak burada sallayabilirm işte
Trafik cezasına nasıl itiraz edilir bilen var mı?