Arkadaşım aracına bakmam için çağırdığı halde aracını incelediğim zaman lafını etti, arkadaşlığımı sonlandırmalı mıyım?

2 gündür içimi yiyen bir konu var arkadaşlar. 1 senedir aracımla özel bir firma aracılığıyla piste çıkıyordum. Bu süreçte bu pist gününü düzenleyen firma sahibi ile bir arkadaşlığımız oldu. İtalya'dan yarış için özel yapılmış bir araç getirdi. Haftasonu aracını piste getirdiğini ve gelip görebileceğimi, hatta beni tura çıkarabileceğini yazdı ve beni pistteki garajına davet etti. Pazar günü gittim, arkadaşla konuştuk, aracını inceledim. İçine oturdum, nasıl çalıştırılacağını gösterdi, çalıştırdım, 30 saniye olmadan abi çok ses oldu, kimse birbirini duyamıyor, aracı kapatır mısın dedi. Tamam dedim. Benden sonra binenler, uzun uzun çalıştırıp gaz verenler oldu. Ben de gitmeden bir deneyeyim dedim. Oturdum, çalıştırdım, ufak ufak gaz veriyorum. 3 bin, 4 bin devir falan, yanımda da iki genç var, bir şeyler soruyorlar. Çok da oturmadım, toplasanız 2 dakika falan. Arkadaş geldi, azarlar bir tonda o kadar gaz verilir mi kapat abi arabayı çık arabadan dedi. Aracı kapatıp çıktım, kusura bakma kardeş bir daha olmaz dedim. Garajdan çıkarken yanıma geldi abi başında gençler vardı onlara dedim sana demedim falan dedi ama içimden bir şeyler koptu. Önemli değil deyip gittim. Sonrasında başkasını aracıyla tura çıkardığını gördüm, bana söz verdiği halde ne aradı, ne sordu. O an iliklerime kadar soğudum, arkadaşıma anlattım çok kötü hissettim, arkadaşlığını bitir dedi. Size de sormak istiyorum. Davet edildiğim halde bunları yaşadım, çok da sevdiğim bir arkadaşım ama bunu yaşamak bana ağır geldi. Arkadaşlığımı sonlandırmalı mıyım?

Arkadaşım aracına bakmam için çağırdığı halde aracını incelediğim zaman lafını etti, arkadaşlığımı sonlandırmalı mıyım?