Bu düpedüz vatana ihanetten başka bir şey değil.
Şimdi gelip senin olsa seni öyle İstemez misin demeyin engellerim.
İstemem kardeşim ben peygamberin izinden gidiyorum fırsatçıların izinden değil.
O arabanın şu anki piyasaya göre edeceği 50-100 arası. O da en fazla
Şimdi gelip senin olsa seni öyle İstemez misin demeyin engellerim.
İstemem kardeşim ben peygamberin izinden gidiyorum fırsatçıların izinden değil.
O arabanın şu anki piyasaya göre edeceği 50-100 arası. O da en fazla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef piyasa fırsatçıların yüzünden uçtu hiçbir araba bu fiyatı haketmiyor ölü şahin 250 300 olmuş normal 10 yıllık otomatik bir araba alayım desen en az 500 bin lira iş değil yani.
Ya işte Deprem olunca da Allah'ım affet Allah'ım affet diye çırpınıyorlar Allah Yakında gene bir şey verecek zaten hem de bu yıl çıkmadan
Bu ülkede artık normalleşti bu durum. Şasırmıyorum.
Dünyada ülkede her istediğini yapabilmek ne demek biliyor musun tanrıcılık demek ve Allah'ın en sevmediği şey.
Yeryüzünde (ve ülkenizde): Islahından (Hakka dayalı bir nizama ve intizama sokulmasından) sonra, sakın bozgunculuk (fesat) çıkarmayın (Adil bir düzeni bırakıp bâtıl sistemlerin peşine takılmayın)
Araf 56
İsteyen istediği fiyatı koyuyor isteyen istediğini bıçaklıyor isteyen istediğini öldürüyor isteyen istediğine zulüm ediyor. Bu serbestliğin sonu iyi değil
Ne kadar ayet okursan oku veya yaz, millet bildiğini yapar. Burası Türkiye, görünümde müslüman eylemde süslüman.
şu an Avrupa Hristiyan ve bizlerin kendimizce dinlerinden dolayı beğenmediği hani gavur diye nitelediğimiz toplum, bizden daha ahlaklı olduğunu görüyorsun maalesef. Ha demek ki tek başına din, ahlakı oluşturmadığını gösteriyor. Toplum kötü, dinler sadece bir araçtır. Nasıl anladığına ve yorumlamana göre değişir.
Orası öyle gösteriş budalası bizim millet namazı bile herkesin göreceği yerde kılmaya çalışıyor. Verdiği sadakanın iyiliğin lafını ediyor peşine düşüyor.
İstediklerini yapsınlar bakalım sonu nereye kadar gidecek.
Allah yüzüme baktı da benim çocuğum yok yoksa arkamdan küfür ederdi bu dünyaya getirdin diye
Sonu bir yere gidiyor ama halen akıllanmamış bir kavme dönüştü. Ekonomik felaket ortada, toplumsal bozulmalar arttı ve gitti. Aile kavramı desen boşanmalar artış gösterdi, insanlar materyalist şeylere daha çok bağlandı lakin manevi olarak içten içe huzursuz bir halde yani. Ama diğer yönden gavur dediğin toplumlarda nedense bu tarz durumlar yok, gayet iyi durumda. Sebebi ise maalesef dediğim gibi toplum. Bir toplum kötü olursa, hak bela olurmuş.
Bir argümanda üretmişler buna hemen: Güya Allah bu dünyayı kafirlere cennet kılarken; biz müslümanlar için sürgün ve imtihanmış. Ahirette tam tersi olacak inanışı var. Sanki Cennet babasının malı gibi kendinden emin konuşuyor. Peygamber bile kızına bak Fatima, seni ben bile kurtaramam mahşer gününde diyorken... Yani çok konuşulacak mevzu var da kafam götürmüyor artık, sıkıldım aynı muhabbetlerden.
Nerede hacı hoca kılıklı bir tip varsa ondan korkacaksın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!