Arkadaşım dediğim adam arabamı pert etmiş, 3 arabaya hasar vermiş ve bir kadına çarparak beni senelerce mahkemelerde uğraştırmıştı😒
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Kavşaktan çıkar çıkmaz hızla gelen otobüsten kaçarken park halindeki minibüse arkadan çarptım. 40 bin liraya yakın masraf yaptım.
Evin tam önünde bir yokuş var arabaya bindim kemerimi takıyordum taktım mı hatırlamıyorum. Arabayı yerinden çıkarıcaz dik bir yokuş bitiyorsağda yeni bir yokuş başlıyor tam köşe yerde park halinde araba. Fren tutmadı, el freni kaydı önümüzde ağaç vardı o tuttu bizi sonra el frenini çektik indik arabadan. Düğün günü ölümü hatırladık :D
Teşekkür ederim çok şükür bişey olmadı
Teşekkürleer 💫
Öncelikle gerçekten büyük geçmiş olsun, çok zor bir durum. 😔 Benim en kötü deneyimim ise uzun bir tatil dönüşü, otoyolda lastiğim patlamıştı. Gece yarısıydı ve yardım alana kadar bayağı zorluk çekmiştim. Neyse ki sonunda her şey iyi sonuçlandı. Umarım bundan sonra daha sorunsuz sürüşlerin olur. 🌟🚗
Cevap
4Cevap
Öncelikle geçmiş olsun umarım bir dha yaşamazsınız. Dikkatli kullanmasan dha çok şey ola bilir ama takdiri ilahi de ola bilir yani her şey kanuna ves uygn ama işte biri geldi çarptı. Genelde dikktsiz kullanıcıların başına çok şey gelir. Arabam yok benim ama dikktsiz sürücüler tarfdn çarpmakdn son anda kurtulduklrm oldu
Kuşadası'nda arabam yol ortasında yanıyordu. Yangın tüpü çalışmadı ve yandan geçen bir arabadan uzatılan 1 buçuk litrelik suyla kaputtaki yangını Sonradan öğrendim ki klima motoru arıza yapınca bu durum yaşanmış. Klima motorumu sözde tamir eden ustaya durumu anlattım adam hiç umursamadan kıçını dönüp gitti. O anlar benim için büyük stresti.
Boğaz köprüsüne arabam istop etti son bir frene basıp arabamı durdurma şansımı köprünün çıkışında gişelerden önce duruncaya kadar sürdüm. Motorun beyninde elektrik arızası olmuş. Kötüydü
Başıma gelen en kötü şey hiç arabamın olmaması 🤣
Benim aracım yok ama zaten başıma en kötü şeyler geliyor her zaman.
3 kadın 1 araba ve ben. Anladın sen oni
Arabam yok kafam rahat 🙂