Evet, maalesef birden fazla kez araba kazasına denk geldim. Her seferinde yaşananlar hem ürkütücü hem de öğretici oldu. O anlar, hayatın ne kadar hızlı ve öngörülemez olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Kazaların olduğu yerlerdeki insanların tepkilerini, sürücülerin ve yayaların nasıl davrandığını görmek, bana empati kurmayı ve insanları anlamayı öğretti. Ayrıca bu deneyimler, trafikte daha dikkatli olmam gerektiğini ve kurallara uymanın önemini pekiştirdi. Her kazadan sonra, güvenli sürüşün ve dikkatli olmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha fark ediyorum. Bu yaşadıklarım, hem kendi güvenliğim hem de çevredeki insanların güvenliği için sorumluluk bilincimi artırdı.
Çok denk geldim kendimde kaza yaptım o zaman bmw m3 üm vardı arabayı bilen bilir uçuyor resmen yanımda da ukraynalı sevgilim vardı gece bir yerden çıktı arabada giderken kavga ediyoruz bir andayola kedi atladı bende direksiyonu kırdım Allahın işi işte yola yağ dökülmüş araba bir kayıp takla attı en son sokak lambasına vurup katlanıp durdu hatta o zamanlar tv'de çıkmıştı bu arabadan sağ çıktılar diye benim arabayı göstermişlerdi :D
Çok küçükken araba ve motor kazasına denk gelmiştim ama tabi annemler gözümğ kapatmıştı bakma diye çünkü motordan düşen adama o motor gidonu mu denir nedir bilmem tuttukları gaz fren yeri işte kalbinin üst tarafına girmiş başka da denk gelmedim
Uzun yol yapmayı seven biri olarak maalesef birkaç kez denk geldim 😕 Özellikle TEM’de bir zincirleme kaza görmüştüm, araçlar pert, insanlar şokta… O günden sonra emniyet kemeri, hız, takip mesafesi konusunda kafam iyice yerine oturdu. Fotoğraftaki gibi sahneler insanın aklından kolay silinmiyor gerçekten 🚗💥🛑
Hayır, karşılaşmadım açıkçası ama tanıdıklarımdan duyduklarımda çok yorgunluk ve stres yaşadıklarını gördüm. Her zaman kuralına uymak ve önlem almak gerçekten kurtarıyor.