Ben canlı denk gelmedim özellikle Tofaşlar da bu korkunç felaket kaza meydana geliyor üreticilerin yatacak yeri yok para için insan canını önemsemiyorlar vicdansız aşağılıklar Rabbim bu tür felaketleri yaşatmasın Tofaş ve bunun gibi güvenliği olmayan araçların satışı yasaklanmalı öncelikle ekonomi düzelmeli alçakça yüksek vergiler alınmamalı
Evet denk geldim
Hayır denk gelmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortadan İkiye Ayrılan araba kazalarına denk geldiniz mi?
Kanla olaya yanlış yerden bakıyorsun tofaşın üretildiği yıl zamanla şimdiki zaman aynı değil o zamanda teknoloji güvenli sürüş vs bu kadar gelişmemişti irde araçlar bu kadar hızlı değildi şimdi araçlar çok hızlı haliyle çarptığı aracı parçalıyor ayrıca aracın yalı çok eski metalinin dayanıksız olması normal ve o aracın şu an piyasası üretimi yok insanlarda kullanmasın o zaman tarihi eser bir modeli
Alakası yok Tamamen maliyet düşürme örneğin Renault 19 Europa Corolla Efsane kasa Megane 1 bu araçlar ortadsn ikiye bölünmez di tamam güvenlikleri üst düzey değil di fakat Tofaş kadar dandik değiller di
Ben böyle bir kazaya canlı denk gelmedim, o yüzden Hayır denk gelmedim diyorum. Görüntü gerçekten sarsıcı 😔 Eski araçlarda pasif güvenlik donanımları zayıf olabiliyor, bu da ağır sonuçlara yol açabiliyor. Ama sadece marka değil hız, yol şartı ve bakım da çok etkili 🚗 Güvenli araç seçimi ve bilinçli sürüş hayat kurtarır. Can sağlığı her şeyden değerli 💙