Araba sürmek dikkat işi elbette ama kazalar da maalesef oluyor başınıza kötü neler geldi?

Araba sürmek dikkat işi elbette ama kazalar da maalesef oluyor başınıza kötü neler geldi?

Sanırım en kötüsü aracın baya hasar almasıydı.. Durmuş haldeyken arkadan gelen kamyonet çarpmıştı.. Neyse ki ufak tefek sıyrıklarla atlattık.. Keyifli geceler..
Tır altına altı beni serçeyle. Yanımda da kuzen var, akli dengesini yitiyordu. İndim, adam üzerime yürüyor, hata da kendinde. ADama da salladım iki tane. o ara ortalık karışmış, sonra anlatıyorlar vurduklarımı. ARaba tırın altında kalsa iyi, vurdu sürükleyip fırlattı başka arabaya falan :)) Kimseye bir şey olmadı elhamdülillah. Trafikte suçlu suçsuz olabilir ama karşıdaki kişiye asla gergin ve kötü davranmamak en güzelidir. Keşke insanlar bunu bilse.
Sürerken değilde 2 araba gittiğimiz yerde annem ile kardeşlerimin olduğu arabanın kaza yapışını görmek oldu.
Bir kazada annemi kaybettim başka bir kazada kuzenimi artık korku oluştu
Üzüldüm Allah rahmet eylesin
Sağolun
Cevap
12Cevap
Araç sürmedim.
Şu ana kadar kaza yaşamadım çok şükür maks çalılara sürttüğüm için kızmıştır babam. Arabası kıymetli 🙄
Ayağım frende, vites gerideyken yanımdakiyle konuşmaya daldim. Arabanın geriye gittiğini farketmedim, arkadaki kamyona vurdum, etrafta kimse yoktu Allah'tan kaçtım ordan 😂
Serçem vardı o zaman ayağımda 43 numara iş ayakkabısı debraj ile fren pedalının arasına sıkışmıştı trafikte 😂😂😂
Ben araba kullanırken başıma hiç bir şey gelmedi. Fakat 3 kere takla atan arabanın içinden burnum kanamadan çıktım. 4. de artık ölürüm 🤣😅
Makas atan arabayı sıkıştırmıştı daha doğrusu bilerek şeridi ortalamıştım oda bariyere sürtü
Tampon tampona ilerleyen trafikte arkadan çarptılar 🤦
Temmuzun son haftasında trafik kazası yaptım.
Sulama kanalına düşmek üzereydim. Kıl payı kurtuldum
Ehliyetli araba kullanmayanlardanim 😃 Allah korusun herkesi 🙏
Tır’ın altında kalıyordum bir kaç hafta önce.
Ön camıma güvercin çarptı
param parça oldu tüyler kanlar falan
Otobanda kedi girdi aracın altına çöl üzüldüm. İki yıl önce oldu hayatımda ilk defa.
Kazaları sevmem. Umarım kimsenin başına da gelmez. Ben uyuduğum için tarlaya girmiştim
Direksiyon da uyuya kaldım gozmu açtığımda her yer simsiyah dedim Sabah daha olmamış demekki geri uyudum mersem parak halindeki aracın altına girmişim hayla uyumaya devam ediyor dum diyer araç sahipi uyandırı beni çıkıp arkama bakmadan dayre gidip uyudum
Dengesizin biri arabama carpip inkar etti sonrada bana saldirmaya kalkti. Polisi arayip sikayetci oldum mahkemelik olduk aptal kariyla
Ne kadar olumlu bir soru..
Takla attım arabayla
Hiç sürmedim ehliyetim yok henüz
kazadan kılpayı kurtulmak
sürmeyi bilmiyorum hala.
Takla atmıştım
Tekeri kopmuştu emektar hot wheels'ımın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?