Bitmeyen problemleri olan, sürekli masraf çıkaran, ve daha fazla dayanamayıp zararına satıp kurtulduğun bir arabanız oldu mu?
Misal benim ilk arabam Opel Astra ydı motor yakmıştım 40 bine TL aldığım arabaya 20 bin TL masraf ettim satarken de 40 bine zor okuttum. #kafamıngüzelligi
Çok Şükür Öyle bi sorunla Karşılaşmadık Bizde Opel Vectra C Kasa Var 2004 Model 1.6 Motor Maşallah Beni Şaşırtıyor da Araç kaç yıldır 2009 yılında almıştık Arıza çıkarmıyor kolay kolay Japonlara kafa tutan alman diyebilirim 😅 Tabi buda Düşük kilometre Bakımlı olduğundan dolayıdır Bakımsız Bi alman Sanayiyle dost olur Kullanıcı Sadece Beyin Arızası Çıkardı 2 defa İlkini 2015 2016 yılları falandı İkinci beyin arızasını da 2021 de Çıkardı Beyin Vectra C lerde kronik bi arıza Ama öyle her zaman çıkarmıyor şans işi
Şu anki 9,5 senedir kullanmakta olduğum Renault Clio Symbol'den. Sıcak havalarda benzin ve gaz karışması problemi yüzünden aklım sürekli rektifiyede! Ya da alternatif olarak, düğün birikimimin hepsini sıfır sandık motora harcamak! Bıktım bu arabadan!
2008 Civic vardı. 2010da Tanıdıktan almıştım. 15 bin km de. Satarken expertizde havayastığı olmadığı ortaya çıktı. 10bin lira gibi zarar etmiştim 2014te