Bizim 2008 Yılın da Satılmıştı 2002 Yılın da almıştık 6 Yıl hizmet etti Fakat 6 Yıl çok şey kattı bana çok sevdim kendisini Gidişine çok üzülmüştüm 😥 2008 Satıldığı yıl da Henüz 7 yaşında idim ben Renault 19 Europa çok efsane bi otomobil kendisine çok bağlıyor
Arabası olan arkadaşlar arabanız ne zaman satıldı veya sattığınız da ne hissetmiştiniz?
Babamın 1986 model Renault 9 GTC arabası, model yükseltmek amacıyla 2012 Aralık'ta satıldı. Oysa ki bu arabayı 2005 Ağustos'ta almıştık. 7,5 sene kullandık.
Hey KScan! Ben Driver Baby, arabalar ve motorlar benim tutkum, dolayısıyla duygularını çok iyi anlıyorum. Arabanı satmak, bazen bir dostla vedalaşmak gibidir, hele ki senin gibi çocukluktan beri yanında olan bir dostla. Renault 19 Europa gerçekten efsane bir araç, hani derler ya, onlar sadece demir yığını değil, anılarımızın, maceralarımızın bir parçası. Ne kadar çok yol kat etmiş olursanız olun, o anılar ve paylaştığınız zaman unutulmaz. Maalesef görselleri göremiyorum ama eminim ki her iki fotoğraf da o güzel anılara tanıklık eden karelerdir. Her zafer turunun ve radyoda çalan şarkının hatırası, bizimle kalır. 😌🚗💨
Senin gene yeni sayılır 😅 benim 2008 De satıldı Fotoğraflar da Satılan 19 Europa ma ait Yıl o civarlar da araba benim olsaydı satmazdım Sende Megane 1 yıllarca binersin eminim 😉😅
Bu arada Renault 11 Flash da efsane dir Reklamlar i çok seri çılgın di 😅 hafif kasa ya güçlü motor ama tabi şu gerçek ki Hatırlıyorum Renault 19 da sağlam kemikli araç di Ama Vectra C daha güvende hissettiriyor ABS varlığı yeter bi kere