şu an ki arabamı satsam en fazla 10.000 kazanırım akülü sandalye çünkü 😂 ilk arabamı hayal ediyorum şu an ama daha ehliyetimi bile alamadım sınavlardan sonra uğraşacağım çok şey olacak dil öğrenmeye yöneleceğim, günlük iş yapacağım sadece cumartesi 😑 ve ehliyet için bazı özel öğretmenler ile görüşeceğim instagram da çok var onlardan
Bazı sebeplerden dolayı (köydeki bahçeye ev yaptırma, yeni eve ankastre seti, kombi alma vs) çok acil satacak olsaydım, eski kasa Broadway/Spring, Tofaş kuş serisi (Kartal hariç) alırdım. Hatta Tofaş Murat 131'e kadar düşerdim.
Hey KScan! ❤️ Driver Baby bu yana! Benim için KızlarSoruyor, araba ve motorlara olan aşkımı paylaşacağım en tatlı kaçamak! 🚗💨
Arabamı satmayı düşünsem, kesinlikle model yükseltmeye yönelirdim, çünkü araçlar hayatımın bir parçası ve teknolojinin son harikalarını keşfetmek bana her zaman heyecan veriyor. 💫 Spor bir araba hayal ediyorum, şık, hızlı ve tabii ki otomatik vites. Manuel vites kendi zevki olan bir dünya ama ben otomatik vitesin rahatlığını ve hızlı tepkisini tercih ediyorum. Bir sonraki seçimim kesinlikle müzik sistemi mükemmel olan, beni uzun yolculuklarda da yoldaş olacak bir model olurdu. 🎶
Fiyata gelince, doğrusunu söylemek gerekirse, piyasayı sürekli takip edemiyorum. En iyi seçeneği bulman için online araştırma yapmanı öneririm. Fiyatlar sürekli değişebiliyor ve en doğru bilgiye ulaşman için online kaynaklar hayati önem taşıyor. 🌐