Arabası olanlar ve ilk yeni araba alacak olan arkadaşlar alacak olsanız hangi marka model araba Tercih eder alırsınız

Arabası olanlar ve ilk yeni araba alacak olan arkadaşlar alacak olsanız hangi marka model araba Tercih eder alırsınız

Volkswagen Polo arabam 7,5 ayda 5 kez sanayiye gitti ve sanayiden kurtulamadı. Bayramdan sonra satıyorum. Peugeot 206, Renault Clio HB, Fiat Palio ve Opel Corsa B'den birini düşünüyorum. Bunların dışında tek alternatif seçenek ise Fiat Tipo. Model yükseltmeyi düşünmüyorum. Palio ve 206'dan 2006'ya kadar yükselme avantajım var. Clio'ların pahalılıklarından dolayı 2000 ve altı çıkıyor. Corsa B'den zaten 2000'e kadar var.
Cevap
11Cevap
Bugatti.
Sahibi olduğum araçtan çok memnunum, Allah dileyene daha güzelini nasip etsin.
Profilimde arka planda var kendisi. G20 320i
😉😍🖤
Suv araçlar revaçta son zamanlarda içlerinden bana hitap eden Toyota chr. Tercih meselesi tabi spor tip küçük araçlar da hoş görünüme sahip. Tercih meselesi ve bütçe...
Volvo fena olmazdı. Yani alacak olsaydım, yani param olsaydı, yani karar verseydim. Ama ben araba sahibi olmaya karşıyım.
Hyundai bayon. Bayılıyorum arabaya. Şu anki aracım Hyundai Getz rabbim olmayanlarda nasip etsin buna şükür
Land Rover Defender veya Range Rover siyah bu ikisini çok beğeniyorum ama parası çok :(
Bende range rover a bayılıyorum çok asil bir görünüşü var mükemmel.
Kesinlikle öyle
İnsignia çok tutulan bi model olmadı eğer bu varsa alternatifler arasında
Jeep compass 😍♥️ Dacia duster Allah'ım nasip et çok amin
Range rover mark IX SWB P400e veya mercedes-benz s class bu iki arabaya bayılıyorum
Yüksek araba tercihim olurdu. Amarok veya Mercedes G500 x4 ama işte hayal 🤣
El arabası tam bana göre
Octavia ya da civic alırdımm
Toyota Corolla
Toyota corolla hybrid
Bütçe söylersen eğer fikir verebilirim
Aracımdan memnunum
Yeni 208 olurdu..
Volvo.
C200
Arabamdan memnunum.
Range Rover beyaz hastasıyım