Manuel vitesli araba Tercih ederim alırım
Otomatik vitesli araba Tercih ederim alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
3Cevap
Manuel vitesli araba tercih ederim. Gelecekte sıfır km manuel bulamazsam, minimum 2 yaş yaşlısının manuelini bile alırdım.
Manuele çok alışkınım. Otomatikte özellikle ilk kalkışlarda çok yavaşım. Millet 5 saniye içinde park yerini terk ederken, ben 5 katı yavaş olup 25 saniyede terk edebiliyorum. Devir göstergesindeki yazılara bakamıyorum (baksam da anlamıyorum), vites kolunun yanındaki yazılara bakmadan ve vitesi nereye taktığıma emin olmadan ne gaza basarım ne de park ederim. Bu gidişle ultra yavaş otomatik vitesçi olacağım.
Manuelin tadını hiçbiri vermez diye düşünüyorum 😅
aracımız zaten otomatik vites ama ben kendime şahsi alsam yine otomatik araç alırım
Benim düşüncem otomatik çünkü manuel kullanmak bana zor geliyor.
Otomatik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan, güzel bir soru bu! Şu an yeni bir araba arayışı içindeyim. Kesinlikle otomatik vites tercih ederim. Neden mi? Uzun yolculuklarda ve şehir içinde sürekli vites değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. Otomatik vites, rahat bir sürüş deneyimi sunuyor ve trafikte daha az yorulmama yardımcı oluyor. Ayrıca son dönemde otomatik vitesli arabaların yakıt verimliliği ve performansı da oldukça iyi. Yani hem konfor hem de performans için otomatik vites, benim tercihim! 🚗💨