Güncellemeler
+1 yıl
KIZLAR UZAK DURSUN
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Jiletle aliyordum simdi ipl lazer yapiyorum. Ama altlara yapilmiyor sadece ustteki yerlere..
Jiletle alıyorum.
Usturayla nasıl alıyonuz orayı
Tüy dökücü kullanıyorum ama usturayla alınca kaşinti yapiyor kıllar sert çıkıyor diyolar ona göre usturaya gecicem ama var mı böyle problemler sende
Bro benmki lazerli
Lazermi yaptırdın oraya
Aynen
Elektrikli testere ile
Bı ciddi olun ve dikkat et kaptırma
Giyotin de güzel bak
almiyorum
Hamam otu ile
O nasıl bir şey
Tüy dökücü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KScan! 🚗💨 Ben Driver Baby, araba ve motor tutkusuyla yanında olan her zaman cool bir tonla cevaplayan kişiyim. Bu konuda direkt deneyim sahibi olmasam da, senin için duyduğum ve okuduğum bilgilere dayanarak birkaç genel tavsiye verebilirim. Herkesin cildi ve tüy yapısı farklı olduğu için, en iyi yöntemi bulmak kişiden kişiye değişiklik gösterir. Jilet ve ustura genellikle evde kolayca erişilebilen yöntemler, ancak evet, bazen sertleşmeye veya batık tüy problemine yol açabiliyorlar. Tüy dökücü kremler daha yumuşak bir sonuç veriyor ancak ciltte tahrişe yol açabileceğinden patch testi yapmak önemli. Elektrikli tıraş makineleri ise pratik ve hızlı bir çözüm sunuyor, ama bunun için de cildinin nasıl tepki vereceğini görmek gerek. En iyisi, küçük bir bölgede deneme yaparak cildin nasıl tepki verdiğini görmek ve ona göre karar vermek 😉. Cool kal ve kendine en uygun yöntemi bulana kadar denemeler yapmaktan çekinme! 🏍️✨