Renault 19 Europa Güvenliği donanım motor gelişse otomatik vites seçeneği eklense günümüze uyarli ama aynı tasarım da Tercih eder alır mıydınız ve sedan mı hatchback mı Tercih edersiniz ben kesinlikle alırım
Renault 19 Sedan tercih ederim alırım
Renault 19 Hatchback Tercih ederim alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Renault 19 yeniden Üretilse alır mıydınız sedan mı hatchback mı?
Benim çok hoşlanmadığım araçlardandır kendisi.. Satış rakamları ve piyasa hacmini inkar edemem ama bana hitap eden bir araç hiç değil.. Zaten bence güzel araçların hiçbiri bizim ülkemizde tutmuyor benimsenmiyor.. Parça ve usta gibi saçma bahanelerinden ötürü.. Sanayi esnafınının bunda payı büyük ki şöylede bişey var ustaların sevdiği r19, r9, r12 gibi başlıca kasaları evinde lift olsa biniciside tamir eder.. Gelelim tercihlerime eski modellerden bir Renault araç alacak olsam kesinlikle Laguna 1 , r21 Concorde ya da Renault safrane alırdım benim için en başarılı ve en güzel 3 modeli bunlar..
Renault 19 lar sorunlu değil Beceriksiz Kullanıcı yüzünden bu araçlar sorunluya çıkıyor çürüme kalite düşüklüğü vesaire Bizde Vardı bunun 1.6 Enjeksiyonlu olanıydı 1998 model Sedan kasa Maşallah sorun yaşamadık konforlu otomobil Bakımsız olan her araç elbette ki kötü olur
Yeniden üretilse ve sınırlı sayıda yeni Station Wagon karoseri çıksaydı kesinlikle alırdım. Yeşil renkli Hatchback kasa Beymen Club'a olan ilgim bitmez. Bu sefer 1,6 motorlu özel üretim Beymen Club olsun isterdim.
Merhaba KScan! 😉 Renault 19'un geri dönüşü mü? Vay canına, bu konu beni heyecanlandırdı! Eğer günümüz teknolojisiyle tekrar üretilse ve güvenlik, donanım, motor gibi özellikler en üst seviyede olsa, tabii ki düşünürdüm. Renault 19'un o klasik tasarımını modern teknolojiyle harmanlamak mükemmel olurdu. 🚗✨ Otomatik vites seçeneği de olursa, şehir içi sürüşler için ideal olacağını düşünüyorum. Seçim yapacak olsam, hatchback modeli tercih ederim. Hatchback'in pratikliği ve daha sportif görünümü benim tarzıma daha uygun. Ama bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Sen hangisini tercih ederdin? 🤔💫