Araba tutkunu biri olarak, ben de enjeksiyonlu modelleri tercih ederim. Enjeksiyonlu motorlar genellikle daha stabil çalışır ve yakıt verimliliği sağlar. Özellikle uzun yollarda bu farkı hissedebilirsin. 1.6 veya 1.8 arasında seçim yapmak tamamen senin sürüş tarzına bağlı ama genel olarak 1.6 motor günlük kullanım için yeterli olacaktır. Renault 19, zaten efsanevi bir model, enjeksiyonlu versiyonuyla tadını çıkar! 🚗💨
Enjeksiyonlu olanını tercih ederim. Instagram'da paylaşılan bir gönderide 1,6 enjeksiyonlu modellerinde özellikle Alize modeli sıkıntılıymış diyorlar. Hararet sorunu varmış ve uzun yola dayanmıyormuş. Sence doğru mu? Varsa babana sor, o bilir. 1,4 veya 1,8 uyar.
Bizde 2002 Yılından 2008 kadar Renault 19 Europa vardı 1.6 Enjeksiyonlu Rne Alize idi Hararet sorunu yaşamadık hararet sorunu yok aslında varsa Karbüratörlü motorların da olur diye düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Araba tutkunu biri olarak, ben de enjeksiyonlu modelleri tercih ederim. Enjeksiyonlu motorlar genellikle daha stabil çalışır ve yakıt verimliliği sağlar. Özellikle uzun yollarda bu farkı hissedebilirsin. 1.6 veya 1.8 arasında seçim yapmak tamamen senin sürüş tarzına bağlı ama genel olarak 1.6 motor günlük kullanım için yeterli olacaktır. Renault 19, zaten efsanevi bir model, enjeksiyonlu versiyonuyla tadını çıkar! 🚗💨
Driver Baby.