İlk üretimi 1988 yılın da gerçekleştirilen Fransız üretici Renault firmasının C segment konumun da İlk Kapı içi çelik bar ile ürettiği Renault 19 1992 yılın da makyaj operasyonu geçirdi ve Türkiye ye makyajlı olan kasa Renault 19 modeli getirildi 1990 li yıllarda sonlarına doğru ülkemiz de çok sevilen otomobil haline geldi çünkü parçası uygun süspansiyon konforu oldukça başarılı idi bilenler bilir polis memurları devlet görevlileri hatta makam aracı olarak bile kullanıldı Renault 19 nedeni dediğim gibi süspansiyon konforu iç hacim genişliği C Segment içerisinde tabi sorunun özeti Renault 19 yeniden üretilse alır mıydınız? bu otomobili nasıl buluyorsunuz beğenenleri görelim
Güncellemeler
+1 yıl
Yeniden üretilse dediğim güvenlik donanımı güçlü olarak üretilse alır mıydınız ABS ESP tcs bulunsa full donanım da
Renault 19 yeniden üretilse alır mıydınız? bu otomobili nasıl buluyorsunuz?
Alırdım; ama hiç duyulmamış ve üretilmemiş bir karoserini satın almak isterdim. Belki özel sipariş Station Wagon karoserlisini üretseler onu alırdım. Uzun yolculukların tadını çıkarırdım. Onu nasıl tasarlarlardı bilemem; ama aklıma şimdi geldi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alırdım; ama hiç duyulmamış ve üretilmemiş bir karoserini satın almak isterdim. Belki özel sipariş Station Wagon karoserlisini üretseler onu alırdım. Uzun yolculukların tadını çıkarırdım. Onu nasıl tasarlarlardı bilemem; ama aklıma şimdi geldi.
param olsa alırdım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!