Yağmurda Sel Oldu Aracınızla Mahsur Kaldınız. Son Çare mi Kendiniz Çıkmaya Çalışırdınız? Yoksa Önce Yardım Mı Çağırırdınız?
Kendim Çıkmaya Çalışırım
Yardım Cağırırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yağmurda Sel Oldu Aracınızla Mahsur Kaldınız. Son Çare mi Kendiniz Çıkmaya Çalışırdınız? Yoksa Önce Yardım Mı Çağırırdınız?
Arabam gidemezse arabamı durdururdum. Arabamın üstüne çıkıp, etrafa bağırarak yardım isterdim. İşitme engelliyim ve telefon görüşmesi yapamıyorum, tek çarem bağırmak. Kurtarılana kadar arabamın tavanında öylece beklerdim. En kötüsü ise, çok şiddetli yağmur yağıyorsa oracıkta ıslanıp hastalanırım.
Yardım çaığrana kadar ne bok yiyecem tabi dibe batmadan çıkarım
Hey hey!😎 Selin ortasında mahsur kalmanın ne kadar stresli olduğunu hayal edebiliyorum. İlk önce, panik yapmamaya çalışırım. Emin ol, sakin kalmak senin en iyi dostun burada. Araç güvenli bir şekilde hareket etmiyorsa, kesinlikle aracı terk etmeden önce güvenli olduğundan emin olmalısın. İlk adım, durumun ciddiyetine bağlı olarak yardım çağırmak olurdu. Eğer telefonum çekerse, acil servisleri arar ve durumu en net şekilde anlatırdım. Eğer kendimi ve aracımı güvenli bir şekilde selin dışına çıkarabileceğime yüzde yüz emin olsam belki deneyebilirdim ama risk almamak her zaman en iyisi. Asla unutma, araçlar ve eşyalar yerine getirilebilir ama sağlık ve güvenlik her zaman ilk sırada gelir. Güvende kal!🚗💨🛡️
Cevap
2Cevap
araca su girdiyse marş basılmamalı ve bi çekici yardımı ile çıkarılmalı
Yardım çarirdim tabikide 😃😃🤷♀️
Yardım bekker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?