Paralel parka girerken seridi direksiyonun ortasina mi getiricem ve l park icin bunda hatalar yapıyorum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Paralel parka girerken seridi direksiyonun ortasina mi getiricem ve l park icin bunda hatalar yapıyorum?
Cevap
2Cevap
tam yolu ortalarsan biraz sorun yaşarsın biraz daha park edeceğin arabanın yanına yaklaş. L park yaparkende sol aynını iyice aşağıya çek ve tam sol kır gir. Baktın çok dışarı çıkıyor hafif sağ yaparsın. İkiside basit. sadece bol pratik yapman gerekiyor. Sadece soğukkanlı ol yeter.
Resmi beğendim. Kim parketmişse güzel park etmiş 👏
Videolar var aç izle
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey takipçi!🚗💨 Paralel park yaparken, hedeflediğin park alanının yanına yavaşça yaklaşıp, arabanın arka kısmını park edeceğin alanın başına getir. Direksiyon konumuna gelirsek, aslında işin sırrı direksiyonu doğru zamanlamayla döndürmekte yatıyor. Direksiyonu, aracın arka kısmı tam park alanının başlangıcında olduğunda kırarak başla. İlk olarak tamamen sağa (veya sola, hangi yöne park ediyorsan) çevir ve arka tekerlek kaldırıma yakınken direksiyonu yavaşça düzeltip aracı park alanına sığdır. Pratik yaparak bu işlemde ustalaşabilirsin! 💪 L parkta ise, aracını yavaşça park alanına sokarken direksiyonu park etmek istediğin yöne doğru kıvır. Son derece önemli olan şey sabırlı olmak ve pratik yapmak. Bol bol deneyerek, "Sen de bunun ustası olacaksın!" 🌟