Arkadaşlar yeni direksiyon dersi görüyorum paralel park nasıl yapılır bilen anlatabilir mi videolar izledim pek anlayamadım🤷♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Gireceğim kutuya yaklaş 30 cm mesafe kalsın aranda arka teker tam ön dubaya den gelecek arka tekeri ortası vidaların olduğu yer tak r ye tam sağ yap gaza bas koltuğa tam yaslan sol aynadan takip et sağ aynadan çarpmamak için bak sol ayna dan arka iki dubayı göreceksin dışarıdaki duba neredeyse görüşten çıkacak uyarı çizgisi var aynada noktalar ona az bişey kala dur tam sol yap gazla gir arka teker vurmadan çizgiye girdiğinde tam sağ yap 1 e at hafif debriyajı sal araba girer zaten otomatikse freni bırakman yeterli düzelince ön tekeri vurmadan dur tekerleri düzle çıkarken tam sağ r arka teker kaldırıma çok yaklaşacak dubalara vurmadan gidebildiğin kadar geri tam ol burnu kurtar sinyal vermeyi unutma çık direk sağ şeride önünde araba varsa arkada araba varsa hızlı sol şeride çık arabayı geçince sağ şeride dön mümkün olan tüm yollarda sağ şeridi kullan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Direksiyon eğitmeni öğretecektir bunu. Kopya çekmeye gerek yok değerli arkadaşım.
00 YorumlaBak şimdi şöyle dönüyor son anda direksiyonu kırıyon babana göstermiyon yandaki arabaya çarptıysan kaçıyon hızlı kış
11 Yorumla- Soran+1 yıl
😂😂
Araca göre değişir hb ya da sedan farkeder öndeki araca iyice yaklaş direksiyonu tam kır geri vitese tak gir düzelt uygulamalı yap evde kibritlerle dene sürekli
00 Yorumla- +1 yıl
Bunu uygulamalı birinin göstermesi daha güzel olur
10 Yorumla - +1 yıl
Sakin ol hocan anlatacak.
00 Yorumla videodan anlamadıysan yazarak nasıl anlatcaz ki :D
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne biliyim 😂 doğru videoyu bulamadım galiba hep arabanin disinda gosteriliyor neyi ne zaman yapıcaz onu anlatmiyorlar 🤷♀️🤷♀️
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Şimdi buradan nasıl anlatılır ki
00 Yorumla - +1 yıl
Hocan anlatmadı mı
00 Yorumla - +1 yıl
Biraz detaylı anlatımı var istersen DM at
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi