Türkiye, "elektrikli otomobil" satışlarında AB'de 6. sırada yer almış :) Daha önce elektrikli otomobil kullandınız mı? Tercih eder miydiniz?

Ederim
Etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye, "elektrikli otomobil" satışlarında AB'de 6. sırada yer almış :) Daha önce elektrikli otomobil kullandınız mı? Tercih eder miydiniz?

Hiç elektrikli otomobil kullanmadım, ileride maddi durumum elverirse, evden işe gidip gelebileceğim minik elektrikli arabayı almayı düşünüyorum. Geriye kalan büyük araçlar benzinli olacak.
Alt yapısı tam anlamıyla oturmamış bir sektör. Hibrit olabilir ama tam elektrikli araç için erken olduğunu düşünüyorum. O yüzden şimdilik almam. Birkaç yıl sonra bakarız. Ki fabrika verisi tek şarj ile 400km civarında olanlarlardan alan arkadaşlarımın nerdeyse hepsinin hevesi kursağında kaldı şimdilik. Sattılar.
Cevap
40Cevap
Hayır ben daha taşa araba ile gitmesini severim gadası
orada kalmak istemem
Etmezdim
Bu konuda biraz geri kafalıyım benim arabam motoru hissettirecek sesli olacak
Bizim insanımız sever bu işleri 😃 tercihim olmaz almam.
Yazma bana özelden habeş
Kimsin?
Sen kimsin kim yazdı be
Kim yanlış oldu
Şu an için hayır şu an tüm elektrikli araçlar test amaçlı halka sunuluyor belirli bir sistemayiğe ve resmiyete erişildiğinde elektrikli arac alma hayallerim olacaktır
Elektrikli araçları şarj etme sorunu su an çok yaygın değil birde uzun süren bi is o yüzden tercih etmem
hayır etmem ben o motor sesini egzosun sesini duymam lazım ben eski kafatım ne o öyle çarpışan araba gibi
3-4 aydır takipteyim elektrikli için bu sene alayım diyordum ama piyasaya çok fazla yeni araç girecek diye sanırım erteleyeceğim
Yok ben motorlu seviyorum elektrikli soğuktan donup çöp oluyor para tuzağı
Her anlamda dışarıya muhtaç türkiye Almanya bizi kıskanıyor yalanlarımızı kıskanıyor
bence henüz hazır değil ülke ben etmem acıkcasıdaha otursun
Elektrikli mi? Benzinli motor seviyorum. Yakıt derdim olsa 250hp araba mi binerim 😉
Ederim artık cağımız elektrikli taşıtlar olacak
Arkadaşımda var full şarj ile 428 km gitmiş. O yüzden bana az geldi
Tercih etmem batarya bozulsa aracın yarı fiyatı para isterler sakat iş zaten bunlarda tarih olacak su bazlı hidrojenli yakıtlar çıkacak
Tercih ederim belki ama hiçbir şey benzinli arabanın yerini tutmaz.
şu an onları üretmekle meşgulüz. Ama şahsen ben tercih etmem
Bahçeli evim olursa o zaman tercih ederim 2. araç olarak yoksa şarj yeri mi arıcam
Menzili 1000 km üzerine çıkmadıkça işe yaramaz bence
Hayır etmem zorlu şartlarda bir işe yaramıyor çünkü
Tüm Avrupa ülkelerin nüfusu 100 milyonu gecseydi olurdu aynen
şu an için hayır çünkü soğukta batarya donabilir bataryalarda daha gelişme yok sorun cok
Şimdilik tercih etmiyorum ama 5-6 yıl sınra elektrikli otomobillerin ve altyapıların olgunlaşacağını düşünüyorum, o zaman alabilirim.
Bu devirde otomobilin kendisini kullanmam kaldiki elektirik ay yok kalsin sikinti istemem
Etmeyi düşünüyorum
şu anda etmem her yerde şarz üniteleri yok olsa alırım
Turkiye ve elektrikli otomobil? Henuz hazir degil. Hatta bence hic degil.
Anladim kardesim sen devam et
:ddddddd malum secmensin heralde anladim.
Netflixte dünyayı geride bırak filmini izledikten sonra düşünmüyorum maalesef ama hibrit araç olabilir
Ederim de mtv si çok yüksek
Doğan slx varken elektrikli araba mı alınır
hayır hala tercih etmem
Ben korkarım yaa ya elektrik çarpsa 😅
Ama Fox habere göre millet aç bu nasıl oluyor
Turkiyede sıkıntı ilerde olabilir
Kullanmadım 1.4 egea var onu kullanıyorum
Benzin dünyanın parası artık 😂
Asla almam daha coook erken
hiç uğraşamam pili bitti yok şu yok bu
Etmem benzinli daha iyi.
Ederim ama Tesla olması lazım