Neden olmasın hem hesaplı hem elektrikli
Ben etmem şahsen
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dünyada tam olarak yaygınlaşmamış elektrikli araçların avantajları da var dezavantajları da mesela yakıt sorununun olmayışı, rahat kullanım kolaylığı, çevreye ve doğaya karşı duyarlı oluşu, düşük maliyeti ve bakım masrafının olması birer avantajdır dezavantajları da dünyada kullanımının çok yaygın olmaması, genellikle yüksek fiyatlarla satılması, şarj istasyonlarının yaygın olmaması ve kira ücretinin olması, uzun şarj süresinin olmasıdır.
Bana göre çevre ve rahatlık için kullanımı çok güzel ama dezavantajları da olduğu için insanların önyargılı olması normal diye düşünüyorum. Ben elektrikli otomobil kullanmak isterdim açıkçası..
Kesinlikle katılıyorum...
En ucuz araba bana biraz garip gibi duruyor; ama daha güzel tasarımlı olanları çok pahalandı. En sevdiklerim 2 ve 4 koltuklu Kral Motor Bello ve 3 tekerlekli Yuki Tria.
Evet cidden onlarda harika ama fiyatlar onlarda da yüksek gibi Lada Niva daha iyi gibi :p
olabilr. hızı 35km/h geçmiyorsa elektrikli bisiklet niyetine geçer küçük yerlerde mahallelerde kullanilir cevreyolu büyük caddelerde izin verilmez diye düşünüyorum
Evet bu olabilir...
Cevap
11Cevap
Bu konuda halen geri kafalı sayılırım arabanın motor sesi olacak benim için.
Aynen ya sessiz bir araba sürekli araba kullanmaya alışmış biri için zor cidden.. :)
aynen öyle reis :)
Elektiriğe zam gelmiş zaten😂
Çok para yakar bu djdj
Yakıttan daha tasarruflu inan...:)
Son resim belki ama diğerlerinin ana yola çıkması yasaklanmalı
Yani evet, sadece küçük tatil beldelerinde filan olabilir...
Azami hız sınırına çıkabilmesi yoksa trafik felç olur.
😂😂😂 Motor bile girince Türkiye ye 1000 TL olan 18000 TL oluyor sanmıyorum bu fiyatlara olacağını
Haklısın bakalım zaman gösterecek..:)
Biz kaba bir ülkeyiz.
Afedersin aracın içinden geçerler.
Çok doğru... :)
güzel araba fakat rüzgarda ve büyük araç yanından geçerse uçar bu araba
Aynı fikirdeyim bu ekonomik şartlarda insanların bu tarz araçlara ihtiyacı var cidden...
zaten çoğu kullanıcı tek olarak seyahat ediyor
Kesinlikle, sürat sorunu da olmasa iyi maksimum 35 km yapıyor 90 km elektrik menzili var...
baktilar ki ekonomi kotulesiyor turkiye ulkesinde ver allah ver. halk araba alamiyor bizimkini alir yazik lan bunlara derler.
Amaç yükselen araç fiyatlarını da düşürmek olabilir her türlü olasılık deneniyor...
alan olmaz, fiyatı da 150 bin olur en kötü. tofaşlar bile 40 bin
Hayır, fiyatları küçük olanların 25.000 ile 35.000 olacakmış en son resimde ki ise 100.000 TL...
vergiler eklenince 100lük 300 oluyor zaten
Vergileri eklenmiş olarak düşündükleri fiyatlar olacakmış ama burası Türkiye çok şey değişebilir...:)
iphone bile 25 bin tl :D
Aynen valla o paraları da veren çok bu ülkede sanırım bazı kesimler parayı kolay kazanıyor.. :)
Çok komik görünüyor 😄
Ama güzel ve hesaplı... :)
Çinlilerin yaptığı şeye güven olmaz ben kullanmam
Bence bu araçlar şehir içi yakın yerler, ilçe, köy tatil merkezleri gibi yerler için tasarlanmış ama yakıt derdi olmaması çok avantajlı...
bana pek kullanışlı gelmedi hem tekerlekleri de çok küçük yavaş gider ve sanki en ufak bi şeyde bi yere takılıcak gibi küçük olmasından ötürü fazla bişi de taşınmaz boşa para
Yani dediğim gibi yakın yerler için ideal hani böyle ilçe, şehir içi gibi özellikle tatil bölgeleri...
ee uzak yere gitmek istesen gidemicen napcan onun içinde başka araç mı alcan
Artık uzak yerlere gitmek hayal ya yakıta para yetmez oralara artık otbüsle...:)
aynaları çok çirkin duruyor uyduruk olmuş
Yani evet biraz Türk stiline uygun düzenlemeler yapılmalı sanki...
Akülü gibi bişey bu shs
Aynen öyle...:)
Bu ne böyle ya biseye benzetememisler
Hesaplı araç işte... :)
Kac para
25 .000 - 35.000 TL arası satış fiyatı düşünülüyormuş...
Bu şehir içi ideal az yakar çok kacar 😃
ATV fiyatlarına bakıldığında, 3 kişi alması ve bence daha hesaplı ama dediğim gibi yakın yerler için özellikle tatil bölgeleri için...
Bunlar ile uzun yol yaparsan yolda kesin kalirsin elektrikli araçların Şu an en büyük sorunu hiz yaptıkça çok hızlı pilleri eritiyorlar ama zamanla oda oturur
Bence de artık elektrik enerjisi çok önemli ve çok daha uzun ömürlü bataryalar geliştirilmeli bir şarjla en az 800 km gidilmeli bu şimdilik hayal gibi ama mümkün bence...
Togg da bu problem çözüldü ama
Özgür Güneş 25 bin 35 bin dusunuyorlarsa 50 bin yaparlar dedikleri her şey yalan
Aynen katılıyorum...
olur ederim. uygunsa.
Valla ben bile yakıt derdi de yok...
Kaynak nerde ustam bu nası araba
Gazete haberlerinde yayınlandı ilk Kasım da gündeme geldi şu an yine gündemdeymiş piyasaya girmek içşn izin bekleniyormuş.
Ben helikopter almayi düşünüyorum
En sağlamı valla.. :)
Trafik derdi yok
Aynen valla kalk istediğin yere in süperrrr... :P
hiç dert kalmaz trafiksiz git gel ohh
Helikopter alacam diye kiskanan hemcinslerim hepsi eksilemiş pislikler 🤣
Evet ya rekor eksileme :)
İlginçmiş 😂
Aynen...:)
hayır tercih etmem..
Bence küçük yerleşim yerleri için ideal yani ikinci araç olarak düşünülebilir yakıt tasarrufu açısından...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?