En basitinden Mercedes , bmw , audi ve Volvo düşük km li olanını bulmak zor hep 300-400 bin km li oluyor. Bunlara motor yapmış oluyorlar mı?
Yağ yakma sorunu olmuyor mu bunlarda
En basitinden Mercedes , bmw , audi ve Volvo düşük km li olanını bulmak zor hep 300-400 bin km li oluyor. Bunlara motor yapmış oluyorlar mı?
Yağ yakma sorunu olmuyor mu bunlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba
500 bin km deki arabanın motoru yapılmış olsa alınmayacak araba sınıfına mı giriyor siz arabayı alırken neye göre değerlendiriyorsunuz
Ben araba alma gibi bir düşüncem yok. Sadece bir kıyaslama yapıyorum. Kafamda bir değerlendirme var ona göre bir çıkarım yapacağım. Demek istediğim 250-500+ km ye sahip araçlar hiç yağ yakmadan , motor yaptırmadan kullanan var mı?
Yağ yakmadan o kilometrelere kadar kullanan vardır ama önemli olan arabanın mesela 10.000 km de ne kadar yağ eksilttiği
Peki egzozdan hafif mavi duman atiyor fakat yağ eksitlmesi çok az.
Şimdi bizim aracın yağını hep kontrol ederim yağı hep fulde ya da onun bı tık aşağısında olur. Egzozundan duman da gelmezdi gaz verince kara duman atardı ara sıra. Geçen baktım gaz verince hafif mavimsi duman cikti ama yoğunluğu çok yok
Dizel mi aracın
Dizel
Temiz kullanılıyor genelde hep yatıyor
Hayır ama o araçlar conta yakıyor yani çöp
Yağ yakma gibi problemleri oluyor mu
Yakmaz ama yakıtı su gibi içerler.
Bizim araç sapa sağlam 98 model yıllık 5-7 bin km yatarak yapıyor 240 binde daha bana geliyor egzozdan hafif mavimsi duman atiyor. Ama motor yağ çubuğuna bakıyorum yağ hep aynı yerde. Gerçi çok surulmuyor
Valla sat imkan varsa yenisini al
Satmayız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!