Dizel Yaris buldum sizce km si fazla mı
2007 model 38.000₺
150k km
2007 model 38.000₺
150k km
38 bine yaris alma bence 150 binde. Onun yerine fiestalara bakmanı öneririm 2011 2010 modellere.
Eğer km si düşük arabanın fiyatı pahalı diyorsan o dizel için geçerli. Benzinli araçta kilometrenin önemi yoktur.
Model mi önemli km mi
Toyota çok pahalı !
En sağlam araç Toyota ve Honda diğerleri Chevrolet Opel ford çabuk arıza çıkaran ucuz arabalar
2012 ve üzeri Aveo hatchback veya sedan al araba tam sana göre kmsi düşük arabada herşey var ama 2012 ve üzerini al alacaksan 38 e km si düşük hatasız alırsın
Chevrolet iflas etmiş niye alıyım
Ne iflas etmesi Avrupa'dan çekildi sadece ama geri gelmeyi düşünüyormuş 2025 yılına kadar da parça tedarik etmek zorunda ayrıca Opelde bakıyor Chevrolete
Opel satıldı
İşte Opelde satıldı Chevrolet Opel satıldığı için tekrar Avrupa'ya geri gelmeyi düşünüyormuş tekrar Avrupa'ya girse o araçları o fiyata alabilir misin? Kesinlikle an az 10 milyar oynar arada
Kar mı ederim yani?
Ana ben otomatik alcam cvt şanzıman var mı Aveo da
Otomatik araba var tam senlik mesela ulaşirsan yollarım sana birkaç tane otomatik birak tutuluyor diye 2007 bomboş arabaya km si şişmiş arabaya neden o kadar para vereceksin en azından seni 10 sene götürürü bu araba hem bir kadının ihtiyacı olan herşey var yokuş kalkış desteği bile tek sorun tutulmamasi diyorsun ya satılmayacak araba yoktur bunu unutma
Nerde aveo mu?
Evet
Hangi şehirdesin ona göre mesela sana bir tane bulayım
Vitesi iyi mi dedim cvt mi yoksa alınmaz diğerleri dandik
Onu bilmiyorum bakmak lazım ben otomatikten pek anlamam manuel olacak 🙂
Ben manuel kullanamıom otomatikde cvt olcak en iyisiymiş
En iyisini istiyorsan 70 80 binleri odemen lazım o olacak bu böyle olacak dersen de yine kafan karisir ben alacağım mesela 2 haftaya kadar Aveo sedan ya otomatik olur ya da manuel bilmiyorum ama alacağım bu paraya bu araba iyi tek sorunu tutulmuyor diye söylentiler
Arkadaşa sordum tam otomatik şanzıman kullanıyormuş aveo
Aveo ların çoğu galericilerin elinde neden?
Hayır nerede galeride az vardır sahibinden. com a gir seçeneklerde sadece sahibinden i seç yüzlerce araç var
Otomatik bakıom
Tamam otomatik te var sen şehrini şöyle ben bulurum sana
İst
Mesela şu arabaya fazla fiyat çıkartmış ama 40 bine alırsın hatta Türkiye içi daha uyguna bile bulursun donanıma bak doluluk oranı böyle olan başka araçlar 60 70 bin en az ayrıca almayı düşünüyorsan kesinlikle 2012 ve üzeri yeni kasa olanını al
Neden 2012
Çünkü 2012 ve üzeri yeni kasalar çarpışma testlerinden 5 yıldız almış ve daha kaliteli
Alınır fakat biraz dikkatli davran. Bakımları düzenli olarak yapılmış mı veya kazalı mı değil mi bunları öğrenmeye çalış
10 yılda 150 bin yılda 15 bin km çok fazla değil de km kadar aracın bakımı da önemli +10 yaşında arabaya o para verilmez
Cevap
22Cevap
dizel motor rektefe istecektir en az 7-8 bin harcarsın hiç gerek yok. o modelde o fiyatta çok yani 10 yıullık arabaya o para verilmez
LPG yakarsam avm yd giremem
lpg ve dizel motor sevmem ben. benzin favorimdir herzman:)
Benzin Honda jazz 6.5 yakıyor Yaris 7 yakıyor daha küçük olmasına rağmen anlamadım ayrıca ben otomatik alcam için benzinle kullanmam çok fena yakar lpg şart
mitsubishi sapace star önereyim sana. harika dolu bir ara. ve çok az yakıyor. sağlamda.
4 e kadar düşüyor sakin kullanımda. en agrasif 6 görmüştüm ben şehir trafiği durkalk ve dengesiz kullanımda.
Gördüm onu eniştem önermedi elinde kalırr dedi kinse istemio onları
haha:D türk mantığı işte. taş gibi araba güvenlikli. bakımı düzenli yaptır sanayinin servisin yolunu bilmezsiz. motor sıfır sıkıntı otıomatiği cvt şanzıman geçişsini dahi hissetmezsin. anahtarsız giriş ve çalıştırma . anahtarını çantadan hiç çıkarma, tam otomatik klima, far sensörü yağmur sensörü, rıse gövde,1.2 doch mivec atmosferik motor 85 beygir mitsubishi kalitesi daha ne olsun:D bence onun bunun lafına bakma git kendin dene gör araştır. yıllardır mitsu kullanırım başka araç asla binmem benim param değerli:D lancer var bende bakım hariç servise uğradığımı hatırlamıyorum
https://www.mitsubishi-motors.com.tr/space-star
al burdan incele. temiz 2. elde bulabilirsin sahibinden. comda çok var
Güzel diosunda sahibinden girdim splash 2 tane ilan var sadece jazz 30 Yaris 15 aveo bile 10 tane var
tamam işte alanlar arabasından memnun satmıyorlar:D
Satımı mu satılmıo mu
:D:D ben en uzun 1 haftada sattım araçlarımı hep. her aracın bir alıcısı vardır;)
halen almadın mı sen arabayı? Dizellerde çok km sorun olur.. Motor rektifiye isteyebilir. Ustalarına sor bunu. Özellikle Toyota servisine git konuş.
Km onlar için gayet normal gönül rahatlığıyla alabilirsin. Chevrolet e hiç bulaşma kapandığından beri parça sıkıntısı var. Sanayide tamircilerden duydum.
Motor hacmi 2 litrenin altındysa asla almam 150 000 km de aracı
Motor hacmi ne
Fiyat birazcık daha aşağı oşabilirdi 35e düşürme imkanı var mı?
Galerici
Alınır. Yalnız dedikleri önemli sahibinin. Servise sokmadan önce sor herseyi.. yalanı çikarsa ilk dediginden alma..
Yooolk bee ne alican 38 bine ben sana fistik gibi araba bulurum bee
Bul
Ne kadara?
47 var onun da iki kapısı değişmiş
Yok hatcjback olcak otomatik
40 bin
Bul arat hemen
Bulamadın mı hala hızlı ol
Pazarlık yap 40 a düşürt
Tam otomatik lazum dunkoff mankafa
Oğlum tam otomatik bul sı şimdi küfrettirme beni
çok km'si yılda 15bin yapmış ayda 1250 km yapar haftada 312 km. 2 haftada bir depo fullemiş dayı. :D
normal çok da fazla değil ama sen yine de bir ustaya göster
çok bu yaa bende 2000 model var 275 binde onu verelim sana 21500:D
Araç alamadin mi sen daha 😂😂😂
Yok
Geçen dedin ki 70/80 bin tl lik dedin fiyat düşmüş alacağın araç için
Hayır geri hiçbi zaman demedim öyle
Himm
Fiat ega var hecbek önden 25 bin ver 0 araç al daha iyi aylık da ödemesi 1.100 uygun yani
Otomatik mi
2 side mevcuttur alacaksan da otomatik al bende var golf 7 otomatik 😊 2007 alacağına onu almanı tavsiye ederim sonuçta gelirin vardır taksit ödeme sıkıntın olursa almazsin
Golf otomatik aldı biri şanzıman bozuldu 20 bin masraf aracı sattı zarar etti borca girip intihar etti
Yuh ya 😂😂😂20 bin için mi benim araçta kaza yaptım 59 bin hasar kaydı çıktı ben yapmadım 😂😂😂
O farklı sigorta karşılıyor seninkini
Hayır canım bize 29 bin verdi bize sadece 😂
Arabalardan anlamiorum
Toyota ya bişey olmaz olduysada alınmaz
Alinirda dusuk km olmasi daha iyi
Neden
zannetmiyorum...
son sahibi olursun..
Alınmaz o araba
Çok fazla...
Çok.
Necisin sen lan