150 bin km nin altinda istiyordum ama ben para biriktirirken araba fiyatlari firlamaya devam ediyor.
250-300 bin km arasi arabalar cok sıkıntı çıkarır mı?
150 bin km nin altinda istiyordum ama ben para biriktirirken araba fiyatlari firlamaya devam ediyor.
250-300 bin km arasi arabalar cok sıkıntı çıkarır mı?
Cevap
26Cevap
Bakımlı olduktan sonra sorun yok benım arabalar hep 800 bın km üstü aktifte kullanıom bı sorun yok önemli olan bakım
800 bjn km üstü mü? Motor yaptirip sonra 0dan mı sayiyorsun yoksa sayaçta direkt 800bin mi görünüyor
Ülkemizde şöyle bir algı var araba 20 yasında olsun ama km si 100 bın olsun sor bakım hangısı 6 ayda yag degısımını yapıo hepsı derki eee km si gelmediği için yenılemedik km si gelmediği için enjektör triger bakımı yapmadık bu parcalar sadece km bazlı deıl zamana baglı özelliğini yitirio vs yuksek km li araclarda bakımlar her zaman zamanında hatta erken yapılırkı yolda sorun yassnmasın bugun otokiralama ve taksi olarak çalışan arabalara bak hepsi nerdeyse 1 milyon km civarı motor yapılıyo aynı arabayı sıradan kullanıcıya ver arac 250 bınde motor ındırıyo sebep duzenli bakımın yapılmaması insanlar arabayı alınca ömürboyu elletmeden kullancaz sanıyo yok öyle bi dünya maalesef
Tabiki alınır. Motoruna baktırın iyiyse hiç düşünmeyin alın
270 bin çok değil motorun durumuna bağlı bakmak lazım
almaaaaaa kaç liran varanuel vitesli ozellikkdiz yani otomatik cam vb olmayan bir araç al
ölmediyse de sürünüyordur artık o km de araba. hiç girme o işe
Hayır alınmaz uzak durmalısın
Asla 270 bin de neymiş. Elinden geldiğince 130 bin altı bulmaya çalış
Bakımlı bir mazda ise 1000000 da dahi alınır
Araba marka model ney dizel benzin motor bilgisi nedir
yaşıda önemli tabi almamaya çalış
Marka model ne önemlü olan o
Arabanın marka ve modeline göre değişir
Sakın alma bit araba parası da masraf yapsrsin
Hiç yaklaşma. 100 bin ve altı olsun.
Bence bekle para biriktir
Marka modele göre değişir
bakımları güzel yapılmışsa alınır
ben almam da...
Hiç bulaşma 80bin ila maks 150 olması gerek
270cok
Dizel mi benzin mi?
Arabayı neabıcan ki?
Alınmaz
Alma kesinlikle
Yok ya
Kaç paran var peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
270 bin kilometre kesinlikle çok büyük bir sayı gibi görünse de, tüm mesele arabanın bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığı ve nasıl kullanıldığıyla ilgili 🚗💨 Eğer düzenli bakımlarını yaptıran, motoru yormayan, güzel kullanılmış bir arabaysa seni uzun bir süre idare edebilir. Ama kilometre yüksek olunca doğal olarak bazı parçalar daha çabuk arıza verebilir, bu yüzden uzman bir servis kontrolünden geçirmeden asla satın alma ✋ Özellikle motor, şanzıman ve yürüyen aksamı iyice incelesinler. Eğer araç sağlam çıkarsa keyifle kullanırsın. Ama unutma, ikinci el piyasasında şansa biraz yer var. 🌟