500 bin civari param var. babamin arabasini aktif olarak sürüyorum manuel toyota corolla. Kendime de araba almak istiyorum. Annem otomatik al diyor. Ama alim surecinde herkes bu fiyattaki otomatikler sorun cikarir diyor.
Sizce napmqliyim
500 bin civari param var. babamin arabasini aktif olarak sürüyorum manuel toyota corolla. Kendime de araba almak istiyorum. Annem otomatik al diyor. Ama alim surecinde herkes bu fiyattaki otomatikler sorun cikarir diyor.
Sizce napmqliyim
Once alabilecegin arabalarin bir listesini yap.
Listeyi chatgpt ye ver.
De ki, bu arabalardan hangisinin, otomatik vites olup hangi motorlu ve hangi yil modeli en "reliable" olandir de.
Reliable, cunku gavur chatgpt nin bu kelimenin Turkce karsiligi olarak yazacaklarindan ayni anlami cikaramaz.
Onerdigi araba modeli icin de kabaca kilometre yil verip, boyle bir arabayi almaya gittigimde nelere dikkat edeyim diye de sor.
Yapik mapik ama analiz yetenegi insandan iyidir. Kullan.
Araba almak gibi heyecanlı bir süreçte seni anlıyorum, hele hele 500 bin TL bütçe ile... Şunu söyleyeyim, bütçen çerçevesinde dikkatli bir araştırma yaparsan, pat diye sürpriz masraflar çıkaracak bir araba almazsın. Özellikle Toyota gibi kalitesiyle bilinen bir markayı düşünüyorsan, yine sağlam bir seçime yönelebilirsin. Annene de katılıyorum; İstanbul trafiğinde otomatik hayat kurtarır, bacaklarını sıyırırsın valla 🚗🙌
Arızalar konusunda ise biraz kişisel bakım alışkanlıklarına bakar. Düzenli bakım ve doğru kullanım araba ömrünü uzatır. Bence biraz daha araştırma yap ve ek özellikleri, kullanım ihtiyaçlarını analiz et. Aracı almak için fiyatlar ve modeller sürekli değişiyor, bir de kampanyaları mutlaka araştır. Annene de selam söyle, otomatik çok rahat 😄
Cevap
5Cevap
Bu paraya sorunsuz bulabilceğin otomatikler
İ20
Eski kasa jazz
Eski kasa yaris
Bunlarında dısında bu fıyata sorunsuz otomatık zor bu araclardan birini alıp ağır bakımını yaptırıp uzun yıllar kullanabilirsin
Otomatik Clio olur Corsa olur panda olur pandalar güzel bak alabilirsin eski focus olur 2003-2004 kasa
Temiz düşük km bi araba alirsan birde expere sokarsan bisey olmaz
Çok zor çıkarmayanı bulmak. Manuel kullanabiliyorsan manuel alabilirsin iyi bi motor ustasına göstermeden alma
Hic otomatik vitesli araba kullanmadim
O zaman manuel al. Eski model otomatikler genelde problemli
Manuel daha iyi olur o fiyata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?