AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim ki yapıyor
Araba ile 1000 km gidiş 1000 km dönüş ile bile ayrı zamanlarda mahvoldum. Ben motosiklet ile hiç tavsiye etmem açıkçası.
Yolun 100 km'sinde hayatı sorgulayıp bariyere girersin ASKJFSADJKFJADSDDSAF
O 600 km muhtemelen 8 9 saat sürer mola da verdin desek 10 saati geçer
50 CC motormu sürüyon bilader ne salliyon 5 saat sürüyor 250 sr var bende tek Marc 120 km hız 110 düşür bagzen siz motorumu kullanıyorsunuz yoksa motormu sizi boş boş yorum yapıyorsunuz
Altaki yorumlara da öyle konuş 125 cc ile 600 km için gitme diyen bile olmuş 😂 hadi git onların altına yorum yaz
Dostum 100 km gidiyorum perişan oluyorum deneme derim
Rampalarda yorar seni sana tavsiyem en az 200 CC bişey al istedğin yere git ben yaptım Denizli'den İzmir'e oradan geri Antalya'ya gittim 250 CC ile çok zevkliydi hiç yormadı beni
Motosikletiniz nedir
Bende profildeki seyhan 125T motor var. Her hafta zonguldak bartin arası 2 sefer ettim yaklaşık 1 sene kadar. Araba alana kadar öyle oldu. 50 kilometrede falan durur Bi sigara yakar devam ederdim. Arada mola vermeniz lazım 300km ye gelince falan Bi çorba için iyice soğusun makina. Gerçi motora göre değişir
drift 125 mh
125 mh*
Yapılır vibrasyon pek yok balansör vardi onlarda bildiğim kadariyla. Ama 50 60 km de Bi durun 3 5 dakika kadar sonra 300 falan olunca iyice dinlenin öyle öyle gidilir. Ha direkt gidip 200 200 200 olarak da bölebilirsiniz ama makineye yazık bir de 7 8 bin deviri geçmeyin
Civatalari da kontrol edin boslayan varsa sıkin
teşekkürler dinlenmezsem ne olur acaba
Motor çok ısınır yorulur. Şişme dediğimiz tabir meydana gelme riski var. Devri çok zorlamayin demem de hem isinmamasi için hem de sıcakken parçalar daha kırılgan olur. Ben bu yazdığım yolculuk taktiği ile her hafta bartın zonguldak arası 2 sefer biraz bartinda biraz zonguldakta binme toplam her hafta 400 450 km yol yaptım.
Hi de yolda kalmadım benzin bitti bikere okadar
Gidilmez eziyet olur sana
kaç cc lazım bu km için
1. Motorla uzun yol sıkıntı illa gidicem diyosan naked tarzı bi motor lazım
2. Motorla 1 2 saat yol bile eziyet geliyor uzun yolda sürekli dikkatli olmalasın araba gibi değil ilk defa gideceksin gitme
3. 500cc ve üstü rahat olur yol hızlı geçer 250cc de is görür ama yol motorlari kadar olmaz
touring var olmaz mı naked yerine
1 yıl motor tecrübem var uzun yol çıkmadım ama hiç
600km yol 7 8 saat sürecek yol ve kıştayız kışın motorla uzun yola çıkmak gereksiz canını sokaktamı buldun ne için gidiyosun bilmiyorum ama degmez bin otobüse git
kış için değil Temmuz ayında gideceğim ondan sordum
Motorla olmazda arabayla gidilir
Pişik olursun
Çok boş yorum yapıyorsunuz gizli olmasana sana bı laf sokardim da neyse 200 CC ve üstü her motor gider bende 250 sr var belki bilmezsiniz o motor şöyle böyle dediler 5000 km oldu sanayi yolu görmedim boş muhhabet yapmayın adam olun lan