Önceden Teslaları daha çok görüyordum ama şimdi nereye gitsem bir TOGG çıkıyor karşıma

Önceden Teslaları daha çok görüyordum ama şimdi nereye gitsem bir TOGG çıkıyor karşıma

Bogg atmaya çalışan insanlar oldukça yaşadığımız bu b*ktan hayat asla düzelmeyecek. Sonra onu bunu suçlayacağız. Evet bizim burada fazlasıyla denk geliyorum ve mutlu oluyorum. Sevmiyorsanız da saygı duyun sahip çıkın, tavsiye ederim işe yarıyor.
Bu aralar buralarda sayıları bayağı çoğalmaya başladı sırada bekleyen arkadaşlar da var yani yakın gelecekte trafikte Bir Hayli olacaklar gibi talep gerçekten yoğun
Bugün kötü denk geldim. Yağmurşu havada trafiğin en yoğun olduğu yerlerden birinde bozulmuş yolun ortasında kalmıştı. Onun yğzğnden bir saat trafikte kaldım.
Kürtler buna sevindi.
Cevap
60Cevap
Az önce bej (Kapadokya) renkli TOGG gördüm. Bazen bir günde 3-4 TOGG gördüğüm oluyor. Eskişehir'de de sayıları bir hayli arttı.
denk gelmiyorum
Evet yaşadığım yerde ve farklı ilçelerde gördüm görüyorum İstanbul olduğu için normaldir ama farklı illerde de artacağını düşünüyorum.
Denk de geldim. Bir akrabamda da var.
Kurasıyla çıktı onlara.
Çok da memnunlar.
Evet hemen her gün görüyorum desem yeridir ve çok mutlu oluyorum toggları yollarda görmekten
Denk geliyorum bazen Togg güzel araba ama insanımız biraz fazla abartıyor yok ülkenin gururu yerli milli falan sanki daha iyileri yok
Evet İzmir'deyim çok fazla görüyorum hatta az önce yürürken sokakta Park edilmiş iki tane tog marka araca rastladım
Evet bir hayli TOGG görmeye başladım sokaklarda fakat İzmir için konuşuyorum TESLA çok daha yaygın gibi görüyorum.
Fakir ekmek bulamıyor, g*odomanlar da sözde yerli üretim olan Togg kuyruğuna giriyodur. As bayrakları.
Hala Bursa'daki fabrikanın içi ziyarete açılmadı?
Arabalar üretiliyor ama üretim bandını gören yok 🤷
Körsen göremezsin. YouTube'da sayısız video var.
Senin gibi diyen İsmail Saymaz'ı da ensesinden tutup gezdirdiler.. Sana da mı aynı muameleyi yapsınlar?
Neden göremiyoruz acaba şişiriyorlar rakamları kendi yandaşlarına satıyorlar daha çok daha doğrusu bedavaya veriyorlar
İstanbulun bitki örtüsü Togg :D Ben çok görüyorum
İlk çıktığında hiç görmüyordum ama son zamanlarda bayağı denk geldim ben de
Evet bir kac gore gördüm yine dün gördüm hatta bayagi iyiydi uzaktan icini gordum
Başka bir araba markası 15 bin sattık dese fabrikayı kapatır gider bizimkiler övünüyor 😂
Bindim bile. Harika bir araç. Yağ gibi gidiyor.. Ses yok, huzur doluyor içinde insan.
Evet sözde mili togg zengin arabası yalan oldu togg fikir toggo alamıyor seçim amaçlı araba
Çok görüyorum. Geçen ay Ankara’daydım Kızılay tarafında çok gördüm
Son 2 aydır sayıları baya artmaya başladı yollarda.
Geçen birine küskülüyordum 😂 vatan haini ilan edeceklerdi az kalsın.
Tesla model X ve togg çok görmeye başladım hergün 2 - 3 kere denk geliyorum
İki defa denk geldim, en son dün gördüm İkitelli organize sanayi bölgesinde
Tesla görüyorum togg görmedim
Gözün yükseklerde olmalı.
@YataktakiHayvan 😏
?
@YataktakiHayvan evet evet öyle
Adım başı togg görüyorum, Clio gibi her yerdeler
Evet denk geldim birden fazla kez
babamda 15klij kesimde shahsjajsjajs
Evet çok denk geliyorum
Evet geçen bitanesi arkadan bana çarptı :D
Sık sık görüyorum
Çok fazla denk geliyorum hemde
Birtane denk gelmedim🤣🤣🤣
Benim var gayet memnunum
Neredeyse her hafta görüyorum
Görünce midem bulanıyor
çevremde görüyorum 2 3 tane
Denk gelmedim
Akepeliler aldı işte , zengin çok.
Kamu kurumlarına zorunlu olarak aldırdıkları için rakamsal olarak biraz fazla gözüküyor
Sokakta var bi tane hiçbir albenisi yoq
Bir iki tane denk geldim
Sivas'ta çok var Togg dan
İstanbul'da da, kendi şehrimde de çok denk geldim.
Geliyorum evet güzel bı araba
Evet çok sık görmeye başladım
Daha bir tane bile görmedim
konya da baya cok goruyorum bu aralar
Bir kaç defa denk geldim.
birkaç defa denk geldi
Baya baya var heryerde artık
ara sıra denk geliyorum
evet görüyorum
Akp’liler alıyordur
Siyahi cok guzel
2 sefer gördüm