yaklaşık 1 yıl önce kaldırıma çıktım araçla ve aracın sağ ön tekeri ve jantı kullanılmaz hale geldi. Bildiğiniz kara jantlı stepneyi taktım öne. Diğer orijinal tekerler orijinal janti ile takılı ama sağ ön teker hala stepneli. Ben muayeneye sokacağım aracı haftaya. Ve orijinal jantini hiç bir yerde bulamadım. Arkaya bir tane stepne alsam ve koysam. Bu ön tekerde stepne ve diğerlerinden farklı diye muayene de kusur sayılır mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kusur sayılır
Stepneyke diğer lastiklerin ebatı farklı
Ebat farklı ise normal karajant ve lastik alıp taksam jantlar ötekilerle aynı değil diye sıkıntı çıkar mı peki
hayır degil hafif kusur olarak geçer o tür şeyler onlarda muayeneden geçmesine engel degil
Çok teşekkür ederim bu stepneyi sanayi de bulabilirim değil mi
bulursun tabiki sanayide herşeyi bulabilirsin :D
Eyvallah sagolasin
sana da eyvallah. d
4 lastiğin ebatı aynı olmalı yoksa geçemezsin muayeneden
Ben binanın yangın tüpü ile muayeneden geçiriyorum arabayı. al kötü bir teker koy stepne var mı var bitti.
Stepne ile muayeneye giren hiç duymadım daha önce
sanmıyorum aynı boyutta ise jantına bakmazlar
ve araçlarda stepne blundurmak zorunlu değil diye biliyorum artık herkes bi lastik şişirme kiti koyuyor onunla satıyor arabaları
Çok teşekkür ederim
Tuvturkte stepne yoksa ağır kusurlu yazıyor ama riske atmamak lazim
iyi de stepnesiz araçlara ne diyorlar?
ama illa stepne alacaksan internetten al bi tane , sac jant ve aynı çapta lastik olması yeter hatta ikinci el bile alabilirsin ama lastik boyutlarını ve jant bijon boyutlarına kitapçıktan ya da netten bakmalısın
araç çok eski değilse jantta vardır çıkmacılarda google lens ile arattırabilirsin jant resmini
Hiç bir yerde yok maalesef eski sayılır 2008 model renault symbol her yere sordurduk ama yok bulamadik
2. el çıkmacılara baktın mı internetten
bi resmi var mı bakayım
Baktım internetten de baktım ostime sordurttum iki telli sanayiyi bastan sona didik didik ettim ama hiç birinde yok.
ok o zaman normal sac jant alırsın
Nasıl resim atabilirim
hızlıresim sitesine yükle kısayolunu buraya koy
https://hizliresim.com/m1oc4lj
çiftine 4800 e buldum hemen
umut oto jant lastk sahibinden. com
Direkt link atabilir misin bana rica etsem
1250 ye hafif yaralısı var eren oto yedek parça sahibinden. com
www.sahibinden.com/.../detay
hani her yeri aramıştın:))))))))))))))))
Bunları ben gördüm daha önce bir tanesinin ilanı 2022 ötekisi de ta İzmir de ben görmeden nasıl güvencem ki gidip alabileceğim mesafede olması lazım.
güvenmene gerek yok, arayıp soracaksn üründe bi problem var mı diye sonra da sipariş edicen ama konuşmaları yazılı yap mail veya whatsapp
Neyse bi deneyeyim o zaman inşaAllah bi de bundan dolandirilmam😅
yaw bi abin falan yok mu ya da eşin o konuşsunadamla
bak şimdi adamın elinde 2 tane varmış, onunda resminiiste, sonra 14 inch 4x100 diye geçiyor bu jantlar jantta bir vuruk veya eğiklik var mı diye sor bi de kargo ne tutar onu araştır
senin bütçen nedir başka bakalım
Tammdr sabahtan bi yazayım o zaman bunlara teşekkür ederim çok sagol
bursa da var çifti 4800tl ama bunun iki katına geliyor yani, bunda
üzerinde bi iz var, ikinci de de var mı diye sor onun da resmini iste, bir yamulma veya eğiklik var mı de, veya tamir görmüş mü de, balans problemi yaşamak istemiyorum o yüzden soruyorum de
Tammdr. Ben kendim kadın olarak halletmek istiyorum. Bugüne kadar her şeyi kendim yaptım. Bunu da kendim halledicem. O dışarıda klasik kadın şoför damgası yemeyi hakedenlerden olmak istemiyorum. Her şeyi öğrenmekte fayda var. Abiye eşe sorunca 2 dakika da hallediyorlar bir şeye karıştırmiyorlar.
sen bilirsin sıkıntı yaşama diye söyledim
bi de sana bi akıl vereyim, bu jantı alırsan ve sorun yoksa lastiği buna taktır, sonra git eski bi lastik al çıkma onu da kara janta oturt:)))) 500tl den fazla verme:)
Çok teşekkür ederim bu da bi şekilde halledilir inşallah
diş yüksekliği 3.5mm den fazla olursa sorun yaşamazsın ama kontrol et yine
ya da bi tanıdıktan stepne iste:)))) ödünç
Araçta stepne bulunmalı. Geçemezsin öyle
Stepne bulunacak zaten alacağım. Soru şu benim sağ ön teker de stepne tekeri. Yenisini almasam arkaya stepne alsam sıkıntı olur mu diye soruyorum
Kusur sayilir.. Orijinal jantı bul.
Ostime bile sordurttum yok orijinali olan da 4 lu satiliyor o kadarına butcem yetmez bana 1 tane lazım. Ya hepsini sokup 4 kara jant takıp jant kapağı alicam ya da 1 tane orijinal bulucam ama 2 seçenekte çok zorluyor
Jant satanlardan 2 saatligine kirala. ya da ödünç iste. Ama aynı model jant olsun.
Jantın kendisini bi dünya gözüyle görebilsem bakicaz bi çaresine aynı jant yok maalesef bulamiyorum
4 jant kirala... Başka türlü zor
Öyle olabiliyorsa denerim onu da
Dene. Çok para ver me
Sayılmaz başka araca ait olsada olur
Yaa öyle mi teşekkür ederim peki egzoz emilsiyon ölçümü falan diyor. Ben ilk defa muayeneye kendim gideceğim o tam olarak nedir zorunlu bisey mi.
Evet once vergisini sorgula cezasini sorgula onlari tamamladıktan sonra egzoz emisyon ölçüm icinde sira al önce egzoz muayenesi sonra normal muayene yaptır
Egzoz emilsiyon için nerden sıra alacağım gittiğim yerden mi peki
orada sıra çok olur bence özel yerler var oralarla iletişime geçiniz
Sabahın 9 una da randevu verdi nasıl yetişecekse artık neyse bi araştırayım onu da
Zaten oraya gidince tekrat sira alıyorsun o yüzden sıkıntı yok 9 da verilen sira 10 dan aşağı giremezsin tabi yer önemli nerelisin
İstanbul haracci 2 diye bi yer
Gittiginde ilk önce muayeneden tekrat sira alacaksın aldıktan sonra araca bin arka çıkış kısmında egzoz emisyon yaptırırsın
Tammdr teşekkür ederim
Rica ederim
Sorun olmaz bundan
Evet sayılır geçmez