Birinin gözleri bozulup gözlük takmaya başladığında bakışlarıda değişir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bakışlar da değişir gözlüğe alışınca gözlüksüz kısık bakar 😎
Daha iki gündür takıyo
Daha alışmamış
Peki bakışlar donuklaşır mı ilk takıldığı zaman
Başka yorumda okudum maksadını
Bu çocukla gönül bağın var ama gözlükle alakası yok konunun
Karşılıklı ama bu evet ama gözlük taktı takalı duygusuz bakıyo donuk çok soguk ve çok daha az halbuki önceden daha yoğun özel sevgiyle bakardı
Gelip sana açılmadı mı?
Konuşmadık hiç beş aynı bakısmalarla anlaşıyoruz bildiğin
Sen adım at o zaman neden bakışların değişti diye sor
Soracak bi konum yok aynı yerde çalışıyoruz o mekanın sahibinin yegenı ve benım iki sene önceki sevgilimin kuzeni ve müdür bu işin olmayacağını herşeyin farkında olduğunu sen kendını geri Çek dedi çekemıyorum
Bende liseli aşkı sandım 😇
Değil işte gerçek bi aşk
O zaman iş daha değişik
Bu zamana kadar açılmıyorsa çok ümit bağlama
Açıldı omdan emın olabılırsın ama aynı yerde çalıştığımızdan ikimizde çekınkyoruz
açıldı ne dedi peki?
Bakışları da değişir mi nasıl bi soru hiç anlamadım
Aslında durum şu beş aydır bakıştıgım biri var bana karşı ilgisi çok yüksek ve bana aylardır çok yoğun sevgiyle bakıyordu ama iki gündür gözlük takmaya başladı ve birden bire bana karşı çok az ve çok donuk duygusuz bakmaya başladı nedeni bu olabılır mı diye merak edıyorum
Ya bende bişi sandım saat 6 ve derdin bu mu cidden 😂😂
Evet maalesef
Birinin ilgisini kaybetmesi gözlük takmasına bağlı olamaz yat uyu boş ver saçma sapan düşünme
İlgisini kaybetmesi değil bakışları değişti iki gündür gözlük takıyo ve iki gündür böyle
Yeni kullanmaya başlamış alışamamıştır seninle ilgisi yok rahat ol
İnşallah öyledir inşallah
İnşallahı maşallahı yok ilgisi varsa gözlük takıyor diye değişmez alışamamıştır o yüzden kendini beğenmiyordur bu yüzden senin de beğenmediğini düşünüyor olabilir git gözlük yakışmış de
Eve haklısın ben sadece su konuda tereddüt ettim aşırı kıskanç biri ve bana sürekli trip atan biri ve her bana kızgdıgında bakışlarını üstümden çekıyor bi kaç gün sonra normale dönerdi konuşmadığımız için neye kızdığını ya da benı içinde bitirip bitiremediğimiz anlamıyorum ama emın olduğum bişey var iki gündür gözlük taktığından beri çok çok az bakıyo ve aşırı duygusuz bakıyo daha önce kızdığında bile bana bakar ama kızdığı bellı ederdi bazen ben ona hiç bakmıyorum o ben bakmadığımda bana daha çok bakıyo ama dediğim gibi iki gündür gözlük taktığından beri beş aydan beri hiç olmadığı kadar duygusuz ruhsuz bakışları
Dediğimi yap sen git gözlüğüyle ilgili yorum yap alışsın sorun kalmaz
Konuşmuyoruz ki konuşsak zaten ortada bi sorun olmaz sadece bakışıyoruz sadece ama aşırı
Birde yaşı benden büyük on yaş var benle aynı yaşta olsa dicem gözlük tribine girdi bu yaşta girer miki
10 yaş büyük. Konuşmuyorsunuz bir de 😂 siz 5 aydır bakışıyor musunuz sadece
Evet sadece bakışmalarla anlaşıyoruz
Gülme valla çok samimiyim hislerimde
Siz çıldırmışsınız
Nedenlerimiz var ama inanki ikimizinde eli kolu bağlı emin ol ben ilk zaman kendımı geri çektim ama ilgisine çok alıştım ve aramızı nasıl yapacağımı bilmıyorum
İlgi dediğin bakması...
Aranızı yapmak için de aşırı saçma şekilde geç kalmışsınız 5 ay diyorsun 5
Her gün bi insanlar sürekli ama sürekli bakıstıgını bakısmalarla anlaştığını düşün sadece deme basına gelse anlarsın
Beniç bi kızın yanına oturup sohbeti başlatmam için 5sn bakışmamız yeterli
Bu adam öyle bi adam değil muhabbeti baştan sona bilsem bana hak verirsin onada sen hızlı ve elde eden biri olabılırsın ama ikimizin konumu çok başka bizim su an bakışmakta başka ortak durumumuz yok çünkü bi çok insan bize karşı biz kendı kendımıze nasıl bir araya gelıcez emın ol oda kara kara bunu düşünüyo ben ondan ona adım atmaktan cekınıyorum oda benden ki nitekim kuzenı bana onla aramızda olan herseyın farkında olduğunu onun adam gibi adam olduğunu söyledi
Yazık size. Bi 5 ay daha geçmez umarım
Bu gidişle geçicek ne yapmam lazım
Gidip konuşman lazım başka çaresi yok
Aynı yerde çalışıyoruz o kasada duruyo ben hostesim ve o mekanın sahıbının yeğeni müdür bana ondan uzak durmamı eski sevgılımle kuzen olduğunu söyledı ama bu geçmişte çok zaman önce olan bişey
Konuşamıyoruz her şey herkes bize engel
Mesai dışında konuşun
Mesai dışında konusabılmemız problem zaten aşırı ağır bi adam aşırı bende oyleyım gidip direk yanına konısbaılecegım karakterde birisi değil
O zaman bakışmaya devam
Ömür boyu bakışalım yanı çok yardımcı oluyorsun yA sağol ☺️
Ne söylememi bekliyorsun başka? Konuşun diyorum imkanı yok diyorsun işaret dili öğrenin öyle takılın. 5 aydır bakışarak anlaşıyormuşsunuz çok da zor olmaz
İmkanı yok değil imkanı var ama ne yapabılırım nasıl olucak onu bilemıyorum öyle direk gidemem yanına
değişmez bir süre sonra çevren alışır. bir sorun olmaz yani ;)
Bakışlardan kastım bakışları birden bire donuklaşıyor
saçma bir düşünce. donuklaşma vs olmaz sadece yandan bakınca garip gözükür o kadar
Göz kayması yoksa değişmez herhalde
Göz kayması olabılır
Göz kaynası içinde numaralandırılmış gözlük verıyorlar dıye bılıyorum
Aslında durum şu beş aydır bakıştıgım biri var bana karşı ilgisi çok yüksek ve bana aylardır çok yoğun sevgiyle bakıyordu ama iki gündür gözlük takmaya başladı ve birden bire bana karşı çok az ve çok donuk duygusuz bakmaya başladı nedeni bu olabılır mı diye merak edıyorum
Sanmıyorum başka bir şey olabilir lakın gözluk takmanla alakalı değildir
Grip bir soru degişmez
Değişmez
Değişir ilk zaman
Nasıl değişmeler olur
Bakarken biraz detaylı bakar.
Zaten gözlük takmadan önce asıl detaylı bakardı taktığından beri donuk soguk duygusuz
Düzelir o zaman zaten alışması gün içinde biter ya. Takmasın sakın.
Peki onla nasıl ortak bi yol bulabilirim yani iletişime geçmemiz için ne yapabilirim direk yanına gidemem aracı da yok
Ne diyorsun
Git yat uyu velet küçüksün belli
Evet değışir