• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Arabalar

Arabası olmayan bir erkek olarak 1-0 geride miyim?

icardinin_kafagolü
icardinin_kafagolü Takip Et
Xper 3 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
51
Yapay Zekaya Sor

Gerçekten kızlar araba mevzunu bu kadar kafaya takıyor mu? Bence takmıyorlar ya.

Arabası olmayan bir erkek olarak 1-0 geride miyim?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Arabanızın olmaması sizi herhangi bir yarışta geride bırakmaz veya sizin değerinizi düşürmez. Birçok kişi arabasız yaşar ve bu durum onların başarılarına veya yaşamlarına olumsuz bir etki yapmaz. Araba sahibi olmak, sadece bir ulaşım aracıdır ve yaşamınızın sadece küçük bir bölümünü temsil eder. Kişisel başarılar, karakter, beceriler, eğitim düzeyi, ilişkiler ve daha birçok faktör, bir bireyin değerini belirleyen önemli unsurlardır. Araba sahibi olup olmamak bu faktörlerle doğrudan ilişkilendirilmez. Herkesin farklı yaşam koşulları, hedefleri ve öncelikleri vardır. Araba sahibi olmak sizin için bir öncelik değilse veya mevcut yaşam koşullarınız bunu desteklemiyorsa, bu sizin için doğru bir karar olabilir. Önemli olan, hayatınızı yönlendiren kararların ve önceliklerin sizin kendi tercihleriniz doğrultusunda olmasıdır. Başkalarıyla kıyaslamak yerine, kendi hedeflerinizi ve değerlerinizi belirleyin ve bunlara odaklanın. Unutmayın ki yaşamda farklı dönemlerde farklı şeylere odaklanabilirsiniz ve bu tamamen normaldir. Araba sahibi olup olmamak, yaşamın sadece bir parçasıdır ve sizin kişisel değerinizi belirleyen tek faktör değildir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• pykln3x
    pykln3x Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Ekonomik olarak orta düzey biriyim bir dönem Arabam oldu bir dönem olmadı hız mevzusu da kafe ortamlarında çok gezersen ortamlara çok girersen birileri ile tanışırsın öyle bir ortamın olur ama onun haricinde Altımda araba var ilgi çekerim şurada şunu yaparsam beni görürler falan o tarz şeyler olmuyor yani e İlla parası için de muhabbet etmeye çalışan bir kız geliyorsa yanına zaten karaktersizlik seninle Niye Para Avcısı bir kızın Araban olsun da seninle ilgilensinler diye el avuca düşüyorsun ki gerek yok konuşan konuşur konuşmayanı bir tarafına takmayacaksın hele ki şu dönemki kızları egoları var Bir tarafları kalkık hiçbir T. C kızına tahammül etmeyeceksin hiç gerek yok muhtaçmış gibi el avuç düşünmene hiç gerek yok benim ortamımda da çok kız oldu Hepsinin de egoları tavandı hepsini de azarlayıp geçiyordum çok Benden değerli önemli değiller bir yerde beni fark etmeleri de önemli değil etmesinler de zaten Çünkü zeka yapıları yüksek varlıklar olmadığı için çoğu canımsın olduğu için gerek duymuyorsun zaten kendine yönel vakit geçir enstrüman öğren kitap oku film izle kendi kendine vakit geçirmekten zevk al İlla bir ortamda bir kızla bir şey yapacağım diye uğraşma ki para için yaklaşan bir kız zaten seni çok aşağıya çeker o kadar da karakterini Seviyeni düşürmeye gerek yok

2
    1 Yorumla
    • pykln3x
      pykln3x
      +1 yıl

Şimdi kızlar gelirler linçlemeye Niye Çünkü erkekleri avuçlarının içinde çok rahat oynatabildikleri için böyle yaptıklarını fark eden birkaç erkek görünce de hemen linçliyorlar niye Çünkü bu tarz bir düşünceyi bir erkek çevresinde bir erkek yapmaya başlarsa ilgiden düşerler dediklerini yaptıramazlar egolarını tatmin edemezler Bu yüzden genelde linçlerle çok da skmdydi yani

Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Arabası olmayan mantığı biraz farklıdır. Doğan araban olsa idi ayy o çöp arabaya mi biniyorsun diyecekler. Fakat kendi çapında birisi isen aynı tercihi ev olarak seçen birisiyimdir. Araba almadım gidip ev aldım. Hangisi mantıklı dersen 30 lu yaşlarında ev daha doğru geliyor. Annem geçen diyor ki insan kirada oturacak gene arabasi olacak diyor ama bilemedim. Ev konusunda bile neden daha iyi değil zihniyeti var gençler kafasında. 30 lu yaşlarında ise paralı kişi 1-0 önde o kesin

0
    0 Yorumla
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Araba size büyük kolaylık olur hem de yanlız kalma şansınızı arttırır yani bir eksi ancak karşı tarafa göre bu problem olmaya da bilir. O zaman ya yürüyerek vakit geçirirsiniz ya da toplu taşımada beraber yan yana oturarak. Dediğim gibi bir eksi ancak aşırı büyütülmesi gereken bir eksi değil.

0
    1 Yorumla
    • Daldaş
      Daldaş
      +1 yıl

Araba da seksi şeyler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

23

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Arabayi ben önemsiyorum. Cunku babamin yoktu ve cok zorluk ve rezillik cektik. Babam ben dogarken annemi taksiye bile degil otobuse bindirip goturmus hastaneye. Annemde soyler hep bizi rezil etti diye. Oturduğumuz yerde hastanelere falan hep uzakti. Otobuse bin, otobüsün sıkıntısını, sicagini, kokusunu, milletin kokusunu çek, o kadar otobus bekle. Taksi desen babam o parayi gereksiz bulurdu.

Babam ne yapacaksin demesine ragmen harcligimi biriktirip 18 yasinda ehliyet aldim. imkanim olsa araba da alirdim, kendisini de bindirmezdim. Araba ihtiyaç kesinlikle. Özgürlük bildigin.

Yok taksi cagir otobus bekle falan ugrasmiyorsun. Hastalik, dogum gibi seylerde daha da gerekli zaten. Yeni mezun oldum. Atamam olsa gozum kapali arabaya gireceğim. Faizle falan artik kaca kadar fiyati cikarsa umrumda degil. Bu konuda cok cektim cunku.

Bu yuzden kendimin ya da erkegin arabasinin olmasini onemsiyorum. Yani ben evlenene kadar atanamazsam erkekte araba onemseyecegim seylerden biri evlenirken. Eger atanabilirsem zaten kendime alirim ya da esim olacak kisiyle alırız itiraz etmezse. Yani oyle ya da boyle araba olmali bir ailede, bir erkekte diye dusunuyorum.

4
    1 Yorumla
    • Serkan855i
      Serkan855i
      +1 yıl

Seninle aynı kaderi yaşamışız 🙂

Yorumla
  • ҽυɳσια
    ҽυɳσια Takip Et
    Yoda Yaş: 101 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır. Karakter, zeka, ruh ve kalp olarak ne durumda olduğunuz mühim. Fiziken, mâden ortalamanın üstünde bir erkeğin bile karaktersizliği sebebiyle reddedildiğinde hatta rencide edildiğine tevafuk ettim. Dolasıyla param yok, boyum yok, arabam yok diyerek bunları kompleks haline getirmeyin. Kendinize odaklanın ve geliştirmeye çalışın. Kızları etkilemek, manita yapmak için değil. Bunu hak ettiğiniz için.

1
    0 Yorumla
  • 1asosyal
    1asosyal Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 302 cevap paylaştı.

Tam 1 hafta hatta 9 gün oldu arabaya hiç binmedim yani lazım olmazsa binmedim inan hiç eksikliğini hissetmedim. Hatta aşırı konforlu bak bilmiyorsun tranvaya ya da otobüse seni gideceğin yere götürüyor sen kullanmiyorsun gidince otopark derdin yok ben sevdim arabasız hayatı..

0
    5 Yorumla
    • Haaneke
      Haaneke
      +1 yıl

Sen doymuşsun, tok açın halinden anlamaz. Bu söz sadece yemek için geçerli değil :D

Yorumla
    • 1asosyal
      1asosyal
      +1 yıl

@Haaneke yok ya mesele doymak değil yaşlanmak.

Yorumla
    • Haaneke
      Haaneke
      +1 yıl

Ben hayatında otobüse binmemiş insan tanıyorum mesele yaşlanmak değil.

Yorumla
    • 1asosyal
      1asosyal
      +1 yıl

@Haaneke hayatımda hiç toplu taşıma kullanmadım yani belki yılda iki yılda 1 şimdide aslında mecburiyetten oldu sonra hoşuma gitti 55 adım atıp otobüse biniyorum otobüsten inince 300 adım atıp iş yerine ulaşıyorum toplam yol otobusle 26 km ben arabayla çevre yolu kullanırım 30 km oluyor. Araçla ortalama 20-30 dk. Otobüsle 1.5 saat 🤣🤣 fakat arabayı ben kullanmıyorum ya ciddi ciddi hoşuma gidiyor

Yorumla
    • Haaneke
      Haaneke
      +1 yıl

Benim bahsettiğim adam 100 metre ötedeki bakkala bile arabayla gidiyordu :D
      Neyse insan yeni şeyler keşfedebiliyor, hayatın tatlı olduğu görüyor :D

Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Hayır, geride falan değilsin. Kaldı ki, geçen yıl sonunda kendime göre güzel bir araba aldım fakat şehir içinde değil de daha çok şehir ve ülke dışına çıktığımda kullanıyorum. Hem arabam olsa da yine bana bakan bir kadın yok. Arabaya bakan birisi olsa bile ben de ona bakmam.

0
    0 Yorumla
  • SoraSorabitiremedin
    SoraSorabitiremedin Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Valla arabam hep vardi. Bir artisi oldugunu dusunmuyorum sanki. Bana biraz lazim oldugunda tam oluyor gibi birsey ama geride meride yapmasi filan birinin kendine yaoacagi en anlamsiz davranis bence

0
    0 Yorumla
  • SekstingPadişahı
    SekstingPadişahı Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Motosikletim var, en güzel arabadan daha çok kız düşüyor gerek duymuyorum arabaya her yere motosikletle gidip geliyorum eğer kıstas arabaysa önemi yok, ha ihtiyaç mı? evet tabii ki ihtiyaç ona karşı gelemem

1
    0 Yorumla
  • Nazlı554174
    Nazlı554174 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Arabanın olup olmaması şahsen benim umrumda değil, hele bu ekonomik şartlarda bazı şeyleri almak çok zor. Erkekte baktığım şey maddiyatından önce çalışkan mı , para kazanma bilincinde mi ve kazandığı parayı değerlendirebiliyor mu. Bunlar bence daha önemli. Biri Banka soyup da araba alabilir ama o kişi sana bi gelecek vadedemez

0
    0 Yorumla
  • ᏋdᎥ35
    ᏋdᎥ35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bir sıfır gerideyim demek ki. 😃

Valla bu kimin nasıl baktığına bağlı durum. Bugüne kadar eksik yanlarını hissetmedim. İhtiyaç olunca zaten gerekli yerlere iletiyorum. 😃

0
    0 Yorumla
  • GüzellikPeriSi_
    GüzellikPeriSi_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Araba maddi gücün göstergesi gibi bir şey oldu eğer kadın paraya önem veriyorsa arabası olmayanları istemez ama paraya önem vermeyen kadın da çok fazla

0
    3 Yorumla
    • SekstingPadişahı
      SekstingPadişahı
      +1 yıl

Ne maddi gücü 30 bin liraya satılan arabalar şu an 700 bin lira o adam şimdi satsa arabasını yarın aynı fiyata alamaz böyle maddi güç mü olur shhshs

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Kadınların gözünde maddi gücün göstergesi dedim. Arabası olan zengindir gibi bir algı oluşabilir

Yorumla
    • SekstingPadişahı
      SekstingPadişahı
      +1 yıl

İşte kadınlar genelde piyasadan bi haber oldukları için :D Doğru dedin

Yorumla
  • MadamBovarry
    MadamBovarry Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

İnsani kriterler araba evle parasallıkla değerlendirilmiyor. Bence kendini her açıdan geliştirebilmiş geleceğini planlamış ve maddi gücünü oluşturmuş bir birey her zaman daha çok tercih edilir.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde araba almak kolay değil. Kimse kendisi arabasını evini almadan karşısındaki insanı evi arabası yok diye eleştiremez

1
    0 Yorumla
  • EskiBirYoda
    EskiBirYoda Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Bunu erkeklerin çoğu çok takıyor bir de amacı düzgün ilişkiden ziyade parada olan kadınlar hepsi bir değil

0
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

her şey değil olması güzel olurdu çünkü toplu taşımayı hiç sevmiyorum ama hayatındaki insanı seviyosam araba aramam

0
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Arabana bakan ezik kızı napacaksin?

Arabaya bir şey olunca, arabayı satmak zorunda olunca gidecek bir m. lla neyi paylaşacaksin

0
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Araba talebi olanlara
    Deki sen al biz binelim
    Niye hep bende olmak zorunda?

1
    0 Yorumla
  • kırsakal
    kırsakal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Yakıt almak gibi bir zorunluluğun olmadığı için
    1-0 öndesin

1
    1 Yorumla
    • SekstingPadişahı
      SekstingPadişahı
      +1 yıl

Sağlam bir bakış açısı

Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Herkes karaktere bakıyor. Sen öncelikle senin arabana bakacak birini sindirebilecek misin?

1
    0 Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Benim açımdan bir önemi yok iyi bir işi olması daha önemli

0
    0 Yorumla
  • emel_karaca
    emel_karaca Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

geridesin demem ama iyi bir araba avantajdır derim

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Hiç takmam , olmasın yani arabası olanda adam olmayanda ,

0
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

arabanın olması şart mı? araba sahibi olmak isteyen bir kız varsa gidip alabilir

0
    1 Yorumla
    • Serkan855i
      Serkan855i
      +1 yıl

Bu devirde şart bence

Yorumla
  • yasayanbjri
    yasayanbjri Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Yo değilsin bu ekonomide herkesin arabası yok cunku

0
    0 Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Olsa da olur olmasa da benim için bi kriter değil

1
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Arabaya bakarak erkek secenlerin para sever oladgnu unutma öyle kızla kimin işi olur

1
    0 Yorumla
  • MRisTT
    MRisTT Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 92%
    +1 yıl

Hayır degilsin

Kızların araba falan knemsedigini düşünmüyorum.
    Karakter onemli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kadından kadına değişir.

Kadınlarla birlikte olmak için bakım ve sağlam bir kişilik gerekiyor. Yeterli özelliklere sahipseniz kadınlar sizlerle tanışmak için can atar.

0
    0 Yorumla
  • izyonex
    izyonex Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

arabaya paraya önem verenler utansın ama arabam olduğu için farkı görüyorum abi :&

0
    0 Yorumla
  • Harbikizz2121
    Harbikizz2121 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Yoo niye geride olsun ki herkesin maddiyat iyi olmaya bilir kimin var kiminin yok. Buda geri olduğunu hissettirmez seven olduğu gibi kabul etmeli araba ve gösteriş için değil

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler adam olsun yeter. Ne istediğinizi bilin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim var sevgilim veya eşimin olup olmaması önemli değil o yüzden.
    Bitane yeter

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dostum sen burada hayır diyen önemli olan karakter vs diyen kızlara bakma araba ev para güç bunlara bakıyor hepsi tabi tip vücut var birde. Bunlar yoksa gerideyiz maalesef boş laflara inanma sen.

2
    0 Yorumla
  • servetts
    servetts Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

genelde birşeylerin eksik olduğunu düşünen erkek veya kadın kendini hep geride hissedder

0
    0 Yorumla
  • kaffurx
    kaffurx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Değilsin ilerdesin seni gerçekten seven biri senin arabana bakmaz

0
    0 Yorumla
  • aleynaçerçi
    aleynaçerçi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Bence hayır hersek para. Veya maddiyat değil arabası olup olmaması önemli değil benim icin

1
    0 Yorumla
  • Ssssstt66
    Ssssstt66 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Sanmıyorum sonucta araba değil kişi sevilecek. Tabi bu kişiden kişiye degisir.

0
    0 Yorumla
  • mehtapöz
    mehtapöz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 57%
    +1 yıl

Ne alaka ya herkesin arabası mı var sanki

0
    0 Yorumla
  • 19yaşındaergen
    19yaşındaergen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

kızların gozunde garibandır

0
    0 Yorumla
  • Hortlaklalaa
    Hortlaklalaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Hayr arabana göre şekil yapan gerıdedir

0
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

el arabası var olur mu :D

0
    0 Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olsa iyi olur çünkü benim var

0
    0 Yorumla
  • metehan93939
    metehan93939 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Hayır deilsin tabikide

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet geridesin araba bu devirde ihtiyaç herşeye lazım oluyor

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Araba için geleceklerse hiç gelmesinler.

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Var muhakkak ayakları yere basan insanlarda :))))

0
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Galatasaraylısın bence 1-0 öndesin kral :D

0
    0 Yorumla
  • soline
    soline Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl

Ne alakası var arabasıyla arabayla ilişki kuracak

0
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

5-0 GERİDESİN ARABA EV OLMAYINCA NAPCAN?

0
    0 Yorumla
  • onixtapol
    onixtapol Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Amam salla yalnızlık daha iyidir

0
    0 Yorumla
  • _Thanos_
    _Thanos_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

araba olmaması daha iyi bence derdi bitmez

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl

Benimde yok

0
    0 Yorumla
  • varolmamaliydim
    varolmamaliydim Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

bilmem karina sor

0
    2 Yorumla
    • gencbiri123
      gencbiri123
      +1 yıl

😂 cok komiksin

Yorumla
    • varolmamaliydim
      varolmamaliydim
      +1 yıl

Sagol

Yorumla
  • simsekkiz00
    simsekkiz00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Bu kafala zaten 5-0 geridesi

0
    0 Yorumla
  • pirpirella000
    pirpirella000 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Yooo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır alakası yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Öyle kızların aşırı boş olduğunu bilmelisin

0
    1 Yorumla
    • sgzggzbz
      sgzggzbz
      +1 yıl

Friendly fire: On

Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Bensoruim
    Bensoruim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır degilsin

0
    0 Yorumla
  • yetoya1
    yetoya1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Arabası olmayan bir erkek olarak 1-0 geride miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Arabası olmayan erkekten soğuyorum? 19 cevap verildi
Arabası olan erkek, olmayana göre adım önde mi? 23 cevap verildi
Arabası olmayan erkekle konuşmuyorum haksız mıyım? 154 cevap verildi
Arabası olan erkek diğer erkeklerden önde midir? 76 cevap verildi
Arabası olan erkek 1-0 önde midir? 16 cevap verildi
Arabası olan erkekler kaç adım öndedir? 120 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨