Aslında konu maddiyat değil. Sorumluluk sahibi işinde gücünde olması. Evi arabası olmayan vasıfsızdır bana göre bu zamana kadar hiç mi bişey yapamadın yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayErkeğin bu zamanda ne olursa olsun kendisi almasa bile ailesi bile ona ortalama bir daire site vesaire almalı arabası da olmalı ama en önemlisi kesinlikle mesleki statüsü durumu en önemlisi banka da parası olmalı altınları bile hazır olmalı benim ailem daha ben ilkokula mı ortaokula mı gidiyorum altınlar hazırdı site tarzı teraslı kapalı otoparklı daire aldılar şimdi de nissan aracı alacaklar kesinlikle önemli bunlar bunlar yoksa kişi boştur hiç kimse kusura bakmasın boş insan ilişkiyi hak etmiyordur zaten kimse kimseyi maddi manevi çekmek zorunda değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBu şartlar altında genç birinin ev ve araba alması her ne kadar düşük olsa da, muhakkak ev ve arabası olması gerekiyor. Bu sadece maddiyatla alakalı bir durum değil; yarın bir gün hastalık gibi acil durum olursa taksi çağırmakla zaman kaybetmemiş olursunuz ve ayrıca tatil günlerinde gezmeye gitmek için de gerekli. Ev ise kesinlikle olması gerekir; çünkü bu devirde kirada oturmak çok zor ve ev sahibinin keyfine göre yaşarsınız.. canı isterse kirayı artırır, beğenmezseniz de ”çıkın evimden” der ve bir daha ev bulmakla uğraşırsınız. Bu tip durumlar ailede huzursuzluk ve tartışmalara da yol açacağı için çocuğun gelişimini de olumsuz etkiler. O nedenle de ev, araba ve geçinecek kadar da maddiyat gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBenim arabamda evimde var kendi arabası ve evi olmayana bakmıyorum herkes dengi dengine
1010 Yorumla
Soran7 ay👏👏 kendine saygı duyan kadınlara bayılıyorum
Cevap sahibi7 ayBendee🥹🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
- 6 ay
Bu bir saygı değildir, bu bir kibirdir.
- 6 ay
@xgökkuşağıx profiline yarr. k resmi koymuşsun akıl vercek son insansin
Cevap sahibi6 ay@xgökkuşağıx bunun neresi kibir? Kibirin kelime anlamını biliyormusun?
Kendi hayatıma alacağım insanın malvarlığının benimkine denk olmasını istememede karışamazsınız ya 😂😂😂😂- 6 ay
Benimde öyle benim de öyle oldu olduğu için ben de benim kadar olmayana bakmıyorum
- 6 ay
@Cerennnn467963754 O bir kedi resmi
- 6 ay
Kibirin kelime manasını iyi biliyorum, ama siz öğrenmemişsiniz belliki. Mesela bir erkek evleneceği kadının mal varlığına bakmaz. İkincisi mal varlığı olup olmaması bir insan için belirleyici değer değildir. Çünkü bu hayatta kazanmak olduğu gibi kaybetmek de vardır. Herkesin tercihi farklıdır. Bu tercihte olan bir kişi ise kibirlidir ve kibrinin farkında değildir.
- 6 ay
Benden yukarı olmalı
7 ayBu yaşa kadar yapmadıysa, sonrasında hiç yapmaz.
Haklısın çok…
71 Yorumla
Soran7 ay🌹🫶🏼
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Kesinlikle herkesin hayattan beklentisi ve kriterleri farklı olabilir, buna saygı duymak gerek. Ancak arabası olmayan biri illa ki vasıfsız değildir. Herkesin hikayesi, hayat şartları ve öncelikleri farklıdır. Ayrıca, birini tanımadan sadece sahip olduklarıyla yargılamak bazen yanılgılara sebep olabilir. İnsanların karakterini, tutkusunu ve azmini ön planda tutmak bazen dünyaya bakışımızı değiştirebilir. 😉
Ama tabii senin için bu önemli bir şeyse, bu da senin hayatına ve seçimlerine saygı duyulması gereken bir durumdur. 🍂 Unutma, herkesin başka yerde farklı değerleri olabilir. Önemli olan açık ve dürüst olmak!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
101Cevap
- Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı.
6 ayA'râf Suresi, 48. ayet:Lokmân Suresi, 18. ayet:Kasas Suresi, 83. ayet:Zümer Suresi, 72. ayet:Nahl Suresi, 49. ayet:
Hani bir hatırlatayım diye Ayetleri paylaştım, hani Kibirin manasını sormuşsunuz ya birisine, Neyse merak bu ya yaşlar 18/24 ne ara üniversite bitti ne ara ev araba aldınız?
Ama bunlara kafa yormak bile beni üzüyor!!! Küfür edebilirsiniz hatta linç edebilrisiniz ama ben gizlenerek yazıp çizmiyıorum korkak veya ödleklerden değilim buyurun linçleyiniz :D
35 Yorumla- 6 ay
Miras kalmış olabilir ya da belki yaşını yanlış yazmıştır
- 6 ay
@Savas_Melegi miras veya her neyse belirtilmemiş o yaşlarda hangşimizin evi arabası vardı ki? atınca destekli olsun neyse teşekkürler
- 6 ay
Anca mirasla olur demek istedim
- 6 ay
@Savas_Melegi teşekkür ederim
- 6 ay
Rica ederim
7 ayMesela evim var arabam yok. Olması gerekiyordu, talihsiz bir olaydan dolayı arabam yok. O zaman bende vasıfsızımdır. Son olarak, insanın hayattaki kazanımları vasıfını belirlemez. İnsanlar kişiliği karakteri ve olaylar karşısında verdikleri kararlar ile tanınırlar. İstemeyeceği kadar zengin olup iflas etse o zaman ne olacak. Bence sen karakterini gözden geçir derim.
30 YorumlaValla en güzelini yapıyorsun biliyor musun? Helal olsun sana senin yaşlarında ben aşk olsun bişey olmaz diyordum ama şu an aşkın karın doyurmadiguni anlıyorum. Alım gücü çok düştü. Arabası vardı annesi sattı düşün çünkü kendisinin değildi. Söz hakkı olmayan biriydi. Boşanmak istedim olmadı çocuk vardı. Çok şükür şu an kendi maaşımı var o da napar yapsın umdurmda değil. Araba alalım diyor. Ama bana krddi cektiricek oldu canım erkeksen alırsın karın da biner
11 Yorumla
Soran6 ayAllah kurtarmış ❤️
6 ayBu kafada devam et zerre deger vermiyorum size bi insanın işi gucu olabilir fakat erkegin arabası evi olmaması sizin icin bi eksiklik sebebiyse kimseyle evlenip erkeklerin başını yakmayın tabi hepiniz icin soylemiyorum bu kafada olanlar icin soyluyorum
30 Yorumlaİşi olmayan erkek denilse anlarım ama bu zamanda ev ve araba almak hiç kolay bir şey değil. 50k kazanan birisi hiç para harcamadan sadece biriktirse bile anca 5-6 yıl sonra ev alabilir (zam olmazsa). Evinin, arabasının olmaması o kişiyi sorumsuz ya da vasıfsız yapmaz. Bunlar evlendikten sonrada alınabilecek şeyler. Erkekte ev, arabadan önce kişiliğe bakılır. Çok zengin olup karı-kız düşkünü, şidd*t yanlısı birisine denk geldikten sonra paranın önemi olmaz.
00 Yorumla
6 ay
Arabam var 500 euroya alabiliyorum demek ki bütün senin gibi kadinlara 500 euro kadar deger bicmek dogru mu?
10 Yorumla
6 ayYani eğer birikimi varsa olabilir. Herkes birikimini yapıp araba almıyor. İstanbul gibi bir yerde toplu taşıma daha kullanışlı oluyor birçok semtte. Arabanın parkı masrafı derken astarı yüzünü geçiyor ve ona harcayacağı paraya kenara atıyor çoğu insan. İlla araba yoksa sorumsuzdur demek yanlış bence. Biraz daha geniş açıdan bakmalısın.
00 Yorumla
7 ayBabasindan kalmasa hic bir sey sahibi olmayacak insanlarin, yasamini hayatini zorluklarini bilmedigi erkekleri bu sekilde boss beceriksiz vasifsiz diye betimlemesi ne aci. Erkek olmanin ne zorlugu var diyen kadinlara bu soruyu gonderin...
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvimde var işimde var arabamda var ama neden sevgilim yok o kadar Leonardo Dicaprio ve Brad Pitt e benziyorum sevgilim yok demek ki mesele sadece arabası olmasında değilmiş buna rağmen vasıfsız olarak görülüyorsam buna ne demeli evi arabası olmayanda bile sevgili var orman kaçkını gibi tiplerde
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayzorda olsa çok şükür yaptık onları, benim kriterim eğitim. tr deki belli başlı birkaç okul var onlardan birinden mezun olmalı. geriye kalan okullarda ögrencileride çöp çünkü. (o okullardan mezun oldum hatta daha kötü okulları tecrübe etmek içinde şu an 4. üniversiteyi okuyorum. not bitmiştir. )
01 Yorumla- 6 ay
Erkeklerin de eğitim kriterleri oluyor ya imkanı olmayan insanlar ne olacak belki kalbi çok güzeldir hayat şartlarından dolayı esirgenmistir böyle olasılıklar da var
6 ayVer 800 bin lira alalım canım. Kişilerin aile hayatlarını bilmiyorsun, yaşanmışlıklarını bilmiyorsun. Tek kriter ev ve araba olarak görüyorsun, yoksa vasıfsızdır diye genellemeye tabi tutuyorsun. Bir de aslında konu maddiyat değil diyerek kendini aklamak da cabası. Hayattaki en büyük başarın baba parası yemek büyük ihtimalle ki böyle kolayca atıp tutabiliyorsun, hayatın şartlarından bihabersin.
30 Yorumla
6 ayİnsanın vasfı ev araba ile ölcülemez ama sana katılıyorum tabi hakkın var senin insanların karakterini belirleme şeklin evi ve arabası ise sen öyle yap evi arabası olanlarla takıl ama ev araba insanın vasfını belirleyen şeyler değildir.
10 Yorumla
6 ayYani herkes başaramaybilir ama geleceği de düşünmek lazım, ileride sırf maddiyattan aranızda çok fazla tartışma çıkar falan filan göz önünde bulundurmak lazım ama yine de olabilir böyle şeyler uygun işi bulamamıştır
00 Yorumla- Arabalar konusunda 328 cevap paylaştı.
s 6 ayHerkesin kendi tercihi elbette ama bence mantıksız. Profilde yazan yaşın doğruysa bir erkeğin 30 dan önce araba alması çok zor kendi çabasıyla. Aldığını da siz beğenmezsiniz zaten😅 30 yaşından fazlaysa da yaş farkınız çok olur vs
00 Yorumla Benimde mesleğim var oto sektörü araba olsada eski param olduğu zaman da yeni hevesim olmadı hiç bir yandan haklısın çok kişinin işini hallettim arkadaş dost diye küçümsemedşm ama hepsinde hainlik sezdim samimi olmaya gelmiyor şu an batığım
00 Yorumla
6 aykendi evin ve araban varsa o zaman kendi dengin biriyle evlen. diğerlerini yadırgama küçümseme baban zengin olmasa seninde evin araban olmazdı bu yaşta
10 Yorumlasaçmalıyorsunuz
benim evim arabam vardı iki ayrı şehşrdde fabrikalarım vardı
dolandırılım iflas ettim kaybettim hepsini
bunu vasıvsızlık olarak nitelendirmeyin
10 Yorumla
6 ayYorumlarda erkekler ağlamış herkesin kriteri var siz çirkin olup güzel kadın istemeyi kendinize çok görmüyorsunuz kadınlar diyor mu sen beni güzelliğim için seviyorsun diye ne canım hem çirkin hem canım hem kısa hem kıza jest yapıcak durumunuz yoksa gidip önce hayatınızı düzene sokun sevgili aramayın
00 Yorumla
6 ayHiç olmazsa arkadaş olarak kalsan da olur arabası evi yoktur diyede bir kişiyi yok saymak bana doğru gelmiyor tamam seni iyi anlıyorum ama düşüncen yanlış bence.
00 Yorumla
6 ayEvi arabası olmayan kadınla konuşmuyorum. Bence de evi ve arabası olmayan kadın vasıfsız ve her şeyi eşinden bekliyor. Bu zamana kadar hiç mi bir şey yapmamış ya bu kadın?
00 Yorumla
7 ayKonu maddiyat değil diyor ve kendisiyle çelişiyor. Sorumluluk sahibi işinde gücünde birisi belki ailesine destek oluyordur. Ülkenin bu şartlarında bu dediklerini edinememiş olabilir.
Yani sana göre arabası evi olmayan herkes sorumluluk sahibi değil it kopuk takımı. Ulan ne tipler var ya. Bide gelmiş burada lolo yapıyor.
00 YorumlaKaç yaşındasın? Senin mesleğin ne ve evin araban var mı? Varsa tamamdır bunu diyebilirsin ama yoksa o zaman otur düşün
04 Yorumla
Soran7 ayVar
- 7 ay
O zaman sana gelen adma zengin olmalı seninle aynı yaşta olup kendi işinde olup aynı imkanları bulan insan sayısı anne babadan destekli olmalı. Sen kendin mi yaptın hepsini anne babanın desteği oldu mu? Şahsen benim çevremde dediğin gibi bir yok kendisi herseyini alan (erkeklerde)
Soran7 ayBen kimsenin desteği ile yapmadım ailemin şöyle desteği oldu beni okuttular sadece. Onun harici kendim çalışıp herşeyimi yaptım. Tabi ben Almanyada yaşıyorum. Türkiye de şartlar daha farklı. Erkekler için nadir olsalarda var. Ve diğerlerine göre sorma uslübun çok hoş teşekkür ederim.🙏
- 7 ay
Zaten sende Almanya'da olmadan şu an sağladığın. sartlari saglaman aile desteği olmadan mümkün değildi. Bir 10yil önce ev almakla şu an almak arasında çok fark var. 3yil önce 1milyon olan ev şu an 3,5milyon evi görsen iki kişi zor sığar eve. Bence şanslısın ama yazidgin seydeki üslup bizim ülkedeki erkekleri sadece kızdırır çünkü adil bir yerde değilsin. Ana babadan zengin ve ya 40'lı yaşlarda değilse araba ve ev seçeneğini karislama imkanı yok gibi sneinle yaşıt birinin o kadar netim bu konuda. İnşallah kendine göre biri denk gelir
Gizli Üye(25-29)7 ayMesele işinde gücünde olması olsa bunu başka şekillerde değerlendirebilirdin. Ailesinden gelen evi arabayı kullanan kimseye beş kuruş faydası olmayan adamlara sorumluluk sahibi diyorsun o zaman.
17 Yorumla
Soran7 ayAilesinden geleni kastetmiyorum çalışıp kendine yatırım yapan boş beleş şeylere zamanını harcamayanlardan bahsediyorum
Cevap sahibi7 ayArabası olmayan adamın sorumluluk sahibi olmadığını nerden biliyorsun. Otobüs kullanıyordur.
Soran7 ay30 yaşına gelmiş adamın altında arabası yok evi yok kenarda birikmişliği bile yok? 30 yaşına kadar boşa mı yaşamış yani
Cevap sahibi7 ayKenarda birikmişi vardır. Ben araba ile sorumluluk sahibi olmak arasındaki bağlantıyı çözemedim. Soruda direkt arabadan bahsetmişsin çünkü. Sen diyorsun ki arabası varsa sorumluluk sahibidir yoksa değildir.
Soran7 ayHayatın getirdiği sorumluluklar. Arabayla onu bağdaştırmadım
Soran7 ayHayatın getirdiği sorumluluklar nedir. Ot gibi yaşamamak, kendine yatırım yapmak, sarsılsan bile yıkılmamak
Cevap sahibi7 ayAnladım. Çocukluktan beri ailesi için çalışmış yıllarca borç ödemiş bu yüzden bir ev araba alamamış adam sorumluluk sahibi değil babasından çarptığı arabayla sokaklarda bangır bangır müzik açarak milleti taciz eden gençler sorumluluk sahibi. Tamam uzatmaya gerek yok.
6 ayBöyle bir kriteriniz olması için sizin de arabanız olması lazım.
Ayrıca böyle bir şeyi erkek dese içinden geçerler
10 YorumlaSende kendince haklısın.
Mala mülke tapan kızın dötüne tekmeyi vururuz21 Yorumla
Soran6 ayMala mülke taptığımı kim söyledi? Kastettiğim şey erkeğin kendine yaptığı yatırım ve kendine değer vermesi kendi için çabalayıp bişeylere sahip olması
7 ayYanlış düşünüyorsun, ev araba almak çok zor, ben 21 yaşındayım, kendime sadece PCX aldım, Bu ülkede hayatta kalmak bile başarı
13 Yorumla- 7 ay
Pcx ne
- 7 ay
@kagan_2524 motorbisiklet 2025 model standart model, Honda markalı 125 CC scotter
- 7 ay
Bende de 70 cc var cg tipi
Türkiye ekonomisin de bu dedıklerının olması cok zor insanlar ay sonunu zor getırıyor
20 YorumlaSevmediğiniz insanın evleri, yatları ve arabası olunca da bir bk olmuyor. Zamanla öğrenirsiniz.
10 Yorumla
6 ayÜlkenin büyük bir çoğunluğu asgari ücretle çalıştığı için, ev-araba bile lüks sayılıyor. "Vasıfsız" demek pek doğru olmaz.
00 YorumlaArabalar konusunda 494 cevap paylaştı. haksızsın bence. bu zamanda ev araba almak zor, herkes ister evi arabası olmasını ama hayat şartları işte..
00 YorumlaArabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haklı ya da haksız olması bize düşmez bu senin kararın istediğin kişiyi istediğin kriteri sen seçeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBir tek ben mi umursamıyorum aşık olduğum çocukların evi arabası yok evlilik hayali kuruyorum ama onlar beni tercih etmiyor
22 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@EnesBT kaç kişiye aşık oldum farklı zamanlarda tabii aklımda diğeri kalmadan ama hiçbiri de bana aşık olmadı ya ona üzülüyorum
Arabası veya evi olan bir erkek vasıflı olmuş olmuyor ama seninki tamamen paraya taparlık
10 YorumlaÇünkü ekonomimiz maşallah ABD ekonomisi gibi dimi her erkek ev araba almalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAlamanya çocuğu olduğunu baştan yazsaydın ya da guncelleseydin bu kadar linç yemez daha doğru soru olurdu ama tabi alaman ne bilsin Türkçe yi. Bu kadar oluyor işte idare edeceğiz🤣
20 Yorumla
6 ay@mın altındansa 250gram bir araba parası yapıyor hakkındır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKendi kendine kriterler koyup (sarışın dik popolu dik memeli dolgun dudaklı ve. b) kadın seçen erkekler gelip burada ağlamış hatta ayet bile yazanlar var))
O ayetleri biz onlara yazsak, dalga geçerler
Vay o*rus bularrr)))))🥰😂
İyi yapıyosun kızım, devamke💗00 YorumlaSenin sorun şu evi arabası icin istiyorum yarin o 2 si gitse sende çekip gideceksin
00 YorumlaHaklısın , erkek dediğin sorumluluk sahibi olmalı , tuttugunu koparmalı. Şimdi ki erkeler ⚽️ 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay22 yaşında arabam oldu kendi çabamla aldım modeli yükselttim 2023 model biniyorum çok disiplinli çalışkan birisiyim her zaman hedefim vardır paramı hayatta savurmam
00 YorumlaBenim araba var Allah'a şükür benden çok sanayide takılıyor
10 Yorumla
6 ayKısmen haksızsın kısmen haklısın mutluysan sorun yok :)
00 Yorumla
6 ayKonu tamamen maddiyat paragöz olmana kılıf bulmuşsun hem kendini kandırıyorsun hem milleti
00 Yorumla
6 ayMaddi durumu iyi olup da arabası olmayan çok erkek var bnce durum sana göre sadece araba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayŞimdi evim de var arabam da ama konu maddiyat sende bence haksızsın adam asgari ücret ile çalışıyor diyelim kendini bildi bileli de çalışıyor bu adam ne yapsın ailesine para vermiş mesela bekarken de insanın oturduğu yerden konuşması kolay genel olarak yazıyorum
00 YorumlaHaklısın.. Benim Var şükür...
00 Yorumla
6 ayHaklısın bende ikici el kızlarla konuşmuyorum namusunu korumayan niye yaşıyor ki
10 Yorumlaİki gönül bir araya gelince artık samanlık seyran olmuyor
00 Yorumla
7 aykadın aslında bie eş değildir olamaz iyi günde yılışır kötü günde kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySenin evin araban var mı? Bu zamana kadar evin araban edinmediysen sen de o vasıfsızlardan birisin demektir.
11 Yorumla
Cevap sahibi6 ayVasıfsız kadına vasıfsız erkek yakışır
7 ayAlmanya'da yaşıyorsan bir zahmet al. Gel Türkiye'de yaşa bakalım geçinebilecek misin merak ediyorum. Senin karşı tarafa suncağın şey ne onu da merak ediyorum. Ben evlenmeyi düşünmüyorum ama böyle saçma sorulara da gıcık oluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYa evet hiçbir şey yapılmıyor bi yere gidelim aktivite yapalım diyorsun otobusle de gidilmez yani
20 YorumlaHaksızsın, senin derdin gerçekten sevmek değil onun arabasıyla ve parasıyla vakit geçirmek. Her ortamda senin gibi düşünenler olduğu için hiçbir ilişki uzun sürmüyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBelki de yapmak istememiştir?
Mesela ben belirli bir yaşa kadar arabadan nefret ediyordum...
00 Yorumla
6 ayGold digger cinsi kadın.. uzak durulması gereken tip.. erkeğin evi arabası var diyelim senin neyin var? bu kafayla çok yaşamaz sevmediğin bir adamın koynunda para içinde kuluçka makinesi olarak yaşamaya devam edersin…
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEe senin bu hesaba göre babasının sayesinde arabaya maddiyata sahip olan ama akşama kadar bi halta yaramayan erkek vasıflı mı oluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayPeki senin maddi durumun nasıl?
Evim arabam var böyle düşünen bir kadında aynı şekilde ev araba beklentim olur00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySenın neyın var sadece amın ve küçük vasıfsız beynin mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySeninle kadın diye birlikte olanın kendine saygısı yoktur (her şeyim var ama sana zırnık yok)
116 Yorumla- 6 ay
Böyle kadınlar en değerli olanlardır canlar
Cevap sahibi6 ayHayır değiller. Sadece yıkık ve ezik erkekler böyle satılık paçavralara malını mülkünü kaptırır. Asil ve kendine değer veren kadınlar baş tacı edilmelidir.
- 6 ay
Öyle değil işte terslik var emek veren destek olan beraber üstesinden geliriz kadınların zerre değeri yok buna şahit oldum ama parasını malını mülkünü avucuna alıp parmağında oynatan ve hatta aldatan kadınlar daha değerli vallahi buna şahit oldum
Cevap sahibi6 ayTamam işte o onların mallığı. Değer veren, saygılı, sadık, hayatı paylaşmayı bilen kadının ayaklarına sereceğim ben ileride her şeyimi. Paramı yiyen, malıma çökmeye çalışan üstelik bir de aldatan kadına sakız almam bu saatten sonra
- 6 ay
Helal olsun adam dediğin böyle yapar mal olmaz üstüne ağlıyorlar pasif canım ezikler
Cevap sahibi6 ayMuhtemelen kötü söz kullandın orada ahahaha site kuralları gereği kötülere kötü söz bile kullandırtmıyor. Sen de iyi birisin bu çok belli. Senin gibi kadınların sayısının artması ve böyle kadınların hak ettiği dengi adamlara denk gelmesini diliyorum
- 6 ay
Dünya tersine dönmüş Allah yardım etsin
Cevap sahibi6 ayAynen öyle ama sizin gibiler var olduğu sürece umut da var demektir.
- 6 ay
Biz pes ettik biz bu dünyadan gider olduk kalanlara selam olsun
Cevap sahibi6 ayDeme öyle. Senin gibi güzel insanlar mutlu olmalı. Dünyayı kötülere bırakmayalım.
- 6 ay
Kimseye ihtiyacımız yok layığını bulsun herkes cehenneme kadar yolları var
Cevap sahibi6 aySinirliyiz belli bir yaşanmışlık var. Eden ettiğini bulur umarım. Çok mutlu olmanı diliyorum hala
- 6 ay
Yok ya bosvermislik o :)
Cevap sahibi6 ayYaşamadan bu kadar sinirli olunmaz ya. Böyle anlayışlı ve güzel kalpli biri bu kadar duvar ördüyse ördüren biri olmuştur 🙂
- 6 ay
İnsanlara fazla anlam yüklememek lazım
Cevap sahibi6 ayErmiş seviyesinde olgunlaşmışız 😄 öyle diyorsan tamam madem
Gizli Üye(18-24)7 ayDeme öyle benim sevgilimin ikisi de yok ama çok iyi bir insan 😔😔
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem